reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czesc

JEŻYK GRATULUJĘ!!!!!!!!!

AGI 28 TOBIE GRATULUJĘ PIĘKNEJ BETKI!!!!

WRÓBELEK TAK SIĘ CIESZĘ ŻE OK!!!

AGA IRL. wleję ci jak nie dasz zdjęcia!!!! ;-) ;-) ;-) :-p no dobra, dobra

Mój misiu już po wszystkim i jest ok. Tylko wogóle nie spał przez tego dziadka (bo on straszny nerwus jest i musi miec idealną ciszę żeby usnąc). Smutno mi tak samej w domciu. A jeszcze niedawno miałam go dosc :zawstydzona/y: Dobrze że Mundek jest...

reklama
Witam wszystkich, w zeszłym roku w wakacje straciłam dziecko w 11 tyg ale umarło w 6 tyg.
22 listopada 2008 zaszłam ponownie w ciążę i jak na razie jest dobrze i mam nadzieję że będzie tak nadal.
Trzymam za wszystkie obecne i przyszłe mamusie kciuki.

Magze miło że piszesz i dajesz nam wiarę. Powodzonka!

Koti nie wiem nic o braku objawow, ale jak jest mało progesteronu to ciąża sie nie utrzymuje bez wspomagaczy np. duphastonu czy luteiny. Ale jeśli tak było to u ciebie to dobrze w tym sensie ze wystarcza te tabletki do ok. 20 t.c. i bedzie ok!!!

Carri kochaniutka!!!! Buziaczku ty nasz uśmiechnij się!!! Mi też trochę smutno bo nic ciekawego nie mogę napisac (tak jak niektórzy buu..). Ale widzisz ilu osobom się udaje, i nam się uda, zobaczysz! Tylko ten cholerny czas mógłby dla nas płynąc szybciej. Ale pomyśl o waszym urlopie, jaki będzie super, wszyscy wam zazdrościmy!!!

Carri tez mam dołka, ale ściskam mocno.

Enka1 nie wiem co u mnie było przyczyną, porobię badania. Gdzieś kiedyś przeczytałam, że to progesteron powoduje mdłości itd. A ja nie miałam ich w ogóle, więc tak sobię myślę, że to może TO było przyczyną... Na rozmyślania i analizy mi się dziś zebrało.

Najserdeczniejsze gratulacje dla Jeżyka :-D
Enka dzięki z miłe słowa. Ja też nie wiem co pisać. Nie chcę tu ciągle smęcić, ale kompletnie nie umiem się pozbierać. Mój Synuś odszedł jeden dzień przed terminem porodu. Był taki śliczny i wyglądał jakby miał za moment otworzyć oczka. To tak boli. Podziwiam Słodziutką, że po tylu stratach ma siłę jeszcze nas pocieszać.
Omelka chyba już to pisałam, ale moje pierwsze testy też były negatywne mimo ciąży. Za szybko chciałam wiedzieć. Dopiero trzeci pokazał dwie kreseczki i to bardzo słabiutkie. Trzymam kciuki za Twoje dwie kreseczki.
Kinguś o Tobie też myślę.
Gabi modlę się razem z Tobą za dziewczynki.

ale taki tok myślenia Koti jest zły bo dziewczyny które nie mają mdłosci nie miałyby dzieci. Ja też tak na początku szukałam i ciągle myślałam. A w czasie ciąży nie badałaś progesteronu? Ale póżniej chyba też można zbadac. Raczej każda z nas w następnej ciąży dostanie luteine lub duphaston bo to pomaga i podtrzymuje ciążę a nie szkodzi.

Hanka pisz szczególnie teraz bo ile się da to jest wskazane. Nie duś tego. Ja na początku się zamknęłam i nie płakałam ani się nie żaliłam a to było złe. Ty masz trudniej bo dla synka musisz trzymac pozory... (Choc nawet jesli byście razem popłakali to ważne że razem się trzymacie)

reklama
wiesz enka1 jak to jest .... szuka się i szuka i szuka. Niestety nie miałam badanego progesteronu. Teraz szukam informacji co powinnam sobie zbadać, zmierzyć itd...

Do góry