reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czesc
i niestety 1 krecha..................
@ jeszcze nie przyłazi ale brzuch mnie czasem dosc mocno pobolewa. Jakos nie czułam owulacji w tym miesiacu. Bo tak może byc, prawda? Nie znam się na tym, może ktoś coś napisze o cyklach bezowulacyjnych....

reklama
Cześc jak zwykle mialam problemy z nadrobieniem zaległości- ale macie zabójcze tempo ;-).
Dzisiaj wyspałam się prawie do 10 bo poł nocy dusił mnie suchy kaszel przez co skutecznie dawałam rade budzic mojego mezulka, ktory musiał wstac przed 6 bidulek :sorry:. Od wczoraj jestem "na chodzie" a dzis nawet ogarnelam troche mieszkanko, zrobilam pranie i obiad. Kto wie moze od czwartku wroce nawet do pracy mimo tego ze zwolnienie mam do konca tygodnia.
Bardzo wam dziewczynki dziekuje za ciepłe słowa i tez trzymam za was kciuki:tak: Ja teraz odliczam do 11 lutego czyli wizyty u gina -mam nadzieje, ze tym razem bedzie miał dla mnie wyłącznie dobre wiadomosci...

enka1 -ja szczerze mowiac nigdy nie odczuwalam owulacji a w tym miesicu po raz pierwszy uzylam testow owulacyjnych.... no i chyba zadzialalo;-)

Lanselotka kochana to fakt , żeby nadrobić zaległości tu na forum trzeba poświęcić dłuższą chwilę:-)
Haniu bardzo mi przykro:-( zostań z nami to naprawde pomaga...

A ja dziś wpadłam w jakiś szał, nie mam kompletnie żadnych objawów ciąży i na siłę je sobie wmawiam. Mimo, że nie lubie słodyczy i wcale nie mam na nie ochoty- jem...to dopiero szaleństwo. Oprócz lekkiego bólu piersi innych objawów brak:-(

Enka tak bardzo mi przykro ze tylko jedna kreseczka sie pojawila........ale moze jeszcze nadzieja jest jakas ze miesiaczka nie przyjdzie .........Ciagle trzymam kciuki!!!!!!!!!

Lanselotko My tez czekamy na wiescie od Ciebie tego 11 lutego;-) A co do kaszlu , trzeba go wyleczyc.....by mezowi dac pospac;-)
Pozdrawiam Cie cieplutko:-)

dzien doberek:)
dopiero jestem bo sprzatalam dzis dodatkowo jeden dom:)dobrze bo przynajmniej dodatkowe pieniazki beda:)u nas pieknie sypie snieg ale niestety od razu topnieje ale fajnie wyglada:) snieg to tutaj rzadkosc ale w angli sniezyce i powoli do nas docieraja......mam nadzieje ze do piatku cos sie zmieni bo loty poodwoluja ech....
a my wlasciwie dobrze.....wczoraj jakos caly dzien nic nie przyjmowalam i gadalam z panem kibelkiem dopiero o 21 moglam cos zjesc i zostalo w zoladku....glowa nie boli wiec jest dobrze....malenstwo ma sie chyba dobrze i mam nadzieje ze pieknie rosnie....za tydzien kolejne usg i pewnie jakas fotka.....
powinnam sie uczyc do tego egzaminu ale jakos nie mam glowy.....to nic....poczytam to cos tam zostanie....aaaa i mojego meza szef tez idzie na ten egzamin co ja i bedziemy pisac wspolnie hehehhehe.....istnieje jakas szansa przynajmniej ze zdamy :):):)

Kinguś :happy: a my nie czekamy na @..... my czekamy na II:-)
Już jeden robiłam to teraz zostaje mi czekanie na @;-)

jechałam do pracy ja i moich dwóch kolegów i jechalismy kolo lasu i tam była bardzo oblodzona droga
Dobrze, że nic wam się nie stało:tak:

Hanka bardzo mi przykro... żadne słowa nie ukoją Twojego smutku. Łącze się z Tobą w smutku.

reklama
Uff nadrobiłam zaległości. Ale nie zdąże odpisać wszystkim :zawstydzona/y::-( Przykro mi.
Dziękuje Andzi, tak tak byłam dzisiaj u fryca! Wyglądam PIKNIE :-D:rofl2:;-) Napewno lepiej jak przed ;-):-D

Andzi.. Madzia... Julcia.. piknie :-D:tak:Dokładnie niech Olcia też ma coś z całego tego zamieszania ;-)

Magdalenko.. na Twoim miejscu poszłabym do innego ginka. Duphastonu nie kończ brać. Przyjmuj go cały czas i zobaczymy co z tego wyniknie. Choć wiem całym sercem co czujesz!!! Tak mocno Cie tulę. Betę robiłaś wczoraj.. i jutro robisz.. tylko poproś o wynik na cito.

Haniu witaj wśród nas. Mam nadzieję że nie żałujesz tego że do nas napisałaś! Trzymaj się cieplutko.

Agatko nawet człowiekowi nie dadzą sobie DO FRYZJERA IŚĆ ... tylko ja mam być brzydka na BB :-p
Jak się czujecie?

Mika uważaj na siebie i Adrianka. A prezent faktycznie cudny...

Carri dziękuje bardzo.. Ty wiesz za co. I idź do lekarza nie ma co bagatelizować objawów.

Pati daj znać co po lekarzu!! I gdzie ten link ;-)

Madziu (modrolkejko) całuski dla Was i dziękujemy za wieści od Sylwi.

Sylwia trzymaj się zdrowo z dzidziem. Rośnicie i jedźcie.. dużo..

i Już telefon.. i muszę isć...

Wybaczcie.. muszę zmykać....

paaaa

enka tulam Cię...

Iza.. dobrze ze jesteś cała i zdrowa...

idemmmmmmm :sorry2:

Do góry