reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ciezko mi was ogarnac dziewczynki,bo strasznie duzo piszecie :-):-) ja jeszcze pracuje wiec nie bardzo mam wolny czas nie mniej jednak serdecznie dziekuje za powitanie i slowa wsparcia Trzymajcie sie cieplutko dziewczyny i wierzcie bo wiara naprade moze zdzialac cuda :tak::tak:

reklama
Alicja, ja sama malowałam się do ślubu, bo jak widziałam te maski co miały moje koleżanki, to byłam przerażona. A sama umalowałam się tak jak chciałam, nie za mocno, nie za słabo, wszystkim się podobało:-) Tylko fryzjera zaliczyłam, bo włosów to ja sama sobie nie lubie układać:baffled::-)

Omelka nono czyzby fasoleczka w brzusiu sie znajdowala? Czekamy na infomacje od Ciebie po kolejnym testowaniu:-)

Also pisz do Nas jak najczesciej ;-) No to pieknie jak dzidzia kopie:-)Kiedy masz kolejna wizyte?

Aga Irl zapewne zdasz .... A co do jutra, napewno wszystko jest z Toba i dzidzia w porzadku, wiec nie ma co sie martwić

Pyzuniagaj slicznego masz chrześniaka

Anetko jak miło ze wrócilas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak bardzo tesknilismy !!!!!
Dobrze ze maz juz wyzdrowiał i ma racje z tym ze masz mu mówic to co Cie meczy smuci, martwi....Chce Ci pomóc i wesprzec. I prosze Cie nie smutaj sie kochana:-( Dobrze ze poszłas do innego lekarza - czekam na wiescie jak wrócisz..... I jeszcze raz wszystko bedzie dobrze i mam nadzieje ze depreche odpedzisz od siebie.....;-)

Ala napewno pieknie wygladasz w suknie slubne zapewne jest sliczna :)

Iza30 trzymam kciuki, mam nadzieje ze za pierwszym razem sie uda i zobaczysz upragnione dwie kreseczki:-)

Mordoklejko witaj i ciesze sie ze u Was jest dobrze. Wpadaj do Nas częściej.A propo suwaczek slicznie sie przesuwa

Silvii tak jak wczesniej Ci napisałam ja bym poszła na Twoim miejscu do innego lekarza , bo bym nie wytrzymała do nastepnej wizyty

Selenko wierze ze sie najadlas strachu ale dobrze ze wszytsko jest w porzadku;-)

Ola lepiej zrobic teraz remoncik by pozniej nie robic jak dzidzia przyjdzie

Koti jak tam wizyta u lekarza , mam nadzieje ze wszytsko dobrze ?

Malutka w pracy jesli jest kociol nie bedziesz miala czasu na zmartwienia. W domu bedac sama a nie majac nic do zrobienia bedziesz naprade duzo myslala.... ja to wiem.

Syla28 witaj dobrze ze juz z Toba lepiej :-)

Hania,Mojadzidzia,Mała,Pati pozdrawiam Was i wszytskie nie wymienione dziewczyny serdecznie i cieplutko

Slodziutka naprawiaj ten komputer jak najszybciej i wracaj do Nas:-)

Dziewczyny melduję się 2w1 ale jestem po prostu rozbite , wymęczona i załapałam doła, nie spałam całą noc wszystko mnie boli, najbardziej brzuch skurcze pojawiają się i są bardzo silne a za chwilę znikają żeby pojawić się po kilku godzinach jak dziś się nic nie ruszy więcej to jutro jadę do szpitala zobaczymy co mi powiedzą zaczęłam schizować, oprócz tego cały czas mam różowy bądź brunatny śluz.

Pozdrawiam was wszystkie

cześć dziewczynki. byłam dziś u gin na kontroli, następna za 3 mieś. lek twierdzi, ze wszystko wraca do normy.jakoś mi się tak lepiej po tej wizycie zrobiło.

zapisałam się dziś do fryzjera i na makijaż na ten mój ślub. jakoś muszę wyglądać, żeby mi pan młody w ostatniej chwili nie zwiał. ale jak usłyszał ile to będzie kosztować, to zaproponował, żeby tę pieniądze przeznaczyć na dobre kosmetyki a on mnie sam umaluje. Jak to stwierdził, wtedy nie będzie wydatek jednorazowy ;-). już widzę makijaż w jego wykonaniu .... :rofl2:

Jezyk nie martw sie niczym zapwne wkrotce zobaczysz buzke i oczka swojego malenstwa Ciagle trzymam kciuki i czema na wiesci od Was:-)

Koti dobrze ze u lekarza jest ok:-) A co do slubu nono jeszcze troszeczke a bedziesz mezatka:-) Fryzjer makijaz............... bedziesz zapewno bosko wygladać:tak:

Selenko, dobrze, że już wszystko dobrze. Wyobrażam sobie ile strachu się najadłaś.

Carri, ja mam wizytę albo 19 albo 26, tzn. jestem zapisana na 26 a na 19 jeśli zwolni się miejsce.

reklama
Selenko wiesz ze Ty jestes moja nadzieja :))) wiec sie 3 maj kochana dzielnie :))))i pogłaszcz brzuszek od cioci Alicji :)))
Carrii pieknie nam tutaj popisalas tylko szkoda ze nie napisalas kochana co u Ciebie???
wlasnie wrocilam od tesciwo i musze powiedziec ze z kazda wizyta jest lepiej chyba sie docieramy powoli :))
w koncu oni musza sie przyzwyczaic do mnie a ja do nich:)
Mircia i chyba w koncu bede musiala tak zrobic dobrze ze mnie dzisiaj nie widzialyscie masakra !!!!!

Do góry