reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Selenko ja w sierpniu będę musiała poddać się zabiegowi chirurgicznemu, po którym będę leżeć w szpitalu 2 tyg i nie wiem jak to zrobić bo nie chce zostawiac dziecka, ale nie mogę dłużej czekać z zabiegiem ....
Madziu bądź dobrej myśli............. Całym sercem jestem z Tobą

Selenko, myślę, ze jeżeli zgodzisz się na Magdusię, to Twoja córa bedzie z tego bardzo dumna...Wiem to po sobie, mój brat urodził się trzy dni przed moimi urodzinami i rodzice nie zdążyli mi nic kupić. W dzień urodzin mama wróciła do domu z małym zawiniątkiem i powiedziała że to jest mój prezent urodzinowy( zawsze chciałam mieć brata i strasznie o niego prosiłam rodziców) i powiem Ci, że od tamtej pory czuje się za niego odpowiedzialna, a chłopak ma już 22 lata:-D

Może macie rację. A raczej napewno. Tak zrobię. Chciałam tylko aby Mnie ktoś w tym utwierdził. Podpytam tylko męża, ale nie sądzę , aby miał coś przeciw. Damy jej Magdalena Julia, w sumie czemu nie?

Magdalenko, nie wiem co Ci napisać...ja nie badałam bety, ale na początku ciązy też plamiłam, tyle, że chyba nie aż tak mocno.....

Wróbelku, będzie dobrze, musi być, póki co nie myśl o tym. samo może się wyklaruje. Idę szykować obiadek, zaraz wraca moja córka, do napisania.

magdalenko..beta wskazuje na bardzo wczesna ciazę i albo pójdzie do góry i wtedy git albo do dołu ......ale ten progesteron, chyba za...niski, jakie są normy dla wczesnej ciazy? Może to to co miało kilka dziewczynek od nas z forum..ciaza biochemiczna po lekach....może jakbyś nie brała duplastonu (czy ja sie to coś nazywa) to beta by nie urosla wcale...trzeba chyba czekać, powtórzyc betke i wtedy bedzie jasne co i jak....

carri - mi chyba nie bedzie dane sie wyspać przez kolejnych kilka lat :-)....wstaje codziennie o 6 nakarmic córke butla mleka bo jak nie dam jej to z wlasnej woli nie zje...a mleko do 3roku trzeba dawać....a dodatkowo jeszcze pracuje, na 7:30 jade do pracki....a jak jestem w domku to o 7:30 Wiki mi robi pobudkę....

Selenko może być Magdusia:-D:-D:-D, każde imię jest ładne jeśli ładnie się mówi.....

Magdalenko ciężko mi cokolwiek powiedzieć, ja raz robiłam bete dla potwierdzenia bo chciałam spokojnie brać tabletki, wtedy wynosila 0 bo nie byłam w ciąży..... a każde krwawienie niepokoi, chyba naprawdę wizyta u gina coś może wyjaśnić......

reklama
Agusia 28 oj miałas naprawde okropny sen, mam nadzieje ze zapomniałas juz a tak wogole to JA wiem ze bedzie u Ciebie z ciaza dobrze !!!! Wiec nie smutaj sie przez ten sen

Selenko dobrze ze u Ciebie i malenstwa wszystko ok ....Mam nadzieje ze katarek wkrotce minie.A z tym imieniem by dac Magdalena Julia moim zdaniem to najlepsze rozwiazanie :)

Haniu bardzo mi przykro z powodu tego co sie stało...Moje dziecie prawdopodobnie tez sie udusilo pepowina choc nie bylam tak daleko jak ty....ale trzeba dalej zyc.... Miec nadzieje, sytuacje moich bliskich daja mi wielka nadzieje ze po wielkich stratach moze byc cudownie....Wiem ze ból nigdy nie minie ale po jakims czasie bedzie lzejszy ten ból.... Teraz musisz wypoczac ty i mąż i zbiegiem czasu wierze ze słonce dla Was zaswieci
Dla Twego Aniołka (*)

Mircia Alutka no widzicie ze zamiast liczyc na senny odpoczynek mozna livzyc na senny koszmar...

Wrobelku staram sie nie przejmowac snami jednak w głowce zawsze cos z nich pozostanie. .... ale mniejsza z tym Pieknie Ci suwaczek mknie. Jeszcze troszke remont skonczysz, jeszcze troszke Twój luby wroci i jeszcze troszke i przyjdzie rozwiazanie...Nic same plusy !

Mireczko nie dziwie sie ze sie juz nie mozesz doczekac ....zapewne Adrainek tez nie moze sie doczekac by zobaczysz mamusie i jej piekny usmiech:) A propo prezentu urodzinowego to miałas sliczny :)

Alla ciesze sie ze samopoczucie masz dobre.... Suwaczek Ci slicznie mknie do przodu :) A co do Wiosny zapewne wiele osób jej juz pragna !

Magdalenko trzymam kciuki by było wszystko ok....

Pixelko ty to masz :) Ani chwili wypoczynku ale zapewne po jakims czasie bedziesz mogla spac do bólu

Slodziutka Aga Irl.............CO TAM U WAS?

Do góry