reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziękuje wam za wsparcie, kochane jesteście papa buziaki na dobranoc- męza nie ma to moge sie ze wszystkimi calowac hehe biedulek pracuje na noc

Dzisiaj Mikołaj skończyłby 5 tygodni. Tak bardzo tęsknię. Kocham Cię Syneczku gdziekolwiek teraz jesteś.

Nie umiem zapisać daty urodzin Mikołaja o suwaczkach nie wspomnę bo to "czarna magia" dla mnie. może mi jakaś Dobra Duszyczka napisać jak mam to zrobić? Z góry baaardzo dziękuję.

Hanka3450 wjedź na samą górę strony tego forum.
Tam masz po lewej stronie na różowym tle ustawienia.
Kliknij na nie.
Później po lewej stronie zobaczysz Panel Kontrolny i wyszukaj tam edytuj sygnaturę.
Ukaże Ci się miejsce do pisania, tam możesz napisać coś, albo wkleić link suwaczka. Zaznacz, aby ukazywał się za każdym postem i gotowe.
:tak:

Dzień dobry dziewczynki :-)
Dawno mnie nie było, miałam egzaminy na uczelni i w samochodzie :-p

Egzamin teoretyczny prawa jazdy zdałam, praktycznego NIE :baffled:
Następny termin mam na 27marca, straaaasznie daleko do niego, a już myślałam, że sobie pojeżdżę :-(

Witam kolejne aniołkowe mamusie. Cholera jakie przykre, smutne i w ogóle do dupy, że musimy przechodzić takie chwile. (*) dla waszych kruszków.
Pamiętać trzeba i trzymać się tego mocno, żę w końcu wyjdzie dla nas słoneczko i nauczymy się z tym żyć.
Also bądź dzielna, jestemz Tobą i myslę i modlę się cały czas za Twoja mamusię.
Aga IR mam nadzieję żę wizytacja rodzinki będzie tylko przyjemnością dla Ciebie.
Pati.b jak tam noc minęła całuśnie????? Jak koszatniczka ? Urodziła?
Sonita witam cię , gdzieś ty się schowała dziewczyno, dawno Cię nie było. Egzaminem się nie martw, będzie następny - podszkolisz jazdę i bedzie zdany.
Słodziutka smutki na bok raz dwa, i nie będę powtarzała :-):-):-)
Aga AJ czyżby lepszy humorek przyszedł do Ciebie? Bardzo bym chciała żeby tak było.

Buziaki dla Was kochane moje, dla wszystkich wymienionych i niewymienionych dziewczynek.

Witam dziewczynki !!!!!
daje znać, że żyje wrrrr wczoraj odebrałam auto od mechanika 1100,00 wrażenia bezcenne pojechałam z teściową na zakupy całe szczęśliwe wsiadamy do samochodu ruszamy a on po 300m gaśnie pusto ciemno bo przed 22 już było żywej duszy nie ma a my stoimy na odludziu myślałam, że drzewa pogryze z nerwów, jakiś życzliwy Pan starał się ratowac sytuacje ale autko nie chiało współpracować :no::no::no: wiec stoimy dalej :crazy: przejechał M z bratem zadzwonili do mechanika mowie mu ze stoje i nie mam jak do domu dojechac a on cisz zatkało faceta dziś miałąm do niego jechac ale oczywiście nie umiałam odpalić auta na jakimś tam trybie awaryjnym no i pan obiecał ze w poniedziałęk o 8 rano przyjedzie z kolega po samochod naprawi go i mi przywiezie niech tylko nie przyjedzie to go zbluzgam i w ziemi wdepcze aż cała chodze z wściekłośći :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: tyle kasy . . . . a może moje auto poprostu jest niereformowalne :-( i uparte jak pani
dobra okńcze moj wywód ;-):tak: jeśli chodzi o moje płuca to jest bleeee antybiotyk jest tak silny ze ciagle bym spała i cały czas mam gorzko w ustach ochyda fuuuj

Sonita szkoda, że sie nie udało, ale rzynajmniej teoretyczny masz zdany :-)

Syluś skarbie cieszę się , że jesteście już w domciu dużo wypoczywaj buziaczki słodziutkie

Andzi mam nadziję, żeanieli już dotrarło do ciebie ;-)

Aga AJ jak tam chumorki ma nadziję, że chmurki choć troszkę się rozwiały :-)

Gabi ja dalej 3mam kciuki zaciśnięte Ty wiesz :tak::-)

Edytko kochanie co tam u Ciebie jak tam mami ma nadzieje, że lepiej chociaż psychicznie tulam Cie kochanie

Also wiem jak jest Ci teraz cięzko pierwszy rok bedzie trudny ale Ty jesteś dzielna dziewczynka, tak mnie serce boli jak pomyśle o Twojej siostrzyczce za mała jest na tką tragedię, za mała na dorosłość przytulam Was mocno do serduszka i wierzę, że raezem dacie soebi rade najważniejsze aby się wspierac:tak:

mała fajnie, że się odezwałaś dawono Cie nie było :-)

Witam nową koleżankę cyba KOTI o ile nie pomyliłam jeśli tak to przepraszam straszni mi przykro, że spotkało Cie takie nieszczęscie mam koleżankę która urodziłą martwe dziecko a lekarze przez cała ciąże mowili , ze wszystko jest ok Przytulam Cie mocno i pamietej, że tu zawsze możesz sie wypłąkać po to tu jesteśmy, nawet nie jestem w stanie wyobraźić sobie bólu jaki odczówasz. . .
[*] dla Twojego aniołeczka

PZREPWRASZAM ALE RESZTY POSTÓ NIE PAMIETAM WIEM NIEFDOBRA DZIWUCHA ZE MNIE WSTYDZE SIE STRASZNIE:sorry2::-(
zmykam sprzatac chałupe a dziewczynka życzę wspaniałęgo dnia busiolkli kochanieutkie

reklama
czesć dziewczyny

Sylwia mam nadzieję że już teraz będzie wszystko dobrze, oj wymęczyły cię te wymioty.....

Agusia i jak dolecieli????? trzymaj sie kochaniutka, to tylko tydzień a może naprawdę będzie fajnie.....

Niusia to jaki mechanik ci autko naprawiał??? zdrówka słoneczko ci życzę i oby ten paskudny antybiotyk okazał się skuteczny....

Sonita spoko w końcu zdasz...... ja nie mam prawka bo jestem za leniwa aby poprostu się zapisać i chodzić:baffled:

Pati.b myślę że to jeszcze twój orgabizm się w jakiś sposób oczyszcza i wraca do normy..... ale fakt że sopro nerwówki ci zafundował:tak:.....

Wróbelku czujesz ruchy maleństwa???? cudownie:-)

Hanka :zawstydzona/y:..... przytulam cię w tym cierpieniu.... nic innego nie mogę zrobić.... a szkoda....

Kurcze zapomniałam o praniu......
pozdrawiam wszystkie kobietki serdecznie

Do góry