reklama
Anetko świeytne zdjęcie!!
mój Lucky lubi likier i pije go z moja teściowa haha
kiedys do niej pojechałam i ona mówi,że napijemy sie likieru,ja że nie bo autem jestem a ona Lucky:napijesz sie ze mna?no i dowiedziała się ,że mój piesek uwielbia likier ajerkoniak lub taki smietankowy :-)
dziękuję
nie no...widzę że nasze zwierzaki lubią poimprezowac ;-);-);-)
aa myslę,że w maju będe w Krakowie,byłam zreszta w zeszłym roku na szkoleniu,szkoda,że wtedy mnie tu jeszcze nie było to byśmy kawkę w rynku wypiły:-)
miło by było
Anetko_83 piesio cudny . Ja nie mam psa, ponieważ za długo poza domem jestem. Ale moja mama nadrabia moje braki. Ma 4 psy , z czego 3 dość dziwne. Dwa niby owczarki "niemieckie". Jeden ma coś po niedźwiedziu, poza tym brak ogona i kawałka języka, drugi ciut przerośnięty (może jakieś geny doga) i krzywa szczęka, sunia jakby dalmatyńczyk tyle, że na nóżkach jamnika Oczywiście wszystkie "bidy". A no i mama ma dwa koty, w tym jeden bez oka i niedowidzący.Wesoło u nas i wybór do głaskania dość duzy :-)
ola15
Fanka BB :)
Koti to Twoja mama ma bardzo dobre serduszko:-)
opowiem wam historie z mojego podwórka,teraz jak mam psa od paxdziernika to poznałam dużo sasiadów co z psami chodza,i młodych:-)i tych starszych i ostatnio zaczepił mnie starszy ,dystyngowany Pan ale po rozmowie z nim sie wsciekłam bo był z takim mały fajnym pieskiem ale takim starszym już,zagadał więc ja ,że fajna ta jego psina a on na to,ze ona do uspienia,wiec ja pytam czy chora?a on:a nie widzi pani jak ona wyglada?no wiec ja pytam:jak?
a on kiedys była piekna i młoda a teraz widzi Pani tylko do uspienia sie nadaje.No krew mnie zalał co za typ!!powiedziałam mu co o tym mysle al;e miałam mu ochote powiedieć,że on też juz starszy wiec do uspienia sie nadaje( idac jego tokiem myslenia).
opowiem wam historie z mojego podwórka,teraz jak mam psa od paxdziernika to poznałam dużo sasiadów co z psami chodza,i młodych:-)i tych starszych i ostatnio zaczepił mnie starszy ,dystyngowany Pan ale po rozmowie z nim sie wsciekłam bo był z takim mały fajnym pieskiem ale takim starszym już,zagadał więc ja ,że fajna ta jego psina a on na to,ze ona do uspienia,wiec ja pytam czy chora?a on:a nie widzi pani jak ona wyglada?no wiec ja pytam:jak?
a on kiedys była piekna i młoda a teraz widzi Pani tylko do uspienia sie nadaje.No krew mnie zalał co za typ!!powiedziałam mu co o tym mysle al;e miałam mu ochote powiedieć,że on też juz starszy wiec do uspienia sie nadaje( idac jego tokiem myslenia).
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hejka
ja na antybiotyku......augumentin duo mam......glowa mnie bolala i wiecie od czego?od zapalenia ucha.....dzis nie moglam spac w nocy ech....tak mnie bolalo.....ale mam nadzieje ze przejdzie.....
i ze szpitala dzis dostalam recepte ze mam brac zelazo po poziom za niski.......ech......dobrze ze tak szybko to robia....wczoraj pobrali krew a dzis juz recepta....
ja na antybiotyku......augumentin duo mam......glowa mnie bolala i wiecie od czego?od zapalenia ucha.....dzis nie moglam spac w nocy ech....tak mnie bolalo.....ale mam nadzieje ze przejdzie.....
i ze szpitala dzis dostalam recepte ze mam brac zelazo po poziom za niski.......ech......dobrze ze tak szybko to robia....wczoraj pobrali krew a dzis juz recepta....
reklama