reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja przed chwileczka zrobiłam zdjęcie moim zwierzakom( znaczy się pies jest mój, a kot sąsiadów, ale właściwie to on u nas mieszka:-))
Zobacz załącznik 114526

A co do dziwnych smaków, to moja suczka je wszystko to, co ja, nawet kiszona kapuste... a jak znajdzie gdzieś chusteczkę higieniczna, to poprostu jest najszczęśliwsza na świecie:-D rozdrabnia ja na milimetrowe kawałeczki:rofl2: Do wyrka nam nie wchodzi, ale jak tylko wyjeżdżamy gdzieś to ona szybko wskakuje na parapet w sypialni i tak długo tam siedzi aż wrócimy do domu:-) .....

Cześć.Ja po ginie.Szyjka 18 mm:zawstydzona/y:,miękka,ale zamknięta.Dzidzia ok,waży 1950g.Zostaję w domu.Trochę mam się czasem po domu przejść,żeby zakrzepicy nie dostać.Pod ktg prawie godz. siedziałam,bo się łobuz ruszać nie chciał,w końcu raz się udało:dry:
Dzięki za kciuki.Pa.

Gabi....kochana,będzie dobrze i zapewne tak jest skoro pozwolił Ci pokrzątać się po domku....dobrze,ze nie wysłał Cię do szpitala....cieszę się ,ze z Maleństwem ok....juz wiele Wam nie zostało...głowa do góry ....ściskam...
Anetko...ale ten psiak wielgachny,super.....piękny....
Miruś ...psiak z kotem super ze się nie ganiają......
Ola...dobrze mówisz z tym "panem".....

Koti81 dziękuję.:-) wspaniałe serducho ma Twoja mama:tak:

ola15 ludzie są okropni... ostatnio do naszego schronu trafił 12 letni psiak... oddany przez swoich "ludzi" bo zachorował... ryczałam jak czytałam o tym...
Ja od jakiegoś czasu (w sumie odkąd adoptowałam Nukę) działam w pewnej organizacji pomagającej właśnie takim bidom... i muszę przyzna cho wcześniej też wiedziała że ludzi potrafią by okrutni - ale nie wiedziałam że aż tak bardzo...
A w Gdańsku wygraliśmy konkurs na walentynkę organizowany przez firmę Milka... i oto taka walentynka zawisła na przystanku

my.php

https://www.babyboom.pl/forum/[URL=...16/2946/walentynkamilkirb9.th.jpg[/IMG][/URL]

Mirka... nie no zdjecie cuuudddnnneee !!! :-):-):-)

troszke chyba psinka Twoja podobna do mojej :tak: a co do chusteczek. higienicznych moja też ma hopla na ich punkcie :-D kiedyś jak teściowa przyszła i zostawiła otwartą torebkę na sofie Nuka wygrzebała jej z niej :szok: całe opakowanie chusteczek i miała zabawe że hej :-D:-D

Gabi... dobrze że jest w porządku !!! Dalej trzymam zacisnięte kciuki !!! :-)

reklama
Ksiądz po kolędzie tak późno u Was?
Mamy dużą parafię i do nach chodzą co 2 lata.

hejka
ja na antybiotyku......augumentin duo mam......glowa mnie bolala i wiecie od czego?od zapalenia ucha.....dzis nie moglam spac w nocy ech....tak mnie bolalo.....ale mam nadzieje ze przejdzie.....
i ze szpitala dzis dostalam recepte ze mam brac zelazo po poziom za niski.......ech......dobrze ze tak szybko to robia....wczoraj pobrali krew a dzis juz recepta....
Trzymaj się. Zdrówka życzę :tak:

.Pod ktg prawie godz. siedziałam,bo się łobuz ruszać nie chciał,w końcu raz się udało:dry:
Taki wstydliwy.

A w Gdańsku wygraliśmy konkurs na walentynkę organizowany przez firmę Milka... i oto taka walentynka zawisła na przystanku
Gratuluję ;-)

Do góry