reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Melduję sie po testowaniu :-)

Ale zaczne od gratulacji;
Szczęśliwej mamie serdecznie gratuluję i życzę szybkiego powrotu do domu, przespanych nocy, aby wszelkie troski Cię omijały i dla Ciebie i Twojego syneczka zawsze świeciło słoneczko!!!

Wracając do testu......
Zrobiłam po 6 rano poczekałam jakieś 3 minuty i nic - jedna kreska.
Jak wstałam spojrzałam jeszcze raz na test i ... jak całkiem wyschnął pokazała się bardzo delikatna druga kreska. Hmmmm. Doszłam do wniosku, że za wcześnie go robiłam!!! Bądź co bądź dopiero jutro powinnam dostać @!
Poczekam do soboty jak nie przyjdzie @ to powtórzę test!!!

Witajcie..

Wróbelku czekamy na wieści z wizyty!!!

Agula Irl i od Ciebie dzisiaj też czekamy na wieści... i mam nadzieję że egzamin wypadł super!

Mika nio Ty już na ostatnim kwadraciku :szok::-D niespełna miesiąc.. a może wcześniej i już będziesz jak dzisiaj Jezyk tulić swojego synka w ramionach!!

Omelka ja tak własnie miałam jak Ty i co?? BYŁAM w ciąży!! Więc i Ty napewno jesteś. A jak jesteś niecierpliwa.. zrób sobie betę.. pewnie będzie niska stąd własnie test ledwo wykrywa wczesną ciąże!

Zrobię bete w poniedziałek (jak nie dostanę@) jak wrócę do pracy ale jakoś mi się do poniedziałku nie spieszy bo aktualnie jestem na L4, leżę na kanapie, wlepiam oczy w TV i w komputer - pełen relax zyć nie umierać.

Nie było mnie bo w niedziele podczas pisania posta jak zaglądnełam na lutówki czy jezyk się nie rozpakowała :tak: to mi wysiadł komp i odmówił posłuszeństwa. Dopiero wczoraj znlazłam chwileńkę by zawieźć go do chłopaków do naprawy.. i na moje szczeście i po prośbach :tak: udało się mi by chłopaki naprawili mi go od "ręki" w ciągu 2 h. Wieczorem już byłam podłączona do neta.. ale nadrobiłam cześć zaległości i pojechaliśmy do znajomych. A dzisiaj już wróciłam do Was. Choć czasu nie mam wiele.

Miło ze stęskniłyście się za mną :-p:tak:;-):-D

Omelka zrób jak uważasz. Ja zawsze dla pewności robiłam betę. Wtedy miałam czarno na białym - potiwerdzenie tej delikatnej kreseczki.
Ale do poniedziałku betka napewno ładnie urośnie. Ale wtedy już nie będzie takiego miłego zaskoczenia bo już @ będzie się spaźniać :rofl2::-D
Trzymam kciuki...

Miło ze stęskniłyście się za mną :-p:tak:;-):-D

Jak wiesz, przez pół roku nie zaglądałam na forum!
Pół roku to kawał czasu i niestety zdążyłam zapomnieć o większości historii z forum.... Zapamietałam tylko trzy dziewczyny!!! I Ty jesteś jedna z nich!!!
Tak więc bez Ciebie to furum nie byłoby takie samo!!!!:-)

reklama
Co do zrobienia bety to mam L4 "leżące" i wolę nie "pałętać" się po mieście:-(.
Zresztą staram się podchodzić do tego spokojnie i bez entuzjazmu, bo strasznie się boję, czy tym razem się uda?:-(

Do góry