reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej kolezanki
melduje sie ze zyje
i to duuuzo lepiej
wymioty zdarzają sie tylko wieczorami a wczoraj byl spokój,az spanikowałam, heeh
mdłosci jednak są dalej ale zaczynam jakos funkcjonowac, krzątam sie po domu, troche sprzątam, jakies pranie wstawie, arazie powoli bo po 5 tyg.lezenia mam straszne zawroty głowy, z jedzeniem tez zaczynam sie oswajać.
Kingus gratulacje:-)

pozdrawiam wszystkie i spokoju zycze...

reklama
Silvii najlepiej wsłuchaj się w swoją intuicję.

Prawda jest taka, że i tak nie mamy na takie rzeczy wpływu.
Chyba, że dostaniemy ten duphaston itp.

Sama też musisz wiedzieć, czy jesteś gotowa, aby dzisiaj dowiedzieć się, czy dzidzia żyje, czy nie.

Dziewczyny, pomóżcie mi podjąć decyzję- zastanawiam się, czy nie iść do innego lekarza żeby sprawdzić, czy faktycznie nie ma tego serduszka u mojej fasolki. Mój gin będzie dopiero w poniedziałek, ale jestem już cała ogłupiała i nie wiem, czy nie pójść do kogoś innego. Ale jeśli się okaże, że faktycznie serduszko się nie wykształciło, to muszę czekać do poniedziałku na zabieg:(nie wiem sama, czy lepiej czekać w niepewnosci, czy iść i ewentualnie przygotować się psychicznie. Według OM jestem dziś w 7 tyg i 6 dniu, więc powinno już być widać, prawda?? Pomóżcie podjąć decyzję...
Silvii konecznie idź do drugiego lekarza, a jak nie wystarczą ci dwie opinie to idź do trzeciego. To jest Twoje dziecko i to ty musisz zrobić wszystko co tylko możesz. Kto wie może ten drugi lekarz będzie miał lepszy sprzęt i wszystko będzie widział lepiej i okaże się że tamten się pomylił.
Mój lekarz tez mnie wysyłał na zabieg ale ja poszłam do innego na konsultacje. Z ty drugim walczyliśmy jeszcze 3 tygodnie razem żeby uratować maluszka.Okazało się że ten drugi lekarz jest duzo lepszy i teraz chodze do niego i jestem bardzo zadowolona. Ja na Twoim mejscu nawet bym sie ie zastanawiała.

Hej,naprawdę chciałam poczytać i poodpisywać wszystkim,ale jest od wczoraj tyyyyle postów:szok::zawstydzona/y:
Sylvii,wiem jak się czujesz.Ja tak chodziłam i czekałam 3 tyg.Beta rosła.Ale niestety serduszka nie było.
Ale być może ciąża jest młodsza,i za kilka dni będzie serduszko.Bardzo tego życzę.
No nie wiem co Ci doradzić.Wiem,że ześwirować można.:baffled: Ja robiłam w tym czasie chyba 5 usg.Trzymaj się.
Buziaki dla wszystkich.

reklama
Cześć Dziewczyny

To moja 2 ciąża... Kiedyś częściej udzielałam się na tym wątku bo sama poroniłam w zeszłym roku. Ale doczytałam że jedna z dziewczyn chce sprawdzić czy jej dzidzia żyje....
Ja pierwszą wizytę miałam już w 5 tc i było widać tylko jajeczko. Następną wizytę w 9 tc i dopiero można było zauważyć bijące serduszko. A gratulacje od lekarza dostałam przy 3 wizycie - dopiero. Jak już było widać dokładniej fasolkę.

Do góry