reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Karolka a Ty (bo już nie pamiętam) wszystkie badania hormonów miałaś ok?

Słodziutka gin powiedział,że wystarczy jak zrobię tylko prolaktynę,to mu wystarczy by określić tok leczenia,ja mam nadzieję że on wie co robi,nie lubię brac żadnych wspomagaczy ale chyba muszę mu zaufać.

Also cieszę się że napisałaś,gdzie moźesz się wygadać jak nie tu:tak:ból będzie jeszcze długo,długo ale nauczycie się żyć bez mamy,Julka będzie teraz potrzebowała wiele waszego uczucia,a mama opiekuje się wami z nieba.Trzymajcie się.

Anesto życzę ci szczęśliwego rozwiązania,nie martw się na zapas.

Kochane życze wam wszystkim spokojnego wieczoru i nocki.

Aga wiec zycze Ci duzo sily dzis w nocy i jutro na imprezce ;-)

Anesto napewno wszytsko jest ok a te 12 dni szybko Ci minie i jak bedzie słonce na niebie ptaszki bede spiewac zaczniesz rodzic .....:-) Dzidza czeka zapewne na ladna pogode :-)

Aga, no widzisz, na nich to chyba psa by trza było nasłać:-DMoże by się wystraszyli, w sumie to ciekawa jestem, czemu mają takie opóźnienie, bo pogoda jest ok.

hej dziewczynki moje kochana :*
ja dzisiaj sie poryczalam strasznie babci :(
moja kolezanka z pracy 5 lat temu poronila na to samo co ja czyli przez tarczyce i dzisiaj mi powiedziala ze bede miala straszne problemy z zajesciem w ciaze a jak zajde to nie wiadomo czy utrzymam ja kiedy kolwiek normalnie masakra tak mnie zalamal ze szok piz.da jedna :((((
ale cale szczescie babcia mnie podbudowala :sorry2:wiec juz u mnie troche lepiej

buziam wszysztkie i przytulam mocno :)

reklama
kochane nie wiecie ile tak mniej wiecej kosztuje chlamydia ??
bo dzisiaj jak dzownilam do lab to zapomnialam wlasnie o to badanko sie zapytac :)

Do góry