S
Sonita
Gość
Pati ja mam to samo...
Też na 100% nie ufam lekarzowi, nie wiemy co robił tak naprawdę, jak robił...
Spałyśmy.
Myślałam, że dostanę już miesiączkę, ale ciągle jej nie ma.
Czasem się zastanawiam, czy w ogóle kiedyś będę ją miała.
Ale z drugiej strony wierzę, że już niedługo wszystkie będziemy miały wymarzone maleństwa, tylko na każdą jest odpowiedni czas i wiesz co Ci powiem Pati?
Zazwyczaj jest tak, że dopóki czuwasz i zależy Ci na staraniach, nic się nie dzieje po Twojej myśli.
A gdy stracisz czujność, zdzwisz się, że wszystko ułożyło się lepiej niż się wydawało. Wszystko będzie dobrze, trzeba przestać tylko czekać.
To tak jak z miłością, gdy jej się uporczywie poszukuje, a kiedy się zrezygnuje spada na nas z nienacka :-)
NO! Więc głowa do góry i bez głupich myśli!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Też na 100% nie ufam lekarzowi, nie wiemy co robił tak naprawdę, jak robił...
Spałyśmy.
Myślałam, że dostanę już miesiączkę, ale ciągle jej nie ma.
Czasem się zastanawiam, czy w ogóle kiedyś będę ją miała.
Ale z drugiej strony wierzę, że już niedługo wszystkie będziemy miały wymarzone maleństwa, tylko na każdą jest odpowiedni czas i wiesz co Ci powiem Pati?
Zazwyczaj jest tak, że dopóki czuwasz i zależy Ci na staraniach, nic się nie dzieje po Twojej myśli.
A gdy stracisz czujność, zdzwisz się, że wszystko ułożyło się lepiej niż się wydawało. Wszystko będzie dobrze, trzeba przestać tylko czekać.
To tak jak z miłością, gdy jej się uporczywie poszukuje, a kiedy się zrezygnuje spada na nas z nienacka :-)
NO! Więc głowa do góry i bez głupich myśli!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)