reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć dziewczyny Ja nie miałam wczoraj laptopa więc nie wiem gdzie byłam oststnio. Mam pyt co tam u Kingi wyszło?///////
Witam nowe dziewczyny Przykro mi ze i was to spotkalo.

Anetko witaj spowrotem

Miroslava Ty już też lada moment i na porodówkę. Strasznie się cieszę!!!!!!!!!!!!!!

Jeżyk Kurczę mam nadzieję, że wszystko jest OK dawaj znac złotko!!!!!!!!!

Alicja1985 Na pewno wszystko będzie dobrze i razem z Koti już niebawem będziecie pięknymi pannami młodymi, a zaraz potem przecudnymi żonami!!!!!!!!!!!!!

Oczywiście pozdrawiam wszystkie Niewyienione dziewczyny i przepraszam ale nie nadrobilam zaleglosci jeszcze (a z tym netem raczej juz nie odrobie)

Ostatnia edycja:
Aga Irl ,Aga28,AgaAj,Mała,Pati, Alla,Also,Hania,Koti,
Anetko(jak tam po lekarzu)
Mordoklejko,Dlaczegotak,Pyzuniagaj
Jezyk(caly czas trzymam kciuki),
Cyniczna(gdzies sie podziała),
Dilajla(odezwij sie do Nas),
Mircia, Ola,Sonita,Sylwia,Silvia,Anesta,
Słodziutka (tesknimy....)

I wszystkim niewymienionym dziewczynom zycze miłych kolorowych i spokojnych snów Dobranoc

Czesc

Ledwo daję radę podczytywac

Malutka80 i Iza30 jak się cieszę że mogę spotkac kogoś z rodzinnych stron!!! Wychowałam się w E-gu :tak:

Czterdziecha też bym Cię namawiała na dobrego lekarza, trochę badanek i do roboty!!! Bardzo mi się to podoba, że nie wymawiasz się jak niektóre kobitki!

Omelka ja to już ci nieśmiało gratuluję bo małe szanse żeby tam nic nie było ;-)

Hanka bardzo przeżyłam twoją tragedię. I to takie smutne że twój synek tak cierpi. Jest taki mały... Przytulam Cię kochana bo nawet nie wiem co pisac....

Niusia baw się dobrze,

Aga irl trzymam kciuki i pisz szybko co i jak i zdjęcie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sylvi trzymam kciuki, dobrze obmysliłaś z tą wizytą

Słodziutka nie nadrobisz tego ha, ha!!! I wracaj tu prędko!!!

Carri, Pyzuńka, Alicja 1985, Sonitka, Agi, ola15 i wszystkie dziewczynki pozdrawiam!!!

Ufffffff

A mój mężulek w szpitalu, wyciągają mu metal z nogi (co miał zlamana i jest na zwolnieniu 8msc.) i smutno mu. Jutro ma operacje. W razie co kazał sobie zarezerwowac miejsce na Powązkach w alei zasłużonych....... :errr: Wyobrażcie sobie że lezy z dziadkiem co ma 85 lat, ma pofarbowane włosy, czyta bez okularów :szok: i przerażliwie mlaszcze :eek: :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
witam z rana :-)

Carri, wróbelek :-D

a co do wizyty... no cóż... jestem miło zaskoczona... lekarz rewelacyjny, kompetentny - oaza spokoju... z badaniami kazał się wstrzymac (przeglądnął wszystkie moje dotychczasowe) i przylecie do niego jak tylko się dowiem że jestem w ciąży a wtedy da mi coś na podtrzymanie....
Na prawdę wywarł na mnie niesamowite wrażenie... nie jak zazwyczaj szybko, szybko bo następna czeka... wszystko mi wytłumaczył, na każde moje pytanie odpowiadał bardzo wyczerpująco... i bardzo... ale to bardzo mnie uspokoił i podniósł na duchu :tak: dodam tylko że nie była to prywatna wizyta... tylko z nfz...:szok:

Alicja ja również do ślubu sama się malowałam... a sukienek przymieżyłam tysiąc a wybrałam tą pierwszą którą przymieżyłam :tak:

Carri... ja całę zycie miałam jakieś futrzaki w klatkach i wiem ile z tym roboty;-) teraz mam pierzaste stwory... śmiecą jak cholera :szok:(dlatego też daliśmy sobie spokój z dywanami) ale są przekochane :-).

No i jeden jak wiesz futrzasty... ale jego to w klatce zamnkąc się nie da :-p

Miłego dnia dziewczyny !!!

Do góry