reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kinguś...dzięki kochana ja wiem,ze zawsze moge się Wam wyzalic...ale to takie trudne i chyba nie chcę pisac o tym na forum.....a co do choroby...no widzisz odpusciła i wczoraj pojechałam na zakupy a rano wstałam z bolącą głową,gardłem i zatokami...a gratis temperatura...hihi...mam nadzieję ,ze mi przejdzie .....
W dodatku jeszcze mama ma problemy zdrowotne....być może czeka ją kolejna operacja...eh...mam nadzieję ze nie bedzie zle....zobaczymy narazie czekamy na usg.....zwariuję z tymi stresami....nawet dziecię doprowadza mnie to szału....jeny to chyba na zblizająca się @......to się pozaliłam......a teraz czas iśc....położyć Gąsiaka.....

reklama
Agusia Aj nie smutaj sie :-(

Slodziutka wybacz mi ze nie popisalam z Toba ale dzis mam kiepski dzien jestem jakas przybita i wogole Cos mnie bierze ....Myslałam
ze mam goraczke ale mam stan podgoraczkowy tzn 37,2
Dzis tez dowiedzialam sie ze od szwagra zona spodziewa sie syna ciesze sie ogromnie :-) Przynajmniej mamusia nie bedzie miala nic do gadania jak dzieciaczek od malego w garazu bedzie siedział:-)

Ale tez sie zasmuciłam bo sie nie moge doczeakc swojego malenstwa:sad:

Edytko jeszcze się zdziwisz bo w drugiej połowie roku otwieramy się w Tarnowie i jeśli mnie wydelegują to nie wykręcisz się od opijania:-D:-D:-D:-D:-D:-D

AgaIrl to wspaniale że syneczek rośnie jak na drożdżach( chyba syneczek:baffled:)..... myślę że ten najcięższy czas już masz z głowy i teraz będzie tylko pięknie i spokojnie.....

Silvii będę myślami z tobą.... mam nadzieję że będzie piękne bijące serduszko

Kinguś czekamy na dobre wieści......

pozdrawiam wszystkie dziewczęta i spadam do mojego M bo jutro cały dzionek w pracy a będzie ciężko bo cała reszta dowie się o moim awansie a na to stanowisko wiele osób ostrzyło sobie pazurki..... proszę trzymajcie za mnie kciuki

Fakt że BB jest najlepszym miejscem w jakie mogłam trafić.... i chyba tylko dlatego że tutaj jestem nie zrezygnowałam z walki o maleństwo..... inaczej bym się poddała.....
ale takie wieści jak dzisiejsze od Agi naprawdę dodają mi skrzydeł.....

reklama
Do góry