Dziewczynki potrzebuję porady. Byłam dziś u gin, bo bardzo boli mnie kręgosłup i żolądek (chyba po ketonalu). Gin mnie zbadał i stwierdził, że zaczyna sie stan zapalny. Byl w szoku ze w szpitalu bylam tylko 2 dni i nie dostalam antybiotyku. Gdy szlam do niego mialam tem 37.3, po powrocie 38.9. Dostalam unidox, cerutin, czopki z paracetamolem. Oblozylam sie mrozonkami i temp spadla do 38.7. do lekarza nie moge zadzwonic niestety, bo nie podaje numeru . Chce zrobic wszystko, zeby nie przezywac traumy i nie jechac do szpitala . Czy ktoras z Was tez tak miala ? Przypomne, ze w pon mialam lyzeczkowanie :-(.
reklama
Alicja1985
Fanka BB :)
Kinius i poczujesz zobaczysz ))))
Alicja1985
ja bylam wypisana ze szpitala o 22 a o 20 mialam zabieg
ale nic oprocz krwawienia mi nie bylo i nie mialam zadnych tabletek brac
wiec cos chyba jest nie tak u Ciebie
ale nic oprocz krwawienia mi nie bylo i nie mialam zadnych tabletek brac
wiec cos chyba jest nie tak u Ciebie
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
Kinia niebawem i ty poczujesz
Koti ja po łyżeczkowaniu wyszłam w ten sam dzień, ale dostałam silny antybiotyk!!!!!!!!!!
Koti ja po łyżeczkowaniu wyszłam w ten sam dzień, ale dostałam silny antybiotyk!!!!!!!!!!
wrobelek85
Alu nie koniecznie zazwyczaj podaje się antybiotyki, zeby zapobiegac wlasnie takim stanom zapalnym. Ja nie pamietam nazwy mojego, ale wiem, ze moja mama mowila, ze jest on bardzo silnie dzialajacy
kinguś
Nie poddam się
Mi dziewczyny na forum powiedziały, że właśnie jak nie dostanę antybiotyku w szpitalu to żeby się upomnieć. Ale lekarz mi dał ale dzięki dziewczynom wiedziałam że trzeba. Temperatura powinna spaść jeśli nie to zawsze warto pojechać do lekarza. Może antybiotyki szybko zadziałają.Dziewczynki potrzebuję porady. .
Pewnie też zależy od lekarza jedni dają drudzy nie
PoczujemyKinius i poczujesz zobaczysz ))))
wrobelek85
Biedna Koti, ja na opieke w szpitalu nie moglam narzekac, ale sama wiem jak jest..........
Alicja1985
Poczujemy [/quote]
no wlasnie poczujemy
a mi nic nie dali kierwa pajace
no wlasnie poczujemy
Alu nie koniecznie zazwyczaj podaje się antybiotyki, zeby zapobiegac wlasnie takim stanom zapalnym. Ja nie pamietam nazwy mojego, ale wiem, ze moja mama mowila, ze jest on bardzo silnie dzialajacy
a mi nic nie dali kierwa pajace
reklama