reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

chciałąm wam doniesc o jezyku ale wiedze ze juz wiecie!

fajnie co??

mirka jest następna w kolejce- a potem ja...to tak jesli chodzi o kolejki aniołkowych mamus...a potem to wysyp bedzie na maxa bo i gabi czeka, i also,i dajalja i guska i sywlia czeka na wrzesien...ehhh...pewnie o kims zapomniaiałam

reklama
Wyobrażcie sobie że lezy z dziadkiem co ma 85 lat, ma pofarbowane włosy, czyta bez okularów :szok: i przerażliwie mlaszcze

hahahahaha dobryu dziadzek Kochana 3 mam kciuki za Twojego M

Alicja ja również do ślubu sama się malowałam... a sukienek przymieżyłam tysiąc a wybrałam tą pierwszą którą przymieżyłam :tak:

chyba i mnie to tez bedzie czekac zeby sie samej umalowa c:)

Hej dziewczyny.
Dzisiaj idę do pracy po skierowanie na badania kontrolne. Jednak zdecydowałam się już teraz wrócić do roboty.

ja tez szybko wrocilam do pracy i lepiej mi to zrobilo

Jeżyk gratulacje wielkie
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Beatko.... czekam z Tobą na wyniki.. badania usg..
Niech to choróbsko Cię opuści...

Madziu(Modroklejko) also(Ania) jest za Jezykiem a przed Miką :tak::-D to tak dla pamięci :-D:tak:
A jak ten ginek co o nim pisalaś? A co się stało że "stary" sie nie sprawdził?

Witam dziewczynki,

Jestem po wczorajszej wizycie u ginka :-)
Podobno wszystko jest ok, macica prawidłowej wielkosci, szyjka wysoka zamknieta, dzidzia kopie i słyszlam pieknie bijace serduszko 141 uderzen na min.waga 58,5 wiec +3,5 kg :-) aż....

Jeżyk gratuluję rozpakowania

Kinguś...ja objawy miałam dopiero od 7tc....a piersi mnie bardzo mało bolały i nadal mało bola i się nie powiekszyły...tylko miałam zgage popołudniowa i to nie codziennie więc objawy to nie reguła..lekarz co 2 tyg mi robił usg bo miałam tak mało objawow ciażowych

pozdrawiam
buziaki

oj edytko...dobrze ze ty to sledzisz...bo ja sie gubie...

nowy lekarz całkiem ok...stary tez był ok-tylko straszliwie zajęty i umówienie sie na wizyte graniczyło z cudem..ale juz tak jest z dobrymi lekarzami...

pixleka-o tobie zapomniałam-ty tez przeciez do kolejki...:-D

reklama
Do góry