kinguś
Nie poddam się
Witajcie:-)
No to życzę duuużo pęcherzyków. Daj znać jak będą dziś wyniki
Mam nadzieje, że maluszkowi się poprawi.
Pozdrawiam :-)
Piękny brzuszek;-)Oto i mój brzusio specjalnie na życzenie Pixellki!!!!!!!
Fotke zroiłam dziś rano
Ja ostatni miałam 24 a teraz już jest 32 dc.Zaniepokoił mnie dzisiaj brązowawy śluz... czyżby @przyszła wcześniej?? dzisiaj dopiero 22dc
Kinguś - w nastepnym cyklu też mam monitoring, ale dopiero 10 dc a od 3-7 mam clo...
No to życzę duuużo pęcherzyków. Daj znać jak będą dziś wyniki
Przykro mi :-(Wczoraj zmarł mi "przyszywany"dziadek.....eh jakie zycie jest kruche.....
Dobra znajoma urodziła wczesniaczka....nie wiem dokładnie ale 800-pare gram,córeczka....jest od tygodnia pod respiratorem...mam nadzieję,że wyjdzie z tego tak jak moja Niunia.....eh ten weekend nie nalezał do udanych...smutno jakoś....
Mam nadzieje, że maluszkowi się poprawi.
Nie martw się będzie dobrzeWitajcie,
ja to mam "szczescie" w ubiegły czwartek zrobilan test i wyszedł pozytywny, a nastepnego dnia w piatek dopadła mnie grypa z goraczka 39 stopni:-(. Oczywiscie dostalam zwolnienie od internisty i generalnie leze....
Trzymam kciukiNie chce się zamartwiac, rozmyślac. jutro test., ale brzuch czasem mnie dosc mocno boli więc wolę się nie łudzic i w razie co miło się rozczarowac.
Dobrze, że nie dałaś się chorobie. A do lekarza to warto iść porobić jakieś badanka.
U mnie wszystko ok. W piatek myslałam ze grypa mnie dopada tak zle sie czulam , ale cale szczescie w sobote mineło. Mój maz martwil sie wczoraj o mnie bopod wieczor chodzilam potwornie blada....Ale do lekarza - chyba bede musiala sie wybrac nie tylko by porobic badanka zwiazane z przyszła ciaza ale równiez by zrobic sobie ekg bo kluje mnie dosc czesto klatka piersiowa....
Pozdrawiam :-)