reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ala napewno bedzie dobrze:-)

A u mnie no cóz nic ciekawego .... nudy. Maz w pracy , ma na druga takze po 22 dopiero przyjdzie... Obiadokolacja dla niego prawie przygotowana. Troszke pocwiczyłam chce jakos wygladac na wakacje;-)ale ciezko mi idzie ehhh
Zwierzatką wysprztałam "domki" teraz maja czysciutko ....tylko na jak długo:confused:
No i poza tym siedze przed tv i serfuje sobie po internecie ...Moze co kupie na allegro.....

Miał ktos z Was cytomagelie robiona? Bo chciałabym zrobic sobie te badanko a nie wiem ile kosztuje i czy te badanie robione jest z krwii czy z czego innego?

Mój mężuś też jeszcze w pracy:-( ale cóż, może jutro będzie miał trochę więcej wolnego...
Ja z tych nudów też dzisiaj pobuszowałam na allegro i kupiłam sobie kilka rzeczy do szpitala:tak:

Dzisiaj słuchałam Radia Plus i powiedzieli, ze na Pomorzu ok 16 zacznie padac śnieg i co...patrzę przez okno o 16:05 a na dworzu śnieżek sypie:-D chociaż raz im się udała prognoza pogody:rofl2: i taj sobie sypie i sypie powoli, ciekawe jak będzie jutro:-)

bo to sie robi igg igm czy cos takiego i jedno kosztuje 50 i drugie tez a trza zrobic te 2 tylko nie pamietam dokladnie jak sie nazywaly a nie mam tutaj swoich badanek

acha Dzieki Ala za informacje :tak: A moje zwierzatka to kroliczek i szczur:-)

Mirka to juz chyba wszystko masz pokupowane:-) No ladnie znów snieg ciekawe czy to przyjdzie do nas na slask..... Oj jak ja nie lubie takiej pogody .... Dwa dni sniegu a potem roztopy , i potem znów powtórka

Cosik mnie chyba bierze ciagle kicham:baffled:

reklama
Do góry