reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
no Edzia Ty jak napiszesz to odrazu widac po długosci postów:-)
ja miałam kuc na egzamin jutro ale odwołali termin i nie podali jeszczde nowego haha głupi to ma szczescie,za to bede świetowac urodziny tescia a nie siedziec w ksiazkach :-)
o ile mu cos kupie bo z pustymi rekami nie pójdę
Selenko brzusio cudo,Aga mój też uwielbia na poscieli pod posciela itp a rozkłada sie nieraz na nas albo w przerwie miedzy nami na kołdrze

Iza (Ola) nio i dlatego mnie tak lubicie :-p bo macie co czytać :nerd::szok::-D

Anetko widzę ze humorek lepszy ale nie zazdroszczę sprzątania. Ja mam już dość. Wczoraj cały dzień... spędziłam na nim.. a teraz słyszę jak mąż odkurza bo lubi mieć idelanie :rofl2:

Iza napewno nie o każdym bo nie jestem w stanie. Ale jak będziesz rok na BB to sama zobaczysz jak to działa ;-):-D

Miłego dnia..

chodź faktycznie pogoda do D*** ni to jesien ni zima :crazy:

Edytka... no ja nawet czasami sprzątac lubię... ale muszę mie wene do tego a dzisiaj jej brak... no ale mus to mus...
A co do humorku... no cóż rzeczywiście dzisiaj jakoś pozytywnie do świata jestem nastawiona... może to zasługa 2 @... :-)

aa wracając do tematu naszych futrzastych paskudów... to ulubiona pozycja i miejsce mojej suczy :-D

100_2492.jpg

Antka jak patrze na Twoja psine to aż mam łzy w oczach bo jest prawie identyczna z moim kochanym psiakiem jakiego miałam w dziecinstwie
:-)

reklama
Do góry