reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Gabi - KCIUKI !

Anetka_83 kupiliśmy większe łoże - nie pomogło.

u mnie w pracy o tym co się stało wiedzą tylko przełożeni i osoby mi najbliższe w pracy. Wkurza mnie jedno i smuci. Trzy dni przed.... dziewczyny z innego działu zaczęły się dopytywać czy jestem w ciąży, bo widać (takie taktowne mam "koleżanki" ) Ponieważ był już koniec 12 tyg, powiedziałam prawdę :-( Teraz pewnie będą pytać dlaczego już nie widać :-( i chyba uduszę

U mnie w pracy już wszyscy wiedzą. Dla niektórych to news miesiąca i niezła zabawa w przekazywanie informacji dalej. Bardzo zabawne :angry:

no niestety...tacy są ludzie...

Anetko znam to znam,mój jak jemy wskoczy na narożnik w kuchni i bez słowa,tzn nie piszczy ale oprze głowe na mojej rece tak w zgieciu łokcia(no jak jemy to zginam reke)i tak przywrze pyszczkiem i wiadomo juz o co chodzi
wczoraj tak zrobił jak jedlismy kapusniak i mowie ,przeciez nie bedzie tego jadł bo kwasne ale dałam mu,zeby sie przekonał i oczom nie wierzyłam bo wpylił az sie uszy mu trzesły:-)

ale jaja...!!! jeszcze nie słyszałam żeby psiak kapuśniak wcinał :szok::-D moja papuga uwielbia kapuśniak...ale pies :-D

a moja to czasami ma tez różne pomysły... kiedyś mieliśmy jakąś mała imprezke... na ławie talerz z wędlinami... a my sobie z goścmi poszliśmy zapali do kuchni... wracamy a tam pół talerza wędlin breakuj... Nuka na stolę i się oblizuje...:szok:
a kiedyż w nocy moj M mnie budzi... i cos pokazuje... a ze ciemno było zobaczyłam tylko kontur mojego psa,,,jak buszuje po ławie...:szok:

ale to własnie uroki zycia z psem :happy:

dobra nie marudz i zabieram sie za odkurzanie...
a po zapraszam na kawkę... któras chętna ??? :-D:-D:-D

hehe to też znam ale on sie boi jak jesteśmy w domu ale jak wracam z pracy to widze włosy na stole,wiec ja sie pytam skąd psa włosy na stole??wiadomo
mój je dużo róznych rzeczy,uwielbia rzodkiewkę ,banany a za pistacjami to szaleje wprost,acha a wczoraj jadł nalesniki z białym serem

Witam dziewczyny.Wlasnie dopiero sie zarejestrowalam na tym forum i chcialam dolaczyc do Was:-D.Ja porobilam w 23 tyg ciazy w 2007 roku i od tego czasu pol roku musialam odczekac i zeby spowrotem prubowac ale juz tyle czasu i niestety nici.Czy to mozliwe?Odpiszcie
Witaj. Każdy organizm jest inny i potrzebuje trochę więcej czasu. A jak szybko zaszłaś w pierwszą ciążę?

Z siostrą się pożegnałam.. wiec jeszcze napiszę kilka zdań do Was.. Wiem że bardzo się z tego cieszycie :-p:-D zwłaszcza te co maja zaległości :rofl2::-D
No pewnie;-);-)

mam pytanko. zastanawiałam się nad jedną rzeczą - czy niski progesteron może powodować brak objawów w ciąży typu mdłości itd ? bo mnie to właśnie dziwiło, że nic mi nie dolegało :baffled: może u mnie coś nie tak z progesteronem ... ? .
Dałaś mi do myślenia. W moim laboratorium norma dla I trymestru to 50 a ja mam 66 i nie mam żadnych objawów oprócz bólu piersi.

Mój misiu już po wszystkim i jest ok. Tylko wogóle nie spał przez tego dziadka (bo on straszny nerwus jest i musi miec idealną ciszę żeby usnąc). Smutno mi tak samej w domciu. A jeszcze niedawno miałam go dosc :zawstydzona/y: Dobrze że Mundek jest...
Niech szybko do domku wraca. Kiedy go wypuszczają?

Witam wszystkich, w zeszłym roku w wakacje straciłam dziecko w 11 tyg ale umarło w 6 tyg.
22 listopada 2008 zaszłam ponownie w ciążę i jak na razie jest dobrze i mam nadzieję że będzie tak nadal.
Bardzo się cieszę, że udało Ci się powtórnie. Życzę spokojnej ciąży.

jest mi bardzo zle :-(
Co się stało. Przytulam mocno

hej dziewczyny
no niestety wymioty nadal męczą, ehhh fakt ze juz mniej ale jednak
no ale dzis zaczynamy 12 tydzień więc mam nadzije ze niebawem ustąpią:-)
Ale czas leci. Kiedy zaczęły Ci się wymioty, mdłość?

Mój dzisiejszy brzuszek w 20 tc.
:-)ŚŁiczny brzusio

Jak wszystko będzie dobrze i nic się nie zmieni ... po następnej @ zaczynam stara się o upragnionego dzidziusia :tak:
Powodzenia ;-);-)

Cześć a ja egoistcznie o kciuki poproszę:zawstydzona/y: Za godz. do gina idę.Strach mnie paraliżuje.
Buziaki dla wszystkich.Pa.
Mocno trzymam kciuki;-);-) Odezwij się po wizycie.

Olu trudno oczekiwać odrobiny taktu od osoby która pyta : Ty tak przytyłaś czy w ciąży jesteś ? Bo my tak właśnie o Tobie rozmawiamy od kilku dni i zastanawiamy się ...

Kinguś z tym progesteronem to takie moje przemyślenia nocne. Ja w pewnym bądź razie będę naciskać, żeby go zmierzyć. Nic nie stracę (no może $) , ale będę spokojniejsza.

reklama
Do góry