reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja pierwszą wizytę miałam już w 5 tc i było widać tylko jajeczko. Następną wizytę w 9 tc i dopiero można było zauważyć bijące serduszko. A gratulacje od lekarza dostałam przy 3 wizycie - dopiero. Jak już było widać dokładniej fasolkę.
Dziękuję Iwon3004, Twoja historia dodaje otuchy i wiary, że wszystko będzie dobrze. Właśnie zarejestrowałam się do innego lekarza na czwartek, będzie wtedy 9 tyg od OM, więc może i dla mnie ten dzień będzie szczęśliwy:tak:

reklama
Dokładnie, dlatego dla silvii czas może być zbawienny.
Gdyby teraz poszła i od innego usłyszała, że nie ma serduszka, to już totalne załamanie i rezygnacja.
A jak za kilka dni okaże się, że serduszko się wykształciło?
Wierzę, że tak będzie i trzymam kciuki.

Ja osobiście lekko przymieram przez te bóle miesiączkowe, chyba wszystko jest w porządku, bo leci teraz sporo.

Ogólnie to bym chciała mieć zamontowaną mini kamerkę w macicy, to dopiero by było :-):-):-):-)

Też tak uważam...

Kurcze, może bym miliony na tym pomyśle zbijła :-)

Która by kupiła? :-D

Ja na pewno.

Dla pań babyboom, rabat :-D

Jeżeli któraś nie ma daleko do Leszna to mam tam świetnego lekarza. Mojego Synka nie uratował, ale Małego tylko sam Bóg mógł oszczędzić. Prowadził moją ciążę i teraz też mam zamiar do Niego chodzić. Dodam, że chodziłam z NFZ a nigdy nie czułam się, że traktuje mnie gorzej niż pacjentki z prywatnego gabinetu.

iza30 To czekamy około 02.03 na dobre wiadomości :-) my niestety mamy jeszcze zakaz od mojego lekarza. Kazał czekać najlepiej 6 miesięcy a to jeszcze tak długo... Jak urodziłam Mikołaja to myślałam, że już nigdy się nie zdecyduję bo wydawało mi się to nie w porządku, że ON nie żyje a ja mam się cieszyć z kolejnej ciąży. Teraz już wiem, że to nie będzie żadna zdrada bo Maleńkiego nigdy nie zapomnimy i nie umiem myśleć o niczym innym tylko liczę dni kiedy najwcześniej możemy próbować.
Kinga trzymam kciuki za Twoją fasolkę.
malutka ja na Twoim miejscu wzięłabym jeszcze parę dni zwolnienia, ale to Ty musisz wiedzieć czy bardziej potrzebujesz spokoju czy już jesteś gotowa "wyjść do ludzi"
Koti ja też nie mam najmniejszej ochoty wracać do pracy. Już sobie wyobrażam te spojrzenia i pytania. Słabo mi się robi na samą myśl, z drugiej strony nie mogę do końca życia siedzieć w domu chociaż teraz tylko na to mam ochotę.
Omelka myślę, że powinnaś powtórzyć test, ale z tego co pamiętam jak mi wyszedł negatywny to nawet jak poleżał pół dnia nic się nie zmieniło i kreseczka była jedna. Co ciekawsze byłam wtedy w ciąży, ale dopiero trzeci test zrobiony po kilku dniach pokazał upragnione dwie kreski.

melduje sie ze zyje dzidzius jest przeuroczy i nawet daje sie uspokoic zobaczymy jak bedzie dalej ;-) jest fajnie przegadalysmy cala noc a dzis czuje sie jak po imprezie :-) pozdrawaiam was bardzo goraco i buziam bede zagladac :-)

hej dziewczynki
nic Wam nie pisalam bo juz teraz sama nie wiem co ma o tym myslec od jakiegos tygodnia mam mdlosci bola mnie strasznie cycuszki i ciagnie brzuch nie zbliza mi sie okres bo 2 tygodnie temu mialam
zrobilam dzisiaj test ale jest 1 kreska wiec nie wiem o co sie rozchodzi
bylam dzisiaj na przymairce babka myslalam ze ze mna oszaleje jak zaczelam tam jej dawac swoje pomysly na suknie ogolnie to bylo smiechu co nie miara a na koniec z koelzanka dostalysmy podwiazki juz :-D
Moja Jola juz ma 7 tc za soba ma niedoczynnosc tarczycy ale czuje sie super i dostaje leki wiec wsyztsko jest oki :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
o matko jaki zrobila mi baba makijaz wygladalam jak jakas z pod lampy !!!!!!!!!!!!!zrobila mi ciemne oczy na szaro jak szopr pracz masakra jakas cale szczescie ze to byl probny jak by mnie zrobila tak na slub to bym ja miala na sumieniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry