reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

chciałąm wam doniesc o jezyku ale wiedze ze juz wiecie!

fajnie co??

mirka jest następna w kolejce- a potem ja...to tak jesli chodzi o kolejki aniołkowych mamus...a potem to wysyp bedzie na maxa bo i gabi czeka, i also,i dajalja i guska i sywlia czeka na wrzesien...ehhh...pewnie o kims zapomniaiałam

reklama
Wyobrażcie sobie że lezy z dziadkiem co ma 85 lat, ma pofarbowane włosy, czyta bez okularów :szok: i przerażliwie mlaszcze

hahahahaha dobryu dziadzek Kochana 3 mam kciuki za Twojego M

Alicja ja również do ślubu sama się malowałam... a sukienek przymieżyłam tysiąc a wybrałam tą pierwszą którą przymieżyłam :tak:

chyba i mnie to tez bedzie czekac zeby sie samej umalowa c:)

Hej dziewczyny.
Dzisiaj idę do pracy po skierowanie na badania kontrolne. Jednak zdecydowałam się już teraz wrócić do roboty.

ja tez szybko wrocilam do pracy i lepiej mi to zrobilo

Jeżyk gratulacje wielkie
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Beatko.... czekam z Tobą na wyniki.. badania usg..
Niech to choróbsko Cię opuści...

Madziu(Modroklejko) also(Ania) jest za Jezykiem a przed Miką :tak::-D to tak dla pamięci :-D:tak:
A jak ten ginek co o nim pisalaś? A co się stało że "stary" sie nie sprawdził?

Witam dziewczynki,

Jestem po wczorajszej wizycie u ginka :-)
Podobno wszystko jest ok, macica prawidłowej wielkosci, szyjka wysoka zamknieta, dzidzia kopie i słyszlam pieknie bijace serduszko 141 uderzen na min.waga 58,5 wiec +3,5 kg :-) aż....

Jeżyk gratuluję rozpakowania

Kinguś...ja objawy miałam dopiero od 7tc....a piersi mnie bardzo mało bolały i nadal mało bola i się nie powiekszyły...tylko miałam zgage popołudniowa i to nie codziennie więc objawy to nie reguła..lekarz co 2 tyg mi robił usg bo miałam tak mało objawow ciażowych

pozdrawiam
buziaki

oj edytko...dobrze ze ty to sledzisz...bo ja sie gubie...

nowy lekarz całkiem ok...stary tez był ok-tylko straszliwie zajęty i umówienie sie na wizyte graniczyło z cudem..ale juz tak jest z dobrymi lekarzami...

pixleka-o tobie zapomniałam-ty tez przeciez do kolejki...:-D

reklama
Do góry