reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Co za sprzątające z nas kobiety ! :-)

Ja też mam pościel do zmienienia, odkurzanie i mnóstwo innych.
Plus gotowanie :-)

Będę robić rosółek, więc jak macie jakieś tajne triki jestem otwarta, perfekcji nigdy dość :sorry2:

reklama
ja widze twój suwaczek anesto :-), a czemu mi dziękujesz i za co? bo chyba nie zrozumiała twojego posta... u mnie jak narazie bez zmian, dalej krwawie i to juz tak jak na @ :-( no ale nic mnie nie boli wiec poczekam do poniedzialkowej wizyty
koszatniczka nie urodzila ale jest nrewowa jakas i w nocy mnie budzila bo przez sen sobie cwierkala po kilka razy a potem na kilka godzin spala i znowu cwir cwir cwir- tak jak wróbleki hehe a wygląda jakby mniało ją rozerwac jest juz taka grubiutka :)
anesto ja na mozilli widze twojego suwaczka ;-)

mam dzisiaj znowu mega dołka :-( martwi mnie to plamienie i to ze znowu o kolejne miesiace moga sie przesunac staranka :-( a ja miałam nadzieję że w marcu już będziemy mogli próbowac.... dzisiaj z meżusiem może jakiś filmik obejrzymy, i chociaz sie poprzytulamy bo obojgu nam źle, widze jak adam jest przybity i też sie boi że nie będziemy mogli miec dzieci, boje się że mnie popsuli w środku :-(... oh to życie czasem mnie dobija. na szczescie jutro mam tylko jedne wyklady i to krótkie wiec niedziela praktycznie wolna, a od wtorku na staż chyba ze w urzedzie miasta kaza mi przyjsc w pn jak tylko zalatwie sprawy w urzedzie pracy-człowiek sie nalata przez te urzedy, a pracy po takim stazu i tak niet, sami wiecie jak to jest jak sie nie ma super znajomosci

Sonita, ja do rosołu dodaję opaloną na czarno( nad gazem) cebulę. Opalasz ją w całości i dodajesz do rosołu, potem wyciagasz, daje super aromat i kolor:tak:

o matko sonita gdzie to znalazłaś :O masakra a w Polsce to dalej temat tabu a lekarze jak sie spotkaja z taka choroba to nawet nie wiedza to jakiego szpitalu skierowanie dac masakra, moja byla sasiadka jest pielegniarka i mi powiedziala ze taki szpital jest w chorzowie a malo ktory lekarz to wie...

reklama
Do góry