reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Omelka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dziękuje bardzo bardzo... naprawdę miło czyta się takie słowa.
Niestety za dużo jest nas Aniołkowych mam, które tworza to forum :no:... ale cieszę się że trafiają do nas mamy dotkniętę tak wielką stratą bo my staramy się pomóc. Jak umiemy najlepiej. Wiem że dla każdej z nas - bycie tutaj - na tym forum, pomaga w otarciu łez i dodaje siły i walki by dalej zmierzyć się z przeciwnościami losu i z tysiącami pytań pozostawionych bez odpowiedzi.

reklama
właśnie Słodziutka, szczególnie patrząc jak kolejne dziewczynki rodzą swoje wyczekane dzieciaczki:-)

Wiem, wiem Omelka, rozumiem Cię doskonale. Ileż razy można z taką ogromną euforią cieszyć się bez opamiętania.. gdy później okazuje się że życie daje kolejny zimny kubeł wody na głowę?
Rozumiem Cię. Ale musimy podchodzić do tego wydarzenia również z optymizmem i mówic sobie i wkońcu w to uwierzyć że tym razem się UDA i będziemy cieszyć się ze szcześliwego rozwiązania!

A co do leżacego L4.. lepiej leżeć masz rację.

Dokładnie Iza :tak::tak::tak:

A ja zmykam do meżusia bo własnie wrócił :-D:rofl2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: i bardzo mnie cieszy Jego widok.
A mam dzisiaj sporo pracy! A po południu przychodzi do mnie siostra ze siostrzenicą na kilka dni spać bo zarazili się od nas remontem :eek::laugh2: i teraz maja za swoje :-p:zawstydzona/y::laugh2:

Wszystkie dziewczynki serdecznie pozdrawiam.. starsze na forum i młodsze...

A szczególnie Agatkę dzięki której miałam kontakt ze światem (czyt. z Wami :laugh2:)

Agatko - dziękuje!

A mój mężulek w szpitalu, wyciągają mu metal z nogi (co miał zlamana i jest na zwolnieniu 8msc.) i smutno mu. Jutro ma operacje. W razie co kazał sobie zarezerwowac miejsce na Powązkach w alei zasłużonych....... :errr: Wyobrażcie sobie że lezy z dziadkiem co ma 85 lat, ma pofarbowane włosy, czyta bez okularów :szok: i przerażliwie mlaszcze :eek: :eek:
Oj biedaczek. Niech szybko wraca do domku.

a co do wizyty... no cóż... jestem miło zaskoczona... lekarz rewelacyjny,
Bardzo się cieszę :tak:

Jeżyk gratuluję, super :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kinguś(Beatko) bardzoooo jak przekazała Agatka.. bardzoo się cieszę i modlę się by wszystko tym razem było OK!
Dziękuje

Poczekam do soboty jak nie przyjdzie @ to powtórzę test!!!
Czekamy na powtórkę ;-)
. A dzisiaj już wróciłam do Was. Choć czasu nie mam wiele.
Bardzo się cieszę, że udało się tak szybko naprawić i że jesteś już z nami :-)

U mnie nie za różowo, katar coraz większy na domiar złego wczoraj w kąpieli zobaczyłam kawowy śluz piersi dziś mniej bolą i nie ukrywam że coraz mniej nadziei na lepsze jutro. Niestety na usg czekam jak na wyrok:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tak wiara w sercu, że może tym razem się uda jest ale.........
Nie mam stałego, zaufanego gina (za dwa tygodnie ide do nowego - podobno rewelacyjny - zobaczymy). Lekarz do którego ostatnio chodziłam dał mi zielone światło, ale ja mam uczucie, że nie zrobiłam wszystkich badań! Np nie doprosilam sie o badania hormonalne!!!! Jak czytam na tm forum jakie choroby czy 'defekty" stwierdzano u niektórych to zdaje sobie sprawę, że mnie nikt w tym kierunku nie badał!!! Więc to zielone światło to tak trochę mnie przeraża! I jeśli sie okaże, że naprawdę jestem w ciaży to nie wiem jak dam radę walczyć ze strachem i niepewnoscią!

Cześć wszystkim z pochmurnego Elbląga! Pogoda u nas pod psem, ale za to humor dopisuje. Wybieram się na małe zakupy, nie wiem co kupić mężowi na Walentynki, na pewno coś wymyślę ...
Gratuluję maluszka Jezykowi i po cichutku gratuluję Omelce.
Przesyłam Wam troszkę dobrego humoru ;-). Odwiedze Was jeszcze później papatki

reklama
Do góry