reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczyny.
Dzisiaj idę do pracy po skierowanie na badania kontrolne. Jednak zdecydowałam się już teraz wrócić do roboty. Nie chce mi się tak szczerze mówiąc, bo pomijając względy mojej psychiki, to najzwyczajniej w świecie się rozleniwiłam przez to zwolnienie "na ciążę" od początku stycznia :tak:
Ale trzeba wrócić do świata żywych, chociaż łatwo na pewno nie będzie. W pracy czas szybciej będzie mijał i ani się obejrzę a będzie można zacząć staranka (tak się pocieszam) :tak:
Jak widać dzisiaj jestem bardziej optymistycznie nastawiona do świata. Jeszcze tylko wiosna by mogła przyjść i byłoby super. U nas śnieg leży bo wczoraj popadało trochę :baffled: Mógłby już sobie darować :tak:
Miłego dnia życzę wszystkim

reklama
hej dziewczyny
ja też już w pracy, u nas na dolnym śląsku też popadało dzisiaj
miłego dnia życzę:-)

"Cyprianek jest juz na swiecie od 5:15. 3340g, 55 cm, dostal 10 pkt. porod gorszy od pierwszego ale SN. jestem zmeczona ale szczesliwa. pozdrawiam"

Taka wiadomosc została napisana na Lutówkach
:-):-):-):-):-):-)

Wiec taka wiadomoscia Witam sie z Wami i mowie dzien dobry!!!

Witaj Iza.. pewnie że super. Nadrobiłam zaległości.. wczoraj jeszcze była w dwupaku i było jej tak starsznie źle.. a dziś.:-D Cyprianek już po drugiej stronie.
Bardzo się ciesze.

Enka nadrobiłam zaległości... jakoś zawsze mi się udaje póki co :-p:zawstydzona/y::-D:tak:

Zaraz poodpisuję.. bo póki co mam strasznie mało czasu ostatnio...

Kinguś(Beatko) bardzoooo jak przekazała Agatka.. bardzoo się cieszę i modlę się by wszystko tym razem było OK!

Cześć Słoneczka

Ja zajrzę dzisiaj późno bo mam wizytę u gina a później mam wykłady. Pozdrawiam!!!!!!!!!!

reklama
Do góry