reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pati ja mam to samo...

Też na 100% nie ufam lekarzowi, nie wiemy co robił tak naprawdę, jak robił...
Spałyśmy.

Myślałam, że dostanę już miesiączkę, ale ciągle jej nie ma.
Czasem się zastanawiam, czy w ogóle kiedyś będę ją miała.

Ale z drugiej strony wierzę, że już niedługo wszystkie będziemy miały wymarzone maleństwa, tylko na każdą jest odpowiedni czas i wiesz co Ci powiem Pati?

Zazwyczaj jest tak, że dopóki czuwasz i zależy Ci na staraniach, nic się nie dzieje po Twojej myśli.
A gdy stracisz czujność, zdzwisz się, że wszystko ułożyło się lepiej niż się wydawało. Wszystko będzie dobrze, trzeba przestać tylko czekać.

To tak jak z miłością, gdy jej się uporczywie poszukuje, a kiedy się zrezygnuje spada na nas z nienacka :-)

NO! Więc głowa do góry i bez głupich myśli!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Cholera tylką skąd ja wezmę gaz, jak mam kuchenkę elektryczną :-)

MOŻE ZAPALNICZKĄ :-):-):-):-):-):-):-):-)

a

tak bardzo się boję że lekarz mi powie że są jakies powikłania, że musze isc do szpitala, albo mi powie że wiecej dzieci nie moge miec :-( chyba sie popłacze :-(
Pati zabraniam Ci tak myslec !!!!!!!!!!!!ja przez pierwsze miesiace tez swirowalam ze moge juz wiecej nie miec dzieci ale dzieki girls z tego forum uwierzylam ze bede sie jeszcze cieszyc swoim malenstwem wiec Ty kochana lepiej tez w to uwierz bo jak nie to ....:wściekła/y::angry:
hej agus
ech naczekam i chyba tylko sobie nerwy napsuje przez ten tydzien....jak dzwonilam do matki to juz wypita byla....ech.....a jeszcze nie opuscila gdanska......wrrrr

a Ty kochana to sie lepiej nie denerwuj bo zobaczysz ze jak dzidzia podrsonie to Cie niezle skopie w brzuszku:D za to denerwowanie ;-);-);-);-)

Ostatnia edycja:
ja juz caly pokoj posprzatalm zostala mi tylko lazienka nawet okna umylam a musz epowiedziec ze w tak malym pokoju mam 2 wielkie okna masakra normalnie
dzisiaj w prayc masakra starsznie duzzzzzooooo ludziow ale jakich normalnie pogietych to masakrejszon :/

cześć dziewczyny
Ja już dawno po obiedzie (gotowana golonka z kiszoną kapustą) i posprzetane juz mam. Piechu wyczesany, a ja objadam się białą bąboladą!!!!!!!!!!

witaj Malutka tule mocno do serduszka
generlanie powinno sie odczekac 3 @
ale nie ktore nie czekaly tyle :)
wiesz czasami dobrze jest zrobic jakies badanka

reklama
wróbelek BIAŁA BĄBOLADA jest pyszna, zawsze zjadam całą :D

A co do starania, to zależy kiedy się dostanie miesiączkę itd. itd.

Wszystko zależy od ciała, organizmu, jak się regeneruje.

Do góry