reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Enka bardzo to ciekawe.... o wit. E nie słyszałam, może warto spróbować.... zwłaszcza że biorę piguły.....
no cóż jedna krseczka???? poczekamy na następny cykl.... ja już czekałam na tyle waszych teścików że jestem już cierpliwa:tak:

Edytko poproszę zdjęcie.... tyle czasu u fryzjera i nie ma zdjęcia:baffled:

Luiza spokojnie ja jeszcze nigdy nie gadałam z panem kibelkiem w ciąży....

Kinguś też czekam i poczekam.... pomalutku do celu.....

reklama
Dziewczyny mam mały problem i nie wiem co robić.....
mam w pracy koleżankę (raczej współpracownicę) która mimo iż braki w wynikach ma duże to ciągle "wykazuje się" u Dyrektora.... mnie raczej nie zaszkodzi bo jest na mnie zdana ale szkoda mi innych bo są to sprawy które można załatwić między sobą, no i całkowicie psuje atmosferę między naszym działem a innymi......
najgorsze że wogóle nie słucha co się do niej mówi..... i ma bardzo wysokie o sobie zdanie......
i nie wiem co robić...... między młotem a kowadłem, mam nadzieję że Dyro podchodzi do tego z dystansem.....

to bardzo się cieszę, że później jest lepiej:) Ja chciałam też do dr Kiecki ale nie przyjmuje do jesieni;( Powiedz czy odniosłaś wrażenie, że zajęli się Tobą w profesjonalny sposób, inny niż zwykły gin?

Witam,
Haniu witaj wśród Aniołkowych mamuś...
Selenko każde imię będzie śliczne, a przy tym jeśli Ola będzie miała w tym swój udział to tylko się cieszyć... świetnie że wszystko dobrze :)
Edi chyba przydało by się jakieś zdjątko :)
Mireczko to już całkiem niedługo i skończy się spanie wiec teraz kochana korzystaj ile możesz a po za tym rano najlepiej się śpi...
pozdrawiam wszystkie dziewczynki

Gdzie te czasy, że codziennie tutaj imprezowałyśmy, a teraz wieczorami pustki na BB, dziewczynki, gdzie wy sie chowacie wieczorami??????:nerd:

Kasiu, coś w tym jest, że rano najlepiej się śpi, ale my tak mamy, że zawsze razem jemy sniadanie, a po śniadaniu, to ja już nie lubię wchodzić spowrotem do łóżka. Na szczescie mój mężuś też lubi sobie pospać tak do 8-9:-)

Witam się wieczorkiem.....
Madziu.....nie wiem cóz by Tobie poradzić....bede mocno trzymała kciuki....
Miruś...oj brakuje i mi tych imprez na bb....to były czasy....
Enka....tulę Cię.....czytałam o tych witaminkach i wiesz o ile mnie pamięc nie zawodzi to przed moja ciązą z Gosia...oboje zazywaliśmy witamine A+E....czekałam na tę ciąze 4lata...i wtedy się udało...więc może cos w tym jest....
Szafirek...miło,ze jestes kochana,,,,
Sylwus....trzymam za Was kciuki i mam nadzieję,ze wkrótce wrócicie do nas....
Selenko....bardzo chciałam mieć córeczkę Magdę....ale moja "była" szwagierka dała swojej tak na imię .....sliczne imię a Ola napewno poczuje się"wazna"....
Edytko....proszę o fotkę!
Gabi....kiedy bidulko się odezwiesz.....
Aga Ir...odpoczywaj ile wlezie....duzo zdrówka....a nauką się nie przejmuj...mądra z Ciebie dziewczynka....

Witam dziewczynki moje kochane :) ściskam Was mocno
Witam tez nowe koleżanki zostańcie z nami strasznie mi przykro, że spotkalo Was takie nieszczęście

Byłam u lekarza pan dr sie zdenerwował bo radiolog napisał w opisie ze zmian płucnych nie widzi i cień płuc w normie :angry::angry::angry::no::no::no:paranoja jakaś lekarz mówi ze on to chyba wogóle na to zdjęcie nie patrzył i nie wie skąd on dostał ten tytuł naukowy, zatrzymał zdjęcie i powiedział, że osobiście sobie =z tym c ałym radiologiem od siedmiu boleści pogada wziął odem,nie nr tel. i wrazie co bedzie sie jeszcze ze mna kontaktował a swoja droga to jako laik sama widze białe plamy na płucach i dla mnie jest to jasne , że coś jest ie tak ale przemilcze :baffled::crazy::blink: pytałam czy moge mieć kontakt z małym dzieckim i nie ma przeciwskazań wiec moge lecieć pełna spokoju acha i dostałam antybiotyki a potem znowu do kontroli podczas dzisiejszego badania w opłucnej dalej charczy:szok::no::rofl2::angry::confused: wiec czeka mnie leczenie wrrrr
Odnośnie aukcji to M brat miał dziś wystawic ale coś mie sie młody ociąga chyba musze mu dać niaka na zapęd ;-);-);-):tak::tak::tak::-D:-D:-D
No to narazie tyle hihihi
Mircia ja tak [patrze na Twoj suwaczek to ty sie kochana niedługo rozpakujesz ;-)

Pisałam do Syli dziśjest lepiej nie żyga :-):tak::tak:;-) ale pisała , że nudy straszne :-)

reklama
Niusia...pozdrów Sylunię proszę...dobrze,ze lepiej się czują......
Swoją drogą to tylko udręka z tymi lekarzami...dobre choć to ,że trafiłas na faceta z powołania....przynajmiej wiesz ze nie "zleje"...tego co na zdjęciu sam zobaczył....
Będzie mi Ciebie brakowało...ale najwazniejsze,ze sobie odpoczniesz.....

Do góry