aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
alicja moja kuzynka tez poronila przez tarczyce a po 2 latch urodzila zdrowa corke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojejku straszne te przeziębienia teraz. A leki też drogie i skąd na to wszystko kasę brać.Właśnie dzwoniłam do mojej siostry, a u niej w domu to normalny szpital, Ona ma zapalenie krtani i grype, a jej córy zapalenie oskrzeli...Kasy nie mają a na leki wydali 150 zł...normalnie zal mi ich...
A robiłaś test?Kinguś mi też ciężko. Brzuch mam bardzo wzdęty a @ nie ma :-( , a miał by we wtorek. Może te testy mam jakieś kiepskie ( bo z allegro po 1,80 jak nigdzie w aptece )
TulęU mnie mega dołek... myślałam, że będzie łatwiej:-(
Trzymam kciuki.To ja też zaczynam z clo,zobaczymy:-)
Bardzo się cieszę.Mam już prawie wszystkie badania i ... pozytywne - teoretycznie jestem zdrowa!
Tyle się zmieniło, na szczęście w większości na dobre!
Śliczna psinka.mamy suczkę mieszańca, trochę podobną do liska
Super, że jesteś już z nami. Teraz już musi być lepiej.witajcie
melduje sie tylko ze zyje
no ale z dzidzą ok, leci 11 tydzien, torbiel nadal wielka 7cm na 6cm, jesli sie nie wchlonie to operacyjnie...no ale licze ze sie wchlonie..
pozdrawiam serdecznie mam nadzije ze u was lepiej
Dziękuje dziś już lepiej.kinguś jak dzisiaj humorek? Poprawił się choć troszkę? A piosenka naprawdę cudna i wzruszająca
SuperHej,ja melduję,że żyję.Zaczynam dziś 8 miesiąc.
Widzę, że humory się nam jakoś popsuły. Mam nadzieje, że jutro będzie lepiej.HUMOR u mnie tak podły.. że nie napiszę nic.
Muszę zapomnieć o wszystkim co złe.
Już nie długo. Dobrze, że masz taką koleżankę.Siedzę sobie teraz w domu jak na bombie zostało mi jeszcze tylko 12 dni do terminu.
Lepiej się babci słuchać.masakra tak mnie zalamal ze szok piz.da jedna (((
ale cale szczescie babcia mnie podbudowala wiec juz u mnie troche lepiej
Jeszcze mi tylko jednego do pełni szczęści brakuje.Kinguś gratuluje!!!!!!!!!! To świetna wiadomość, zwłaszcza w takich czasach!!!!!!!!!!!!