reklama
Gabi - KCIUKI !
Anetka_83 kupiliśmy większe łoże - nie pomogło.
u mnie w pracy o tym co się stało wiedzą tylko przełożeni i osoby mi najbliższe w pracy. Wkurza mnie jedno i smuci. Trzy dni przed.... dziewczyny z innego działu zaczęły się dopytywać czy jestem w ciąży, bo widać (takie taktowne mam "koleżanki" ) Ponieważ był już koniec 12 tyg, powiedziałam prawdę :-( Teraz pewnie będą pytać dlaczego już nie widać :-( i chyba uduszę
Anetka_83 kupiliśmy większe łoże - nie pomogło.
u mnie w pracy o tym co się stało wiedzą tylko przełożeni i osoby mi najbliższe w pracy. Wkurza mnie jedno i smuci. Trzy dni przed.... dziewczyny z innego działu zaczęły się dopytywać czy jestem w ciąży, bo widać (takie taktowne mam "koleżanki" ) Ponieważ był już koniec 12 tyg, powiedziałam prawdę :-( Teraz pewnie będą pytać dlaczego już nie widać :-( i chyba uduszę
U mnie w pracy już wszyscy wiedzą. Dla niektórych to news miesiąca i niezła zabawa w przekazywanie informacji dalej. Bardzo zabawne
no niestety...tacy są ludzie...
Anetko znam to znam,mój jak jemy wskoczy na narożnik w kuchni i bez słowa,tzn nie piszczy ale oprze głowe na mojej rece tak w zgieciu łokcia(no jak jemy to zginam reke)i tak przywrze pyszczkiem i wiadomo juz o co chodzi
wczoraj tak zrobił jak jedlismy kapusniak i mowie ,przeciez nie bedzie tego jadł bo kwasne ale dałam mu,zeby sie przekonał i oczom nie wierzyłam bo wpylił az sie uszy mu trzesły:-)
ale jaja...!!! jeszcze nie słyszałam żeby psiak kapuśniak wcinał moja papuga uwielbia kapuśniak...ale pies
a moja to czasami ma tez różne pomysły... kiedyś mieliśmy jakąś mała imprezke... na ławie talerz z wędlinami... a my sobie z goścmi poszliśmy zapali do kuchni... wracamy a tam pół talerza wędlin breakuj... Nuka na stolę i się oblizuje...
a kiedyż w nocy moj M mnie budzi... i cos pokazuje... a ze ciemno było zobaczyłam tylko kontur mojego psa,,,jak buszuje po ławie...
ale to własnie uroki zycia z psem
dobra nie marudz i zabieram sie za odkurzanie...
a po zapraszam na kawkę... któras chętna ???
ola15
Fanka BB :)
hehe to też znam ale on sie boi jak jesteśmy w domu ale jak wracam z pracy to widze włosy na stole,wiec ja sie pytam skąd psa włosy na stole??wiadomo
mój je dużo róznych rzeczy,uwielbia rzodkiewkę ,banany a za pistacjami to szaleje wprost,acha a wczoraj jadł nalesniki z białym serem
mój je dużo róznych rzeczy,uwielbia rzodkiewkę ,banany a za pistacjami to szaleje wprost,acha a wczoraj jadł nalesniki z białym serem
kinguś
Nie poddam się
Witaj. Każdy organizm jest inny i potrzebuje trochę więcej czasu. A jak szybko zaszłaś w pierwszą ciążę?Witam dziewczyny.Wlasnie dopiero sie zarejestrowalam na tym forum i chcialam dolaczyc do Was.Ja porobilam w 23 tyg ciazy w 2007 roku i od tego czasu pol roku musialam odczekac i zeby spowrotem prubowac ale juz tyle czasu i niestety nici.Czy to mozliwe?Odpiszcie
No pewnie;-);-)Z siostrą się pożegnałam.. wiec jeszcze napiszę kilka zdań do Was.. Wiem że bardzo się z tego cieszycie zwłaszcza te co maja zaległości
Dałaś mi do myślenia. W moim laboratorium norma dla I trymestru to 50 a ja mam 66 i nie mam żadnych objawów oprócz bólu piersi.mam pytanko. zastanawiałam się nad jedną rzeczą - czy niski progesteron może powodować brak objawów w ciąży typu mdłości itd ? bo mnie to właśnie dziwiło, że nic mi nie dolegało może u mnie coś nie tak z progesteronem ... ? .
Niech szybko do domku wraca. Kiedy go wypuszczają?
Mój misiu już po wszystkim i jest ok. Tylko wogóle nie spał przez tego dziadka (bo on straszny nerwus jest i musi miec idealną ciszę żeby usnąc). Smutno mi tak samej w domciu. A jeszcze niedawno miałam go dosc Dobrze że Mundek jest...
Bardzo się cieszę, że udało Ci się powtórnie. Życzę spokojnej ciąży.Witam wszystkich, w zeszłym roku w wakacje straciłam dziecko w 11 tyg ale umarło w 6 tyg.
22 listopada 2008 zaszłam ponownie w ciążę i jak na razie jest dobrze i mam nadzieję że będzie tak nadal.
Co się stało. Przytulam mocnojest mi bardzo zle :-(
Ale czas leci. Kiedy zaczęły Ci się wymioty, mdłość?hej dziewczyny
no niestety wymioty nadal męczą, ehhh fakt ze juz mniej ale jednak
no ale dzis zaczynamy 12 tydzień więc mam nadzije ze niebawem ustąpią:-)
:-)ŚŁiczny brzusioMój dzisiejszy brzuszek w 20 tc.
Powodzenia ;-);-)Jak wszystko będzie dobrze i nic się nie zmieni ... po następnej @ zaczynam stara się o upragnionego dzidziusia
Mocno trzymam kciuki;-);-) Odezwij się po wizycie.Cześć a ja egoistcznie o kciuki poproszę Za godz. do gina idę.Strach mnie paraliżuje.
Buziaki dla wszystkich.Pa.
reklama