reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam misiaczki kolorowe.
Nadrobiłam zaległości.

Witam wszystkie nowe Aniołkowe mamusie. Zostańcie z Nami. Napewno będzie Wam raźniej i możecie u nas się wypłakać...

Omelka witaski miłe. Zaganiana jesteś to fakt. Ale miło byłoby Cię spotkać cześciej u nas na forum!! Buziale dla Ciebie.

Edytko cieszę się że napisałaś! Zamartwiałam się już o Ciebie!

Anesto jeśli masz ochotę chętnie... wyślij na PM.. całuski dla Was.

Alu(Also) cieszę się że wkońcu do nas napisałaś. Mama napewno czuła Wasza bliskość.. czuła jak wiele osób które kocha jest przy niej. Jak wiele osób się za nią modli. A umrzeć w takiej godzinie.. napewno miłosierny Jezus zabrał ją do siebie.. odrazu...
Mam nadzieję że tata stanie na wysokości zadania i uda mu się pogodzić pracę i wychowanie córuni. Trzymam za Was kciuki by się powiodło.

Mała Aguś cieszę się że krzykiem Ciebie można się dowołać :angry::-D:tak:;-)
Pisz do nas cześciej!! Czekam na Twe posty. Duuuży buziak dla Ciebie.

Agatko spóźnione na BB ale szczere...
Wszystkiego naj naj naj z okazji wczorajszych imienin!!!!:-D:rofl2: Spóźnione bo nie miałam wczoraj czasu na BB:zawstydzona/y:
Niech dzidziuś który rośnie Ci pod serduszkiem wynagrodzi wszystko zło co Ci się w życiu przytrafiło.
Buziam..

Alutka trzymam za superowe wyniki "wojska" Twego M... czy zdecydowaliście się na te prezerwatywy??? Mowisz że jeszcze tylko 3 miechy.... :-D:tak: super.

Andzi kochana... mówisz.. że MADZIA!! Równie ślicznie. :tak:

Kasiu(Szafirku) to czekamy na wizytę. A kiedy masz mieć @? Co On wogóle powiedział na te Twoje tak długie cykle?

Aguś AJ miłego dzionka dzisiaj życze..;-)

Mika zobaczymy czy Adrainkowi będzie się spieszyć z przyjsciem na świat ;-):tak::-D

Allaa tak ostatnio bardzo cicho na BB. A Ty nie forsuj się aż tak...

Karolka a Ty (bo już nie pamiętam) wszystkie badania hormonów miałaś ok?

Alicja1985 dożyjesz Ty do kwietnia napewno.. własnie ale jak będzie z Twymi najbliższymi..:szok::-D czy wytrzymają :-p;-):tak::-D

Iza... pozdrawiam.

Wszystkie nie wymienione dziewczynki całuję. Z braku czasu nie jestem w stanie wszystkie Was wymienić.. wybaczcie.

Witaj Ola. Witaj Mireczko. Edytka zdążyła zniknąć, pracuś jeden.
Ja dziś tylko się przywitam, mam duzo do zrobienia, jade do Taty na dwa dni, musze zrobić zakupy i temu podobne.
Czyli znów przejadę obok Ciebie, koniecznie kiedys się spotkamy w tej chacie, ale jak będzie ciut cieplej i przestanie mnie mój mąż tak gonić...bo narty. Muszę zaczekać aż śnieg stopnieje.
Serdeczne pozdrowienia, przepraszam, dziś nie poczytam zaległości.

Selenko koniecznie:-)
i zapewne jedziesz koło mojego domu,mieszkam na przeciw szpitala psychiatrycznego :-)

witajcie
melduje sie tylko ze zyje
wypuscili mnie dzis do domciu
wczoraj wymiotowalam tylko raz wiec jest poprawa, a co dalej to nie wim, mam nadzije ze to nie wróci..
tymczasem jestem potwornie osłabiona z cisnieniem 90/50, samoloty w glowie...
dupsko boli od zastrzyków

no ale z dzidzą ok, leci 11 tydzien, torbiel nadal wielka 7cm na 6cm, jesli sie nie wchlonie to operacyjnie...no ale licze ze sie wchlonie..
pozdrawiam serdecznie mam nadzije ze u was lepiej

Selenko jak się macie?

Gabi weny brak ale zdrówko dopisuje?

Agnieszka_AJ jak humorek?

Alicja1985 zyczę,żeby do poniedziałku wpadł do głowy pomysł na suknię

Koti81 przykro mi z powodu straty. Niestety dotknęło to każdą z nas. Co do bólu to chyba najlepiej lekarza wypytaj o wszystko. Ja bólu dużego nie miałam przyznaję

karola71 trzymam kciuki, żeby cykle się unormowały i abyś wkrótce mogła się cieszyć fasolką

kinguś jak dzisiaj humorek? Poprawił się choć troszkę? A piosenka naprawdę cudna i wzruszająca

miroslava koniecznie zrób porządek z mężem,żeby więcej czasu w domu spędzał. A jak sięczujesz? Zdrówka dla siostry i jej rodzinki

enka tulam mocno na brzusio i samopoczucie

magdalenka38 nie dołkuj kochana. Uwierz, że będzie dobrze. Musi być

Omelka dobre wieści, że w pełni zdrowa jesteś, więc kiedy staranka? Trzymam kciuki za fasolkę

Hanka3450 tulam mocno i łączę w bólu

also (*) dla Twojej mamusi. Wiem, ze na pewno cieżko jest teraz, ale tak jak sama piszesz mama już nie cierpi. Masz rację, że dorosłeżycie dołatwych nie należy,ale patrząc na Twoją siostrzyczkę dzieciństwo czasami też bywa trudne. Tulam Was mocno z całych sił i modlę się o Was spokój. A mamusia jest z naszymi aniołkami. Już one się nią dobrze zaopiekują

syla dobrze, że już w domku i z dzidzią wszystko w porządku. Trzymam kciuki na wchłonienie się torbieli

Sylwia, kochanie, jak dobrze, że Cię wypuscili:tak: Wiesz jak ja leżałam w szpitalu, to ze mną na sali była babka, która tak jak Ty wymiotowała i w szpitalu dawali jej jakieś czopki, powiem Ci, że dosyć szybko jej mineło. Tyle, że u niej lekarze podejżewali też, ze ona wymiotuje tak na tle nerwowym, bo wcześniej tez poroniła i była przerażona, że to się znowu powtórzy. Ale jak narazie wiem, że u Niej jest wszystko ok i jest już w 23 tc i bedzie miała córcię Zuzię:-)

ja dostawalam kroplówki zestaw przeciwwymiotny plus eelektrolity rózne, witaminy,insuline, czopki, a na wieczór zastrzyk w dupe przeciwwymiotny, relanium,wszystko o dzialaniu uspakajającym więc spałam prawie non stop.
w sumie to nie bylo dnia zebym nie wyiotowala, no wczoraj tylko raz,dlatego boje sie ze bez tego wszystkiego znowu sie zacznie
mąz zaraz odbierze moje recepty bo nawet nie wiem co mi przepisali ale licze ze pomoze...

reklama
Hej,ja melduję,że żyję.Zaczynam dziś 8 miesiąc:blink:
Pozdrawiam wszystkich.Postaram się poczytać potem co tam u Was.
Buziaki.Pa.

Do góry