reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczynki, temp spadła do 37. Jak się cieszę.

Niusi@ to Hankę3450 spotkało to straszne nieszczęście :-( :-(
Mój aniołek odszedł w 13 tygodniu :-( :-(.
Takie małe sprostowanko, bo obawiałaś się pomyłki :zawstydzona/y:

Swoją drogą to jest okropne, że oprócz przeżywanego nieszczęścia musimy przechodzić te wszystkie komplikacje "fizyczne": goraczki, bóle, rozregulowane krwawienia :-( .

reklama
O nie kochane, jazdy podszkalać nie będę.
Prawie zbankrutowałam :-)
Dwie godziny 90zł, a ja takich jazd wzięłam sobie sporo.
I wiecie co?
Na mieście czułam się już prawie jak kierowca bombowca :-D bo z 6godzin wyjeździłam, a rękaw trenowałam na ostatniej godzinie...

I oczywiście oblałam na rękawie, który zrobiłam idealnie, ale gdy cofałam tyłem i stanęłam, odległość między tyłem samochodu a pachołkiem była za duża, jak dla mnie minimalna, ale duży, siwy kolo z sygnetem wysadzanym czerwonym kamieniem :-) powiedział: ''garażu pani nie zamknie...''
Normalny człowiek, to widząc coś takiego, wsiadłby do samochodu i cofnął sobie, aby ZAMKNĄĆ GARAŻ, ale przepisy są jakie są, a ja nawet na miasto nie wyjechałam :angry: może i dobrze, bo ten duży kolo z sygnetem mnie przerażał, jeszcze zapytał ile jest świateł pozycyjnych, pamiętałam, że w podświetleniu tablicy są dwie żarówki. Więc świateł pozycyjnych z tyłu jest 6 :eek::laugh2:
Gdy pokazywałam te wszystkie światła, oleje itd. po mojej lewej egzaminowała kobieta, u niej odchodzili z kwitkiem chyba po 3sekundach... Zanim wjechałam na rękaw było u niej z pięć osób :szok: Mam nadzieję, że 27marca na nią NIE TRAFIĘ :no:

No to wyżaliłam się wam, jak zwykle wypisać się jest najlepiej.

Witam dziewczynki...
Życzę udanego weekendu:-)Ja cały weekend pracuję, ale od poniedziałku mam wolne:-DBędę miała dla was więcej czasu. Czytam wszystko na bieżąco...

Aga irl trzymam kciuki, aby wizyta rodziców się udała i niedenerwuj się kochana...

Koti dobrze,że temperatura spada.Życzę ,aby już wszystko było dobrze. Tulę mocno...

Syla dobrze,że już w domku.Trzymaj się cieplutko...Dobrze,że z dzidzią ok.

Selenko Madzia też śliczne imie:-D:tak:

Sonita zdasz następny egzamin

Słodziutka pozdrawiam gorąco i przeganiam smutki

Gabi wszystkie trzymamy kciuki za ciebie i córeczkę

Jezyk trzymam kciuki za szczęśliwy poród

Mircia,Mordoklejka wy też coraz bliżej rozwiązania.Życzę ,aby te ostatnie tygodnie były pełne szczęśliwego oczekiwania i szczęśliwego rozwiązania

Enka co u ciebie?@ się spóźnia dalej?Może jeszcze jeden test?

Resztę dziewczynek pozdrawiam gorąco
Idę do pracy papapapapapaapa

Sonita niestety egzaminy na prawko nadal są loterią...... trafisz na palanta to możesz nie wiem jak sie produkować a i tak znajdzie jakiś błąd:-(....

Koti to już chyba będzie dobrze:tak:.... ważna aby wszystko się dobrze wygoiło.... no prawie bo duszy nikt nie wyleczy......

Zaraz spadam poszwędać się z M po sklepach.....

Edytko:nerd: haaaalllloooooo!!!!!!!!

