Iza30 trzymamy oczywiście kciuki za drugiego marca!! Oby ukazały sie Twoim oczom dwie wspaniałe kreski na teście ciążowym!
czterdziecha - jak moje poprzedniczki już napisały jak dla mnie - porobić podstawowe badania by przygotować się do ciąży, znaleźć dobrego ginka i jak nie ma przeciwskazań to próbować i próbować ile się da .. by wkońcu się udało. Znam również kilka dziewczyn co urodziły zdrowe!!! dzieciaczki po 40-stce!
Życzę szczęścia!
silvii28 mam nadzieję że jutro również i u Was wszystko będzie OK. Że serducho będzie bić jak oszalałe i że będziesz najszczesliwsza pisząc nam o Tym zdarzeniu!!
Omelka czekamy na wieści od Ciebie.. ehh fajnie tyle zafasolkowanych!Niech będzie tak dalej!
Sylwia kochana cieszę się że wszystko u Was wraca do normy. Że wymioty już Cię nie męczą. I że wracasz do świata chodzących ;-)
Pati (niusi) kochana super że doleciałaś zdrowo i szczęsliwie. Niech go tylko ciotka nie rozpieszcza bo później mama będzie miała problemy jak ciocia wyjedzie
Odpoczywaj! I wróc do nas!
Alicja1985 już niedługo przekonamy się na własne oczy że suknia będzie piękna,makijaż też i fryz.. a Ty będziesz wyglądać zjawiskowo!
A z tymi objawami ciekawa sprawa
Czekamy na rozwój wydarzeń.
Alutka kochana GRATULUJĘ AWANSU!!
;-):-) No nic, trza to oblać jak nic! Nie ujdzie Ci to na sucho...
co poniektóre szcześciary będą raczyć się piccollo.. ale ja się tym nie zaspokoję
;-)
A staranka... 2-3 miechy w tą.. czy w tą.. !! Super że nasionką męża wyszły Ok. Leukocyty chyba są w moczu? Może inaczej jest jak się używa tej prezerwatywy. Nie wiem jeśli jest ich dużo może swiadczyć o stanie zapalnym i wystarczy jakiś antyb. dla meża. Ale najlepiej poradzić się lekarza.
Mała Agulka i jak przyszła @?????? Ależ mnie ciekawi co u Ciebie!! Proszę jeśli podczytujesz koniecznie daj znać co i jak!
Carri wielkie dzięki za pamieć o mnie i za tak ciepłe przywitanie
U nas dzisiaj cały dzień pada śnieg z deszczem .. jak ja nie lubię takiej pogody
;-) chcę wiosnę.. ale już bliżej do niej jak dalej
Jak zdrówko? Lepiej już? Mam nadzieję że nic się nie wykluło..
Królik i szczur.. niezły zwierzyniec
magdalenka i jak wyszedł torcik??? Nie podzielisz się z nami?Taki bunt to jest super
;-)
ja Go mam na co dzień