reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

no do tamtej baby napewno ni pojde na makijaz :))
Mircia ja tez nie lubie owadow a zwlaszcza pajakow a karaluchy jak widze to normalnie na pawia mi sie zbiera blleeeeee
ooby carri suknia byla ładna :)

reklama
To ja i mój chrześniak Dominik dzisiaj rano
Jaki fajny chłopak ;-):-)

No to posmęciłam... przepraszam... moj M cały czas mówi żebym na bierząco mu mówiła co czuje.... co mnie dręczy... kurde... ale ja jakos tak nie umiem... nigdy nie umialam... zawsze wszystko w sobie tłumiłam...
Dobrze że jesteście...
Przepraszam za przynudzanie...
Trzymaj się. Gratuluję wyrozumiałego M:tak:

Już mamy w tym miesiącu zielone światełko od gina, i możemy próbować zafasolkować. Bardzo bym chciała, dlatego łapię te fluidki od zafasolkowanych, trzymajcie za nas kciuki, wszystko okaże się około 02.03.
Mam nadzieje, że szybko się Wam uda;-)

Analizuję wszystkie za i przeciw zanim zdecyduję się na bycie mamą kolejny raz....czy wogóle się zdecyduje....
Leć do lekarza jeśli nie ma żadnych przeciwwskazań to do roboty:tak:

Już go nie ma, jest dobrze, Madzia kopie, nic nie boli, ale bardzo, bardzo się bałam. Wiem,że rozumiecie.
Wcześniej mi się to nie zdarzyło, a strach i noc.. Dziękuję Bogu za spokój.
Przytulam mocno. Dobrze że skończyło się na strachu.

Dziewczyny, pomóżcie mi podjąć decyzję- zastanawiam się, czy nie iść do innego lekarza żeby sprawdzić, czy faktycznie nie ma tego serduszka u mojej fasolki.
Ja bym poszła do innego.

Nie wiem czy to ciąża bo nie powinno się czytać wyników po czasie dluzszym niż 5-10 minut. utro rano powtórzę ale w chwili obecnej nie potrafię o niczym innym mysleć! Nikomu nie mówiłam o tym (jesteście pierwsze:-)).
Co o tym myślicie?
Pozdrawiam
Buźka:happy:
Powtórz rano teścik i napisz co wyszło.

hej kolezanki
melduje sie ze zyje
i to duuuzo lepiej
Bardzo się cieszę:tak::tak:

melduje sie ze zyje dzidzius jest przeuroczy i nawet daje sie uspokoic zobaczymy jak bedzie dalej ;-) jest fajnie przegadalysmy cala noc a dzis czuje sie jak po imprezie :-) pozdrawaiam was bardzo goraco i buziam bede zagladac :-)
Wracaj do Nas szybko. Baw się dobrze

o matko jaki zrobila mi baba makijaz wygladalam jak jakas z pod lampy !!!!!!!!!!!!!zrobila mi ciemne oczy na szaro jak szopr pracz masakra jakas cale szczescie ze to byl probny jak by mnie zrobila tak na slub to bym ja miala na sumieniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

zrobilam dzisiaj test ale jest 1 kreska wiec nie wiem o co sie rozchodzi
Mój pierwszy też był negatywny;-)

Mniam mniam

U mnie średnio, byłam podziębiona i myślałam że przeszło ale dziś się nasiliło i po pracy poszłam do lekarza. Leczyć mam się metodami domowo- ziołowymi. Mam zwolnienie do piątku. I co raz bardziej się boję. W czwartek mam usg.
Dziękuj Wam bardzo za ciepłe słowa nawet nie wiecie ile dla mnie znaczą. Całuje Was każdą z osobna :-)

tylko ze Kinius tam byla jedna guba krecha
ale dlaczego mam takie dolegliwosci jak do okresu to jeszcze troche dlugo ????
a to zaczelo mi sie kilka dni po okresie
zeswiruje ja calkiem mam nadizeje ze to bedzie 1 kreska bo ja to musze tarczyce dobrze zbic w dupsko niech mi spada cholera jedna :)

reklama
Do góry