Witam dziewczynki !!!!!
daje znać, że żyje wrrrr wczoraj odebrałam auto od mechanika 1100,00 wrażenia bezcenne pojechałam z teściową na zakupy całe szczęśliwe wsiadamy do samochodu ruszamy a on po 300m gaśnie pusto ciemno bo przed 22 już było żywej duszy nie ma a my stoimy na odludziu myślałam, że drzewa pogryze z nerwów, jakiś życzliwy Pan starał się ratowac sytuacje ale autko nie chiało współpracować
wiec stoimy dalej
przejechał M z bratem zadzwonili do mechanika mowie mu ze stoje i nie mam jak do domu dojechac a on cisz zatkało faceta dziś miałąm do niego jechac ale oczywiście nie umiałam odpalić auta na jakimś tam trybie awaryjnym no i pan obiecał ze w poniedziałęk o 8 rano przyjedzie z kolega po samochod naprawi go i mi przywiezie niech tylko nie przyjedzie to go zbluzgam i w ziemi wdepcze aż cała chodze z wściekłośći
tyle kasy . . . . a może moje auto poprostu jest niereformowalne :-( i uparte jak pani
dobra okńcze moj wywód ;-) jeśli chodzi o moje płuca to jest bleeee antybiotyk jest tak silny ze ciagle bym spała i cały czas mam gorzko w ustach ochyda fuuuj
Sonita szkoda, że sie nie udało, ale rzynajmniej teoretyczny masz zdany :-)
Syluś skarbie cieszę się , że jesteście już w domciu dużo wypoczywaj buziaczki słodziutkie
Andzi mam nadziję, żeanieli już dotrarło do ciebie ;-)
Aga AJ jak tam chumorki ma nadziję, że chmurki choć troszkę się rozwiały :-)
Gabi ja dalej 3mam kciuki zaciśnięte Ty wiesz
:-)
Edytko kochanie co tam u Ciebie jak tam mami ma nadzieje, że lepiej chociaż psychicznie tulam Cie kochanie
Also wiem jak jest Ci teraz cięzko pierwszy rok bedzie trudny ale Ty jesteś dzielna dziewczynka, tak mnie serce boli jak pomyśle o Twojej siostrzyczce za mała jest na tką tragedię, za mała na dorosłość przytulam Was mocno do serduszka i wierzę, że raezem dacie soebi rade najważniejsze aby się wspierac
mała fajnie, że się odezwałaś dawono Cie nie było :-)
Witam nową koleżankę cyba
KOTI o ile nie pomyliłam jeśli tak to przepraszam straszni mi przykro, że spotkało Cie takie nieszczęscie mam koleżankę która urodziłą martwe dziecko a lekarze przez cała ciąże mowili , ze wszystko jest ok Przytulam Cie mocno i pamietej, że tu zawsze możesz sie wypłąkać po to tu jesteśmy, nawet nie jestem w stanie wyobraźić sobie bólu jaki odczówasz. . .
[*] dla Twojego aniołeczka
PZREPWRASZAM ALE RESZTY POSTÓ NIE PAMIETAM WIEM NIEFDOBRA DZIWUCHA ZE MNIE WSTYDZE SIE STRASZNIE:-(
zmykam sprzatac chałupe a dziewczynka życzę wspaniałęgo dnia busiolkli kochanieutkie