reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam się !!!
Ja zaraz obiadek i do pracy. Mało pisze bo wstyd ale ciągle gram..... Ale wszystko czytam. Nie chce się zamartwiac, rozmyślac. jutro test., ale brzuch czasem mnie dosc mocno boli więc wolę się nie łudzic i w razie co miło się rozczarowac. Tak mi jest dobrze bo nie musze się zamartwiac, i nawet deprecha minęła...
Aga irl. moja klientka miała wysokie lub niskie ciśnienie( nie pamietam dokładnie) i sie leczyła (ale tylko w ciąży, potem przeszło)

reklama
Andzi...kochana dużo zdrówka...trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie z dojazdami.....trzymkaj się ciepło...."buziaki "dla Julci.....
Allaa...dobrze,ze sie odzywasz...to zrozumiałe ze nic Ci sie nie chce....a wyprawka?zdarzysz tak jak Alutka pisze.....wpadaj czasem do nas,może częsciej....bo mnie osobiście Ciebie brakuje.....cieszę sięze suwaczek tak mknie....a pamiętam jak się spotkałysmy na grudniówkach....Zdrówka kochana i proszę ode mnie równiez pogłaskać brzusio.....
Lanselotka....gratulacje kochana...zdrówka.....
Enka...Ty łobuziaku...grasz?a z nami nie pogadasz....?trzymam mocno kciukaski za teściora.....

Witam serdecznie na poczatku tygodnia ..... Za oknem zima ale cale szczescie nie jest bardzo zimno :-)

Enka piszesz ze jutro test , takze trzymac kciuki bede ....zycze powodzenia;-)

Aneston to chyba bylas przerazona tymi odczuciami ze rodzisz ....Powiedz mi jak mozesz na kiedy masz termin?
Ola no ladnie z tym indeksem narobiłas :-)
Słodziutka co tam u Ciebie? Wciaz boli? Moze warto isc do lekarza?
Widze ze Twój dom zawsze pelen gosci :)

Gabi no pieknie masz u rodziców, jak tylko lezysz i wypoczywasz :-) O dziecko sie nie martw pewnie sobie przypomni w koncu ze ma jeszcze mame ;-)A cierpliwosci dziadkom napewno nie zabraknie dla wnusia - bo zapewne jest jak aniołek - taki grzeczny!

Pixelko nic tylko powiedziec ze coraz piekniejszy brzusio masz:-)

Wróbelek ale ty masz duzy brzuch Albo bedzie duuuze dzieci albo moze beda bliźniaki ;-) Na usg moze nie widac , bo sie zawsze chowa :-p Oj tam bedziesz sie ograniczała z jedzeniem pamietaj jesz tak duzo jak dziecko chce:-) A dzidzi sie chyba nie odmawia?

Aga 28 sliczny suwaczek :)

Selenko oj oby Cie choróbsko nie dopadło .....

Aga Aj zycze Ci duzo usmiechu.... Przykro mi z powodu dziadka no i
trzymam kciuki za te male dziecie mam nadzieje ze nabierze siły .....

Aga Irl dołaczam sie do całej reszty powinnas isc dzisiaj do lekarza czy nawet na pogotowie z takimi skokami cisnienia nie ma zartów.....

Lanselotko trzymam kciuki no i gratuluje:-)

Also wciaz mysle o Tobie.....badz dzielna.....Mama Twoja zapewne nie chce bys sie smutała:-(

U mnie wszystko ok. W piatek myslałam ze grypa mnie dopada tak zle sie czulam , ale cale szczescie w sobote mineło. W sobote bylismy u tesciów do poludnia dalismy im znac ze zyjemy ;-)A potem domek i leniuchowanie a wieczorem poszlismy do znajomych na film... Niedziela mineła nam pod znakiem "leniuchowania i ogladania tv" apotem ;-)gralismy ze znajomym w karty przy piwku.....Mój maz martwil sie wczoraj o mnie bopod wieczor chodzilam potwornie blada....Ale do lekarza - chyba bede musiala sie wybrac nie tylko by porobic badanka zwiazane z przyszła ciaza ale równiez by zrobic sobie ekg bo kluje mnie dosc czesto klatka piersiowa.... Przepraszam ze sie tak bardzo rozpisałam :-(

Pozdrawiam na koniec wszystkie nie wymienione dziewczyny ......min Mircie,Jezyka,alle, Sylwie,Anetke (pamietamy...),pyzuniegaj i cala reszte

jestem
no moje cisnienie na razie ok.....glowa nie boli......mam nadzieje ze to przez pogode...jak sie powtorzy to pojde do lekarza.....a moze to za duzo na glowie i dlatego? w sobote bierzmowanie,w piatek rodzice przylatuja( i ciagle mysle coby nie pili za duzo) a w poniedzialek egzamin....ech...moze za bardzo sie tym wszystkim przejmuje.....i ciagle czekam na pismo w sprawie placenia nam czynszu.....oby przyznali bo niedlugo trzeba zaplacic 800 euro czynszu....

Aga IR - łatwa nie musi być byleby zdrowe maleństwo było;-)

U mnie plamienie się rozkręca - niby nie ilościowo ale trochę krewki poszło:zawstydzona/y:Przepraszam za opis... :zawstydzona/y: Czekam do 17 jak na szpilkach... a znając złośliwość rzeczy martwych to wyników nie będzie:angry:

Agusia głowa do góry..... rodzice przyjadą i .... pojadą..... egzamin spoko zdasz , bierzmowanie to wspaniała uroczystość a czynsz opłacą i po problemach...... fajnie bo optymistycznie:tak:
a o maleństwo trzeba dbać......

no to Magdalenko tylko czekać pozostało:baffled:

Carri no to koniecznie zrób badanka.... może to nic takiego ale napewno będziesz spokojniejsza.....

idę gotować kluchy....

Agus AJ ja też pamiętam jak razem byłysmy na grudniówkach, chociaz ja szybko opusciłam tamto forum to codziennie myśle o Moim Aniołku. Dzisiaj nawet zajrzałam co tam u dziewczyn słychać. Obiecałam sobie, że kupie pierwszy ciuszek dla naszego Kubusia (bo chyba to imie zostanie) po kolejnej wizycie u lekarza- 13 lutego.
Obiadek mam zrobiony, teraz czekam na M, wymyśliłam przed chwilą, że zrobie mężusiowi niespodzianke i upiekę muffinki, także uciekam szybko do kuchni.
Buziaki dla Was Wszystkich

Allaa...ja tez długo "tam" nie zabawiałam jesli tak to można określić....
Nie zaglądam juz do dziewczyn...zbyt mocno mnie to stresuje...zyczę im jak najlepiej ale....bol zostaje....
najwazniejsze ze teraz jest dobrze kochana...śliczne imię....Gosia tez miała byc Kubusiem....zmykaj do kuchni...M napewno sie ucieszy.....miłej robotki....
Carri....dziękuję...Tobie równiez słonka i zdrówka....

reklama
Witam się cieplutko:-)

Wróbelek śliczny brzuszek i duży,gratuluje:tak:

Lanselotka gratuluję ll kresek ,nie zamartwiaj się bo nic tym nie pomożesz,wszystko będzie dobrze:tak:

Enka to trzymam mocno kciuki za dwie piękne kreseczki:-)

Wszystkie dziewczyny gorąco pozdrawiam.

A moja prolaktyna wyszła w normie,19.97ng/ml.więc juz nie wiem co jest powodem moich plamień,w środę ide do gina.

Do góry