reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Chciałam dziś upiec bułeczki ze szpinakiem ale coś mnie gardło i głowa boli i nie wiem czy nie przeniosę pieczenia na inny dzień. A taką miałam ochotę :zawstydzona/y:

Już męczy mnie to czekanie na @...dziś mnie kłuły jajniki jak w czasie owulacji...może miałam drugą, już sama nie wiem.

Luizo ....... nie powinnas wpadac w szal..... Zapewne przyjdzie za jakis czas pora na to ze bedziesz rozmawiac z "panem kibelkiem" i zapewne bedziesz tego załowac ze to bedzie bardzo czesta rozmowa :)

Aga Irl zapewne sie pieniazki przydadza ale wiesz nie powinnas sie przemeczac.....Oj ty ten pan kibelek daje Ci we znaki , ale no cóz to by byla za ciąza gdyby nie te jej piekne dolegliwości ;) No tak Aga egzamin tuz tuz ale wierze ze zdasz ! Ciesze sie ze z dzidzia ok no i czekam na kolejne zdjecie dzieciny

Kingus a ty sie lepiej idz połoz, a jutro bedziesz pichciła w kuchni przeciez buleczki ze szpiankiem Ci nie uciekna .....Zdrówka życze

JA narazie zmykam , zraz bede sie szykowac do wyjscia. Dzis idziemy do mojego szwagra i Jego zony która jest w ciazy na kawusie ..... Mam nadzieje ze nie bede sie smutac ....

Dzięki za wsparcie.

Słodziutka - inny gin raczej nie pomoże... wszystko zależy od jutrzejszego wyniku bety... ale szczerze mówiąc na nic nie liczę, sądzę, że wszystko organizm zorganizował sam wczoraj.
Już na początku stycznia umówiłam się do kliniki leczenia niepłodności ale termin odległy - na 13 marca godzina 13:30;-)

reklama
Carri nie smutaj sie!!!

Magdalenka trzymam kciuki

A co myslicie o tym?:
witamina
E -zwana rowniez witamina antysterylnosci badz witamina plodnosci.
Przy jej dluzszym niedoborze moze nawet dojsc do nieodwracalnych zmian w narzadach
rodnych co ma sporadycznie miejsce w przypadku kobiet stosujacych pigulke
antykoncepcyjna (ktora pozbawia organizm wit E). W przypadku problemow z plodnoscia
szczegolnie wskazany bedzie suplement
Wit. E normalizuje poziom hormonow poprzez odmladzanie systemu endokrynologicznego.
Jest niezbedna w procesie oddychania komorek i wchlaniania witamin rozpuszczalnych w
wodzie.
W wielu przypadkach wit E jest w stanie rowniez zapobiec poronieniu.
Wybierz produkt zawierajacy wymieszane tocopherole i zacznij od dawki 200 iu
dziennie nastepnie przechodzac do 400 iu 2x dziennie.
Naturalne zrodla wit E to: zielone liscie warzyw, otreby, otreby pszenn, watroba,
olej slonecznikowy, pestki dyni.
Uwaga: w przypadku nadcisnienia nalezy ograniczyc przyjmowanie wit E do pojedynczej dawki
400 iu /dziennie.
Przy przyjmowaniu lekow rozrzedzajacych krew nalezy skonsultowac dawkowanie wit E
z lekarzem

witamina B kompleks wykazano iz kobiety majace problemy z poczeciem, ktorym przez okres
6 miesiecy podawano wit B6 w wielu przypadkach byly w stanie zajsc
po tym czasie w ciaze. Witamina ta pomaga wyregulowac produkcje
progesteronu. Inne witaminy z grupy B powinny byc rowniez przyjmowane
celem zapobiezenia zachwianiu tej rownowagi.

Do góry