reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pati ja mam to samo...

Też na 100% nie ufam lekarzowi, nie wiemy co robił tak naprawdę, jak robił...
Spałyśmy.

Myślałam, że dostanę już miesiączkę, ale ciągle jej nie ma.
Czasem się zastanawiam, czy w ogóle kiedyś będę ją miała.

Ale z drugiej strony wierzę, że już niedługo wszystkie będziemy miały wymarzone maleństwa, tylko na każdą jest odpowiedni czas i wiesz co Ci powiem Pati?

Zazwyczaj jest tak, że dopóki czuwasz i zależy Ci na staraniach, nic się nie dzieje po Twojej myśli.
A gdy stracisz czujność, zdzwisz się, że wszystko ułożyło się lepiej niż się wydawało. Wszystko będzie dobrze, trzeba przestać tylko czekać.

To tak jak z miłością, gdy jej się uporczywie poszukuje, a kiedy się zrezygnuje spada na nas z nienacka :-)

NO! Więc głowa do góry i bez głupich myśli!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Cholera tylką skąd ja wezmę gaz, jak mam kuchenkę elektryczną :-)

MOŻE ZAPALNICZKĄ :-):-):-):-):-):-):-):-)

a

tak bardzo się boję że lekarz mi powie że są jakies powikłania, że musze isc do szpitala, albo mi powie że wiecej dzieci nie moge miec :-( chyba sie popłacze :-(
Pati zabraniam Ci tak myslec !!!!!!!!!!!!ja przez pierwsze miesiace tez swirowalam ze moge juz wiecej nie miec dzieci ale dzieki girls z tego forum uwierzylam ze bede sie jeszcze cieszyc swoim malenstwem wiec Ty kochana lepiej tez w to uwierz bo jak nie to ....:wściekła/y::angry:
hej agus
ech naczekam i chyba tylko sobie nerwy napsuje przez ten tydzien....jak dzwonilam do matki to juz wypita byla....ech.....a jeszcze nie opuscila gdanska......wrrrr

a Ty kochana to sie lepiej nie denerwuj bo zobaczysz ze jak dzidzia podrsonie to Cie niezle skopie w brzuszku:D za to denerwowanie ;-);-);-);-)

Ostatnia edycja:
ja juz caly pokoj posprzatalm zostala mi tylko lazienka nawet okna umylam a musz epowiedziec ze w tak malym pokoju mam 2 wielkie okna masakra normalnie
dzisiaj w prayc masakra starsznie duzzzzzooooo ludziow ale jakich normalnie pogietych to masakrejszon :/

cześć dziewczyny
Ja już dawno po obiedzie (gotowana golonka z kiszoną kapustą) i posprzetane juz mam. Piechu wyczesany, a ja objadam się białą bąboladą!!!!!!!!!!

witaj Malutka tule mocno do serduszka
generlanie powinno sie odczekac 3 @
ale nie ktore nie czekaly tyle :)
wiesz czasami dobrze jest zrobic jakies badanka

reklama
wróbelek BIAŁA BĄBOLADA jest pyszna, zawsze zjadam całą :D

A co do starania, to zależy kiedy się dostanie miesiączkę itd. itd.

Wszystko zależy od ciała, organizmu, jak się regeneruje.

Do góry