reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Beatko teraz trudny czas przed Tobą/Wami. Dla innych najpiękniejszy w życiu.. dla nas już okupiony strachem i łzami. Zobaczysz że będzie dobrze. Z dnia na dzień będziesz szla w stronę w którą również Jezyk szedł i dziś zawedrował na koniec.. żadna z nas już nie będzie miała łatwo. Gdyż wiemy o tych wszystkich niebezpieczeństwach.. o tych różnych strasznych rzeczach które mogą się nam przytrafić. Ja też czasem zazdroszczę dziewczynom które są takie beztroskie. Ehh wiem że u nas niestety nigdy już tak nie będzie.

reklama
Andzi jak Ci pisałam eska wracałam z zakupów.. a później wir pracy że jestem strasznie padnięta. A na zakupach - miało być jak zwykle mało.. wyszło w sumie mało ale strasznie kasownie :sorry2::baffled: jejku jakie to zycie drogie :angry::wściekła/y:

Beatko wszystkie trzymamy kciuki za jutrzejszą wizytę. Wierzę w to że wylecisz na skrzydłach od pana ginka i przyfruniesz nam ze wspaniałą wieścią! Tego Ci życzę z całego serduszka.

Edytko, masz gości, ale mam nadzieję,że będziesz się pojawiała w miare mozliwości.
Beatko, strach ma wielkie oczy. Nie wiem który to tydzień u Ciebie, ale wiesz sama ,że u każdej z nas jest inaczej. Nie ma reguły. Koniecznie napisz jak tylko wrócisz.

Aguś AJ, a Ty tylko podczytujesz? Napisz coś proszę.

Carri, dzieciątko ma już prawie 16 lat i wdaje się ze mną w dyskusje dlaczego to nie pozwalam jej ubrać adidasów jak pada śnieg. Ma to swój urok, ale jak pomyślę,że czeka Mnie "powtórka z rozrywki" to Mnie to odrobinkę przeraża. Choć.. liczę,że będzie podobna do Oli, to "złote dziecko", nie zapeszając.

reklama
Wyda Wam się to może dziwne, moja Mama zmarła dwa lata temu, zostawiłam sobie jej jedne spodnie, nowe jeansy, kupiłam jej w prezencie, bo chciała bardzo i nie załozyła ich nawet, nie zdążyła.. Była mojego wzrostu, mojej postury, tylko w pasie miała więcej o 10 cm, wiecie, brzuch po trójce dzieci. Załozyłam teraz te spodnie, jakoś mi wpadły w ręce i na moją ciążę rewelacja, jeszcze w 6 miesiącu ponoszę.. Podziękowałam Mamie..

Do góry