reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Masz rację Sonitko, powinnam sie przemóc. Zastanawiam się nad wykupieniem jazdy z instruktorem. Jakoś mam opory przed "przypominaniem" sobie zasad ruchu drogowego naszym prywatnym samochodem :zawstydzona/y:
Muszę coś z tym zrobić, tymbardziej że mieszkam 15 km od centrum i bardzo ciężko u mnie z komunikacją miejską :crazy:

reklama
Aga Irl zycze Ci aby dzisiejszy dzien byl milutki i spokojny ;-)

Aga28 jak tam dzisiejszy humorek?

Slodziutka przyjade do Ciebie i odgonie te smutki albo je zabiore ze soba ......Usmiechnij sie :-)

Kingus miło ze humorek masz dobry, lepiej jest sie usmiechac niz sie smutac....;-)

Carri mój humorek dzisiaj wysmienity, taki sam jak u Ciebie. Słoneczko od samego rana świeci a mnie słońce i ciepełko bardzo poprawiają humor.
Od rana stoję przy garach i pichcę. Sama sie prosiłam bo zaprosiłam całą rodzinkę dzisiaj na kolację imieninową.
Buziam i oby się wszystko dzisiaj nam udało:-D:-D:-D

Ja już prawie mieszkanko ogarnełam została mi łazienka bedzie sterylnie jak zawsze hhaha :tak::tak::tak: ciekawe jak bedzie jak wróce po 2 tygodniach mam już scenariusz przez 2 tygodnie M nie kiwnie palcem a dzien przed moim powrotem bedzie wielkie sprzatanie i wszystko bedzie na pikuś :tak::-);-)

Koti to przepraszam za pomyłkę strasznie mi przykro
JA CHYBA JAKĄŚ PETYCJE DO PANA BOGA ZŁOŻE BO NAS JEST TU STANOWCZO ZA DUŻO !!!! nie powinno tak być :angry::angry::angry::angry::angry:
Jest juz tyle dziewczynek na forum, że wszystko sie kicka dlaczego nas to spotyka . . . przytulam was wszystkie kochane kobitki

a tymczasem u nas wyszło wspaniałe słoneczko i okienko mam jak szeroko otwarte normalnie jakby wiosna była :-))) zmykam zajże za chwil parę :tak:;-)

Jest, hura:-);-):tak::-D
Gzięki Pati.b-aż dziw że ja skończyłam studia:-);-):tak::-D
A tak swoją drogą tak się denerwuje tym porodem że szok, im bliżej tym mam większego stracha, jejeu żeby było wszystko dobrze......

Cześć dziewczynki!!!

Ja już posprzątałam, teraz tylko muszę pranie powiesić, ale naprawdę mi się jie chce...
Mam dzisiaj jakiegoś lenia, albo coś w tym stylu. Jak się zginam, to mały wciska mi nogi pod żebra i nie powiem żeby to było przyjemne...ale jeszcze trochę i nie bedzie mnie już od srodka maltretował:-D

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie!!!!!!!!

reklama
Do góry