reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ech ucho to mnie zaczelo dzis w nocy dopiero bolec......wrrrr......tak bolala mnie tylko glowa.....
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Ja przed chwileczka zrobiłam zdjęcie moim zwierzakom( znaczy się pies jest mój, a kot sąsiadów, ale właściwie to on u nas mieszka:-))
Zobacz załącznik 114526
A co do dziwnych smaków, to moja suczka je wszystko to, co ja, nawet kiszona kapuste... a jak znajdzie gdzieś chusteczkę higieniczna, to poprostu jest najszczęśliwsza na świecie rozdrabnia ja na milimetrowe kawałeczki Do wyrka nam nie wchodzi, ale jak tylko wyjeżdżamy gdzieś to ona szybko wskakuje na parapet w sypialni i tak długo tam siedzi aż wrócimy do domu:-) .....
Zobacz załącznik 114526
A co do dziwnych smaków, to moja suczka je wszystko to, co ja, nawet kiszona kapuste... a jak znajdzie gdzieś chusteczkę higieniczna, to poprostu jest najszczęśliwsza na świecie rozdrabnia ja na milimetrowe kawałeczki Do wyrka nam nie wchodzi, ale jak tylko wyjeżdżamy gdzieś to ona szybko wskakuje na parapet w sypialni i tak długo tam siedzi aż wrócimy do domu:-) .....
Cześć.Ja po ginie.Szyjka 18 mm,miękka,ale zamknięta.Dzidzia ok,waży 1950g.Zostaję w domu.Trochę mam się czasem po domu przejść,żeby zakrzepicy nie dostać.Pod ktg prawie godz. siedziałam,bo się łobuz ruszać nie chciał,w końcu raz się udało
Dzięki za kciuki.Pa.
Dzięki za kciuki.Pa.
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Gabi....kochana,będzie dobrze i zapewne tak jest skoro pozwolił Ci pokrzątać się po domku....dobrze,ze nie wysłał Cię do szpitala....cieszę się ,ze z Maleństwem ok....juz wiele Wam nie zostało...głowa do góry ....ściskam...
Anetko...ale ten psiak wielgachny,super.....piękny....
Miruś ...psiak z kotem super ze się nie ganiają......
Ola...dobrze mówisz z tym "panem".....
Miruś ...psiak z kotem super ze się nie ganiają......
Ola...dobrze mówisz z tym "panem".....
Koti81 dziękuję.:-) wspaniałe serducho ma Twoja mama
ola15 ludzie są okropni... ostatnio do naszego schronu trafił 12 letni psiak... oddany przez swoich "ludzi" bo zachorował... ryczałam jak czytałam o tym...
Ja od jakiegoś czasu (w sumie odkąd adoptowałam Nukę) działam w pewnej organizacji pomagającej właśnie takim bidom... i muszę przyzna cho wcześniej też wiedziała że ludzi potrafią by okrutni - ale nie wiedziałam że aż tak bardzo...
A w Gdańsku wygraliśmy konkurs na walentynkę organizowany przez firmę Milka... i oto taka walentynka zawisła na przystanku
https://www.babyboom.pl/forum/[URL=...16/2946/walentynkamilkirb9.th.jpg[/IMG][/URL]
Mirka... nie no zdjecie cuuudddnnneee !!! :-):-):-)
troszke chyba psinka Twoja podobna do mojej a co do chusteczek. higienicznych moja też ma hopla na ich punkcie kiedyś jak teściowa przyszła i zostawiła otwartą torebkę na sofie Nuka wygrzebała jej z niej całe opakowanie chusteczek i miała zabawe że hej
Gabi... dobrze że jest w porządku !!! Dalej trzymam zacisnięte kciuki !!! :-)
ola15 ludzie są okropni... ostatnio do naszego schronu trafił 12 letni psiak... oddany przez swoich "ludzi" bo zachorował... ryczałam jak czytałam o tym...
Ja od jakiegoś czasu (w sumie odkąd adoptowałam Nukę) działam w pewnej organizacji pomagającej właśnie takim bidom... i muszę przyzna cho wcześniej też wiedziała że ludzi potrafią by okrutni - ale nie wiedziałam że aż tak bardzo...
A w Gdańsku wygraliśmy konkurs na walentynkę organizowany przez firmę Milka... i oto taka walentynka zawisła na przystanku
https://www.babyboom.pl/forum/[URL=...16/2946/walentynkamilkirb9.th.jpg[/IMG][/URL]
Mirka... nie no zdjecie cuuudddnnneee !!! :-):-):-)
troszke chyba psinka Twoja podobna do mojej a co do chusteczek. higienicznych moja też ma hopla na ich punkcie kiedyś jak teściowa przyszła i zostawiła otwartą torebkę na sofie Nuka wygrzebała jej z niej całe opakowanie chusteczek i miała zabawe że hej
Gabi... dobrze że jest w porządku !!! Dalej trzymam zacisnięte kciuki !!! :-)
dzięki :-) no ja mówie że to jakieś pomieszanie psa z niedźwiedziem ;-);-);-)
reklama
kinguś
Nie poddam się
Mamy dużą parafię i do nach chodzą co 2 lata.Ksiądz po kolędzie tak późno u Was?
Trzymaj się. Zdrówka życzęhejka
ja na antybiotyku......augumentin duo mam......glowa mnie bolala i wiecie od czego?od zapalenia ucha.....dzis nie moglam spac w nocy ech....tak mnie bolalo.....ale mam nadzieje ze przejdzie.....
i ze szpitala dzis dostalam recepte ze mam brac zelazo po poziom za niski.......ech......dobrze ze tak szybko to robia....wczoraj pobrali krew a dzis juz recepta....
Taki wstydliwy..Pod ktg prawie godz. siedziałam,bo się łobuz ruszać nie chciał,w końcu raz się udało
Gratuluję ;-)A w Gdańsku wygraliśmy konkurs na walentynkę organizowany przez firmę Milka... i oto taka walentynka zawisła na przystanku