Witaski
Z siostrą się pożegnałam.. wiec jeszcze napiszę kilka zdań do Was.. Wiem że bardzo się z tego cieszycie
zwłaszcza te co maja zaległości
Alutka więc czekam z niecierpliwością na TWĄ delegację do TARNOWA!!
Moj dom stoi dla Ciebie otworem!Już powiedziałam Wiesiowi i bardzo się cieszy... tak jak i ja..
A jakie wyższe stanowisko dostałaś?
Carri powiem Ci szczerze ze u mnie humore też nie najlepszy
ale "trzymam" się jakoś. Bo muszę. Ale pogoda i sytuacje które miałam w ostatnim tygodniu nie sprzyjają dobremu myśleniu. Ale staram się.. cóż mogę wiecej zrobić.. Najchętniej nie wstawałabym z łózka. Ale mobilizuję się.. i męża. Bo trzeba i koniec. Ale jak strasznie trudno jest przekonać samą siebie do wstania
Tulę Cię w Twych troskach. Najlepiej zażyj coś na noc. Niech to coś co chce Cię złapać najdalej od Ciebie odejdzie.
Szafirku bardzo się cieszę Kasiu że piszesz. Naprawdę. Zobaczysz że jeśli podejmiesz walkę i Ty będziesz się cieszyć z upragnionej fasloeczki. Ale póki co daj sobie czas...i męzowi również. Obydwoje jego potrzebujecie.
Aguś AJ piękny uśmiech był.. przykro że nie porozmawiałyśmy. Tulę Cię do serduszka i cały czas myślę nad sposobem jakby Ci pomóc.. ale bez chęci z Twojej strony jestem bezradna :-( Ufam również że wkońcu w TWYM życiu na dłużej zagości słoneczko.. i będzie opromieniać Twoje codzienne życie i Twój piękny uśmiech.
Lola - witaj wśród Aniołkowych mam. Dla Twojego Aniołka który odszedl zbyt wcześnie.. zapalam (*)
Tak podpisuję się pod słowami Szafirka że IM bardziej się chce.. tym czasem trudniej zajść w ciąże. A najważniejsze są badania po stracie. Bo mogą pomóc odnaleźć jak nie przyczynę to pokazać co należy podreperować w naszym oragzniźmie przed ponowną próbą. Moze warto zrobić choć podstawowe badania?
A zdrowa para na zajście w ciąże ma czas do roku... norma jest taka. Po 6 miesiącach można iść do specjalisty skontrolować się. Ale czasem własnie figle działa psychika. Może jakiś monitoring cyklu itp?
Będziemy trzymać kciuki by wkońcu się udało.
Wróbelek bardzo się cieszę z wieści od Ciebie. Musi być słodkie słyszeć bijące serduszko swego maleństwa!! Super dziś wieści na forum. Od rana..