Dzien Dobry kochane
Za oknem robi sie pochmurnie chyba sie zbiera na deszcz, ale mimo wszystko slonce i czyste niebo Mnie przywitalo takze humorek mam rewelacja i mam nadzieje ze sie ode mnie zarazicie optymizmem i usmiechem :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Sonitko, ja 3 razy zdawałam egzamin na prawko. A teraz od 8 lat za kierownicą nie siedziałam :zawstydzona/y:

Macie rację dziewczynki, duszy nikt nie wyleczy :-( .

Koti, to może czas to zmienić, mi takie pogrzanie samochodzikiem zdecydowanie poprawia humor i też dobrze gdy planujemy dzieciaczki móc w szary, deszczowy dzień pojechać do lekarza, a w przyszłości zawieść maluszka do przedszkola :-)

ciekawe czy to dziala kinia :)
Nie mam pojęcia ;-);-)

witam się z wami dziewczyny jeszcze 2w.
Pozdrawiam wszystkie aniołkowe mamusie a tym co noszą pod serduszkiem maleństwa zyczę spokoju a te co chcę zafasolkować to prycham na nie być może już ostatnimi ciazowymi fluidkami:-)
No już nie długo i będziesz tulić swoje maleństwo:-)
Fliudki łapie ;-);-)

:-)Kingusia moje gratulacje z okazji podpisania umowy :)
Dziękuje :tak:

Pati i jak dziś? Takie zawirowania to teraz normalne ale zawsze jak coś nie pokoi to można do ginka pojechać.

jestem
lot opozniony ech
Już pewnie są. Mam nadzieje, że lot był spokojny i rodzice będą grzeczni.

heheh pati ja powiedzialam mezowi ze jak urodze 4 corke to z porodowki z okna wyskocze:)
:-D:-D:-D

Egzamin teoretyczny prawa jazdy zdałam, praktycznego NIE :baffled:
Następny termin mam na 27marca, straaaasznie daleko do niego, a już myślałam, że sobie pojeżdżę :-(
Trzymam kciuki. Ja zdałam za 3 razem. Za pierwszym razem miałam podobną sytuację do Ciebie.
daje znać, że żyje wrrrr wczoraj odebrałam auto od mechanika 1100,00 wrażenia bezcenne pojechałam z teściową na zakupy całe szczęśliwe wsiadamy do samochodu ruszamy a on po 300m gaśnie pusto ciemno bo przed 22 już było żywej duszy nie ma a my stoimy na odludziu
Jejku tyle kasy a oni nie potrafią zrobić. Mój tata też ostatnio robił pcoś ze spryskiwaczem wzięli nie małą kasę przyjechał pod dom sprawdza czy działa okazuje się, że nie okazało się że zapomnieli sprawdzić:baffled:

Witam dziewczynki, temp spadła do 37. Jak się cieszę.
Dobrze, że temperatura spadła :tak::tak:

Dzien Dobry kochane
Za oknem robi sie pochmurnie chyba sie zbiera na deszcz, ale mimo wszystko slonce i czyste niebo Mnie przywitalo takze humorek mam rewelacja i mam nadzieje ze sie ode mnie zarazicie optymizmem i usmiechem :-):-):-):-):-)
U nas niebiesiutkie niebo i słoneczko świeci:-)
Dobrze, że humorek dopisuje :tak::tak:

Ja całe szczescie mam wszytsko blisko przychodnie,szpital,przedszkole, szkola tazke nie musze miec prawka ;-) Ale niestety moj maz nalega i nie zostało mi nic jak w tym roku to zrobic bo jak nie maz bedzie na mnie bardzo zły :wściekła/y:
EHH ci męzowie ;-)

reklama
Dobrze dobrze, że nas tak mobilzują, ja się zawsze wkurzam, ale po jakimś czasie wiem, że miał rację i chce mojego dobra no i żebym była niezależna :sorry2:

Do góry