reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

To zastanowie sie poważnie nad kolejną zmianą lekarza.
Omelka 77 trzymam kciuki w takim razie i koniecznie jutro daj znac:)

reklama
eh ja już nie wiem czy mi dobrze. czuję się tu bezpieczna, chociaż ostatnio byłam chora, od początku stycznia na zwolnieniu i raczej nie łaziłam nigdzie żeby maleństwu nic się nie stało. powoli już wariuje. ciągnie mnie do ludzi. i tak sobie myślę że im dłużej będę siedziała w domu, tym trudniej mi będzie wrócić do pracy.
Nie wiecie czy po ponad 30 dniowym zwolnieniu "na ciążę" też trzeba zrobić badania kontrolne przed powrotem do pracy?

eh ja już nie wiem czy mi dobrze. czuję się tu bezpieczna, chociaż ostatnio byłam chora, od początku stycznia na zwolnieniu i raczej nie łaziłam nigdzie żeby maleństwu nic się nie stało. powoli już wariuje. ciągnie mnie do ludzi. i tak sobie myślę że im dłużej będę siedziała w domu, tym trudniej mi będzie wrócić do pracy.
Nie wiecie czy po ponad 30 dniowym zwolnieniu "na ciążę" też trzeba zrobić badania kontrolne przed powrotem do pracy?

Wydaje mi się, że tak! Ja w zeszłym roku po poronieniu byłam 5 tygodni na zwolnieniu i musiałam robić badania "dopuszczajace" do pracy.

Iza30 moje koleżanki chwalą dr Drozda z Bażyńskiego a jeśli chodzi o kłopoty z zajściem w ciążę to niby dobry jest dr Ładyński.
Wybierałam się kontrolnie do jednego i drugiego ale wreszcie zaszłam w ciążę i zostałam przy moim. Teraz zobaczę jakie będzie jego podejście, czy będzie kazał zrobić jakieś badania itp.

Pixelka, widzę, że brzuszek u Ciebie zaczyna się pokazywać. Zanim się obejrzysz to wyskoczy pewnie piłeczka :))).

Sonita, cieszę się, że jesteś zadowolona ze szpitala w Wejherowie. Choć to taka smutna i ciężka wizyta to jednak tam potrafią zachować się jak ludzie. Oczywiście czasami można trafić na lekarza niezbyt miłego, ale położne są takie serdeczne i ciepłe, że aż inaczej tam się leży szczególnie w takiej sytuacji.

Omelka, zrób jeszcze raz test, nie musi być koniecznie rano. Możesz zrobić w ciągu dnia, a rano powtórzyć.

Buziaczki dla Was wszystkich.

reklama
Sylvii, trudna decyzja przed Tobą. Nie wiem co Ci doradzić, ale przytulam Cię mocno i mam nadzieję, że serduszko Twojego dzidziusia bije.

Do góry