reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dzień dobry dziewczynki.

Selenko śliczny brzuszek :-)

jeżeli chodzi o futerka to ja mam dwa koty, a raczej kotki (schroniskowe) . Też spią w łóżku ... także czasami dla mnie miejsca brakuje :wściekła/y: , bo oczywiście moja strona łóżka jest wygodniejsza.

śliczne te Wasze psiunki :-)

reklama
Hej dziewczynki.
Trzymam kciuki za Kinguś i Agi28.
Co do postów to faktycznie Słodziutka Ciebie nikt nie przebije, mi się mylą jeszcze nicki, a Ty zawsze pamiętasz o wszystkich, gorące pozdrowionka dla Ciebie:-)
Kurcze już się nie mogę doczekać dni starankowyh. Wiem, ze nie powinno się myśleć o tym, bo psychika swoje działa i może mi pokrzyżować plany, ale jak to zrobić? Nie wiem jak. Dobra, uciekam na razie, trzeba troszke chałupke ogarnąć.
Pozdrawiam wszystkie pozostałe forumowiczki.

teraz mam kundelka jamnik długowłosy z foksterierem czy cos takiego
nie wiem jak sie zdjecia wkleja:-)
ale zaraz spróbuje

nie wiem czy się udało ale próbuje

Załączniki

• pies.jpg
    pies.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 25
d
jeżeli chodzi o futerka to ja mam dwa koty, a raczej kotki (schroniskowe) . Też spią w łóżku ... także czasami dla mnie miejsca brakuje :wściekła/y: , bo oczywiście moja strona łóżka jest wygodniejsza.
śliczne te Wasze psiunki :-)

dzięki :-) no ja z M cały czas myślimy o kupnie większego łozia... bo nasza paskuda uwilebia zazwyczaj rano wpaśc do nas w środeczek miedzy nas... i rozłoży się jak najbardziej może... ja wtedy prawie wbijam się w ściane a M prawie z łóżka spada a mała księżniczka ma najwięcej miejsca :-):-):-)

a co do kociaków... ja bym chciała... moja psina uwielbia wszystkie zwierzaki... ale boję się że kiciak mógłby sobie upatrzy jako jedzonko moje paputy ;-)

Hej dziewczynki.
Kurcze już się nie mogę doczekać dni starankowyh. Wiem, ze nie powinno się myśleć o tym, bo psychika swoje działa i może mi pokrzyżować plany, ale jak to zrobić? Nie wiem jak. Dobra, uciekam na razie, trzeba troszke chałupke ogarnąć.
.

ja też juz cały czas myśle o tym kiedy przyjdzie ten czas... trudno odgoni te myśli...i nadzieję jaką się ma w serduchu...

a ja zbieram sie do odkurzania i zebra się nie moge...

no dla mnie też jest sliczny ale to chyba na tej zasadzie ,że każda matka mówi o swoim dziecku,ze najpiekniejsze hehe

reklama
Cześć a ja egoistcznie o kciuki poproszę:zawstydzona/y: Za godz. do gina idę.Strach mnie paraliżuje.
Buziaki dla wszystkich.Pa.

Do góry