reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam nocką...

Carri uśmiechnij się słonko.Gdzie Twój humorek uciekł?Przytulam Cię mocno.

Wróbelku cieszę się ,że wszystko dobrze u Ciebie i dzidzi:-)

Enka to super,że wszystko poszło dobrze.A ile Twój M będzie w tym szpitalu? Może kup mu stopery do uszu i wtedy zaśnie;-):-)Buziaki

Magze gratuluję i życzę szczęśliwego oczekiwania na dzidzie

Uciekam już spać,bo dzisiaj chyba przesadziłam;-):-DAle czytałam książkę i nie lubię kończyć jak mi mało do końca zostaje:-p:-)

Dobranoc kochane

jest mi bardzo zle :-(

co to za smutasek odganiam zle mysli :)))

Selenka sliczna OLa :)))
Madzia tez taka bedzie :tak:
ja zaraz mam busa do wawy i znowu 5 h masakara
dalej cycochy bola strasznie nie wiem co to mam nadzeje ze nic zlego w czwartek za tyg ide do gina bo musialam przelozyc wizyte
Slodziutka wreszcie jestes :*
dziewczynki pozdrawiam serdecznie i tule mocno buziaki :***

hej dziewczyny
no niestety wymioty nadal męczą, ehhh fakt ze juz mniej ale jednak
no ale dzis zaczynamy 12 tydzień więc mam nadzije ze niebawem ustąpią:-)

zrobilam wczoraj badanie moczu i nie podoba mi sie, fakt ze białka juz nie mam ale za to mam duzo szczawianów wapnia i erytrocytów świeżych i wyługowanych tez sporo. poniedzialek mam wizyte.nie wiem czy dzis nie zadzwonic do gina.
zna sie ktos na tym?

Hej Syla, niestety nic nie wiem na ten temat, nie pomogę więc.
Miałam nadzieję,że poczujesz się lepiej i miną mdłości. A jednak nie.
Witam nowe forumowiczki. Jeśli chodzi o staranka, czasem nie wychodzi tak jak by się chciało, ale jeśli to trwa zbyt długo poradziłabym się specjalisty. Teraz jest tyle mozliwości, może to jakiś drobiazg i należy się podleczyć. Róznie bywa.
Pyzunia, ale ty ładna kobietka jesteś!!
Koti81 a jak dziś? Lepiej?
Alicja1985 dziękuję za miłe słowa, wiele dla Mnie znaczą.
Szafirku, Aguś AJ, Edi..pozdrawiam.:-)

kaskax25, nie przepraszaj, każda porada jest wskazana, miło Cię poznać. Widzę,że chyba termin masz na sierpień czy jeszcze lipiec?

Mój dzisiejszy brzuszek w 20 tc.

Ostatnia edycja:
dzien dobry :-)

Anetka83 udanej zabawy zyczę

dziękuję :-) oj zabawa była... cały wieczór graliśmy... a dzisiaj tak mnie bolą mięśnie ręki że masakra:szok: ale trza zaraz powiczy bo jak M wróci to trza go ogra :-D:-D:-D

Słodziutka... no stęskniłam się stęskniłam :-)

Carri przytulam mocno !!! głowa do góry !!!

wróbelku cieszę się że wszystko w porządku :) :-D

a ja właśnie jestem w trakcie 2 @ od zabiegu... jej ale ten czas leci...
Przynajmniej jest nie tak obfita i bolesna jak pierwsza...może to zasługa tabletek antykoncepcyjnych.

Jak wszystko będzie dobrze i nic się nie zmieni ... po następnej @ zaczynam stara się o upragnionego dzidziusia :tak:

selenka, enka, AgnieszkaAJ, AgaIr, Alicja, Agi28, pyzuniagaj, Hania, Koti, syla, Gabi, Alutka, Kinguś, Mircia, Karola71, Ola15, Mordoklejka, Pixella i cała resztę gorąco pozdrawiam !!! :-D:-D:-D

kaskax25, nie przepraszaj, każda porada jest wskazana, miło Cię poznać. Widzę,że chyba termin masz na sierpień czy jeszcze lipiec?

Mój dzisiejszy brzuszek w 20 tc.
Mam terminy dwa na 3sierpnia i na 18 sierpnia i kilka poronien za soba, dlatego was podczytuje

reklama
Do góry