reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Enka bardzo to ciekawe.... o wit. E nie słyszałam, może warto spróbować.... zwłaszcza że biorę piguły.....
no cóż jedna krseczka???? poczekamy na następny cykl.... ja już czekałam na tyle waszych teścików że jestem już cierpliwa:tak:

Edytko poproszę zdjęcie.... tyle czasu u fryzjera i nie ma zdjęcia:baffled:

Luiza spokojnie ja jeszcze nigdy nie gadałam z panem kibelkiem w ciąży....

Kinguś też czekam i poczekam.... pomalutku do celu.....

reklama
Dziewczyny mam mały problem i nie wiem co robić.....
mam w pracy koleżankę (raczej współpracownicę) która mimo iż braki w wynikach ma duże to ciągle "wykazuje się" u Dyrektora.... mnie raczej nie zaszkodzi bo jest na mnie zdana ale szkoda mi innych bo są to sprawy które można załatwić między sobą, no i całkowicie psuje atmosferę między naszym działem a innymi......
najgorsze że wogóle nie słucha co się do niej mówi..... i ma bardzo wysokie o sobie zdanie......
i nie wiem co robić...... między młotem a kowadłem, mam nadzieję że Dyro podchodzi do tego z dystansem.....

to bardzo się cieszę, że później jest lepiej:) Ja chciałam też do dr Kiecki ale nie przyjmuje do jesieni;( Powiedz czy odniosłaś wrażenie, że zajęli się Tobą w profesjonalny sposób, inny niż zwykły gin?

Witam,
Haniu witaj wśród Aniołkowych mamuś...
Selenko każde imię będzie śliczne, a przy tym jeśli Ola będzie miała w tym swój udział to tylko się cieszyć... świetnie że wszystko dobrze :)
Edi chyba przydało by się jakieś zdjątko :)
Mireczko to już całkiem niedługo i skończy się spanie wiec teraz kochana korzystaj ile możesz a po za tym rano najlepiej się śpi...
pozdrawiam wszystkie dziewczynki

Gdzie te czasy, że codziennie tutaj imprezowałyśmy, a teraz wieczorami pustki na BB, dziewczynki, gdzie wy sie chowacie wieczorami??????:nerd:

Kasiu, coś w tym jest, że rano najlepiej się śpi, ale my tak mamy, że zawsze razem jemy sniadanie, a po śniadaniu, to ja już nie lubię wchodzić spowrotem do łóżka. Na szczescie mój mężuś też lubi sobie pospać tak do 8-9:-)

Witam się wieczorkiem.....
Madziu.....nie wiem cóz by Tobie poradzić....bede mocno trzymała kciuki....
Miruś...oj brakuje i mi tych imprez na bb....to były czasy....
Enka....tulę Cię.....czytałam o tych witaminkach i wiesz o ile mnie pamięc nie zawodzi to przed moja ciązą z Gosia...oboje zazywaliśmy witamine A+E....czekałam na tę ciąze 4lata...i wtedy się udało...więc może cos w tym jest....
Szafirek...miło,ze jestes kochana,,,,
Sylwus....trzymam za Was kciuki i mam nadzieję,ze wkrótce wrócicie do nas....
Selenko....bardzo chciałam mieć córeczkę Magdę....ale moja "była" szwagierka dała swojej tak na imię .....sliczne imię a Ola napewno poczuje się"wazna"....
Edytko....proszę o fotkę!
Gabi....kiedy bidulko się odezwiesz.....
Aga Ir...odpoczywaj ile wlezie....duzo zdrówka....a nauką się nie przejmuj...mądra z Ciebie dziewczynka....

Witam dziewczynki moje kochane :) ściskam Was mocno
Witam tez nowe koleżanki zostańcie z nami strasznie mi przykro, że spotkalo Was takie nieszczęście

Byłam u lekarza pan dr sie zdenerwował bo radiolog napisał w opisie ze zmian płucnych nie widzi i cień płuc w normie :angry::angry::angry::no::no::no:paranoja jakaś lekarz mówi ze on to chyba wogóle na to zdjęcie nie patrzył i nie wie skąd on dostał ten tytuł naukowy, zatrzymał zdjęcie i powiedział, że osobiście sobie =z tym c ałym radiologiem od siedmiu boleści pogada wziął odem,nie nr tel. i wrazie co bedzie sie jeszcze ze mna kontaktował a swoja droga to jako laik sama widze białe plamy na płucach i dla mnie jest to jasne , że coś jest ie tak ale przemilcze :baffled::crazy::blink: pytałam czy moge mieć kontakt z małym dzieckim i nie ma przeciwskazań wiec moge lecieć pełna spokoju acha i dostałam antybiotyki a potem znowu do kontroli podczas dzisiejszego badania w opłucnej dalej charczy:szok::no::rofl2::angry::confused: wiec czeka mnie leczenie wrrrr
Odnośnie aukcji to M brat miał dziś wystawic ale coś mie sie młody ociąga chyba musze mu dać niaka na zapęd ;-);-);-):tak::tak::tak::-D:-D:-D
No to narazie tyle hihihi
Mircia ja tak [patrze na Twoj suwaczek to ty sie kochana niedługo rozpakujesz ;-)

Pisałam do Syli dziśjest lepiej nie żyga :-):tak::tak:;-) ale pisała , że nudy straszne :-)

reklama
Niusia...pozdrów Sylunię proszę...dobrze,ze lepiej się czują......
Swoją drogą to tylko udręka z tymi lekarzami...dobre choć to ,że trafiłas na faceta z powołania....przynajmiej wiesz ze nie "zleje"...tego co na zdjęciu sam zobaczył....
Będzie mi Ciebie brakowało...ale najwazniejsze,ze sobie odpoczniesz.....

Do góry