reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Alicja, co to za kwokja, zobacz, nasza Selenka, też ma chorą tarczycę i co, jest w ciąży i jest wszystko ok!!!!!! Głowa do góry!!!!!:tak:

Cześć Słoneczka!!!!!!!

ALU Ty nie słuchaj takich głupot!!!! Zobaczysz niebawem będziesz nosić pod serduchem maleństwo......

Also kochana trzymaj się!! Ja wiem, że jak się wali to wszystko, ale to działa też w drugą strone i z pewnością niebawem wszystko się ułoży...........

Ja dzisiaj chyba pierwszy raz poczuam ruchy male

Właśnie dzwoniłam do mojej siostry, a u niej w domu to normalny szpital, Ona ma zapalenie krtani i grype, a jej córy zapalenie oskrzeli...Kasy nie mają a na leki wydali 150 zł...normalnie zal mi ich...
Ojejku straszne te przeziębienia teraz. A leki też drogie i skąd na to wszystko kasę brać.

Kinguś mi też ciężko. Brzuch mam bardzo wzdęty a @ nie ma :-( , a miał by we wtorek. Może te testy mam jakieś kiepskie ( bo z allegro po 1,80 jak nigdzie w aptece ) :oo:
A robiłaś test?

U mnie mega dołek... myślałam, że będzie łatwiej:-(
Tulę

To ja też zaczynam z clo,zobaczymy:-)
Trzymam kciuki.

Mam już prawie wszystkie badania i ... pozytywne - teoretycznie jestem zdrowa!
Tyle się zmieniło:tak:, na szczęście w większości na dobre!
Bardzo się cieszę.

Also skarbie dobrze, że byliście z mamą na pewno czuła waszą wielką miłość. A co do siostry to wychowacie ją na wspaniałą osobę. Twoja mama na zawsze pozostanie w waszych sercach. Jesteś bardzo silna i na pewno pomożesz tacie i siostrze.
mamy suczkę mieszańca, trochę podobną do liska
Śliczna psinka.

witajcie
melduje sie tylko ze zyje
no ale z dzidzą ok, leci 11 tydzien, torbiel nadal wielka 7cm na 6cm, jesli sie nie wchlonie to operacyjnie...no ale licze ze sie wchlonie..
pozdrawiam serdecznie mam nadzije ze u was lepiej
Super, że jesteś już z nami. Teraz już musi być lepiej.

kinguś jak dzisiaj humorek? Poprawił się choć troszkę? A piosenka naprawdę cudna i wzruszająca
Dziękuje dziś już lepiej.

Hej,ja melduję,że żyję.Zaczynam dziś 8 miesiąc:blink:.
Super

Carri jak się dziś czujesz?

HUMOR u mnie tak podły.. że nie napiszę nic.
Muszę zapomnieć o wszystkim co złe.
Widzę, że humory się nam jakoś popsuły. Mam nadzieje, że jutro będzie lepiej.

Siedzę sobie teraz w domu jak na bombie zostało mi jeszcze tylko 12 dni do terminu.
Już nie długo. Dobrze, że masz taką koleżankę.

masakra tak mnie zalamal ze szok piz.da jedna :((((
ale cale szczescie babcia mnie podbudowala :sorry2:wiec juz u mnie troche lepiej
Lepiej się babci słuchać.

A ja dziś podpisałam umowę o pracę na czas nieokreślony :-)

Cześć Słoneczka!!!!!!!

Witam nowe dziewczyny i tulę mocno. Piszcie do nas ile się da i jeszcze wiecej To pomaga

ALU Ty nie słuchaj takich głupot!!!! Zobaczysz niebawem będziesz nosić pod serduchem maleństwo......

Also kochana trzymaj się!! Ja wiem, że jak się wali to wszystko, ale to działa też w drugą strone i z pewnością niebawem wszystko się ułoży...........

Jezyku a co u Ciebie, już niebawem na porodówce będziesz Trzymaj się słoneczko

Ja chyba dzisiaj pierwszy raz poczułam ruchy maleństwa, ale nie jestem pewna...... To chyba troszke za szybko..........

reklama
Wroelek a masz juz imie dla dzidzi??
Kinia gratki za umowe to co dzisiaj oblewamy??
ja wlasnie pije redsa cytrusowego pychotka :)
Słodziutka co to za złe humorki Cie dopadaja ?? przeganiam wszystkie a siooooooo

Do góry