reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

aa myslę,że w maju będe w Krakowie,byłam zreszta w zeszłym roku na szkoleniu,szkoda,że wtedy mnie tu jeszcze nie było to byśmy kawkę w rynku wypiły:-)

reklama
Anetko świeytne zdjęcie!!
mój Lucky lubi likier i pije go z moja teściowa haha
kiedys do niej pojechałam i ona mówi,że napijemy sie likieru,ja że nie bo autem jestem a ona Lucky:napijesz sie ze mna?no i dowiedziała się ,że mój piesek uwielbia likier ajerkoniak lub taki smietankowy :-)

dziękuję:)
nie no...widzę że nasze zwierzaki lubią poimprezowac ;-);-);-)

aa myslę,że w maju będe w Krakowie,byłam zreszta w zeszłym roku na szkoleniu,szkoda,że wtedy mnie tu jeszcze nie było to byśmy kawkę w rynku wypiły:-)

miło by było:-D

Anetko_83 piesio cudny :) . Ja nie mam psa, ponieważ za długo poza domem jestem. Ale moja mama nadrabia moje braki. Ma 4 psy ;), z czego 3 dość dziwne. Dwa niby owczarki "niemieckie". Jeden ma coś po niedźwiedziu, poza tym brak ogona i kawałka języka, drugi ciut przerośnięty (może jakieś geny doga) i krzywa szczęka, sunia jakby dalmatyńczyk tyle, że na nóżkach jamnika Oczywiście wszystkie "bidy". A no i mama ma dwa koty, w tym jeden bez oka i niedowidzący.Wesoło u nas i wybór do głaskania dość duzy :-)

Koti to Twoja mama ma bardzo dobre serduszko:-)
opowiem wam historie z mojego podwórka,teraz jak mam psa od paxdziernika to poznałam dużo sasiadów co z psami chodza,i młodych:-)i tych starszych i ostatnio zaczepił mnie starszy ,dystyngowany Pan ale po rozmowie z nim sie wsciekłam bo był z takim mały fajnym pieskiem ale takim starszym już,zagadał więc ja ,że fajna ta jego psina a on na to,ze ona do uspienia,wiec ja pytam czy chora?a on:a nie widzi pani jak ona wyglada?no wiec ja pytam:jak?
a on kiedys była piekna i młoda a teraz widzi Pani tylko do uspienia sie nadaje.No krew mnie zalał co za typ!!powiedziałam mu co o tym mysle al;e miałam mu ochote powiedieć,że on też juz starszy wiec do uspienia sie nadaje( idac jego tokiem myslenia).

hejka
ja na antybiotyku......augumentin duo mam......glowa mnie bolala i wiecie od czego?od zapalenia ucha.....dzis nie moglam spac w nocy ech....tak mnie bolalo.....ale mam nadzieje ze przejdzie.....
i ze szpitala dzis dostalam recepte ze mam brac zelazo po poziom za niski.......ech......dobrze ze tak szybko to robia....wczoraj pobrali krew a dzis juz recepta....

Aga szybkiego powrotu do zdrowia życzę.

Olu ja w takiej sytuacji jak opisałaś, wróciłabym do domu z tym psem pewnie :zawstydzona/y:

reklama
Do góry