reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wróbelku dziekuję za gratulacje.;-);-);-)
Aga Ir pewnie że bym chciała taki brzusio Wam pokazywać, ale zobaczymy co nam los przyniesie. Dopóki mój dr nie powie że jest wszystko ok to jakoś tak nie umiem się cieszyć z całego serca.

Wszystkie dziewczynki buziam z rana, żeby ten dzień był dla was badzo miły (chociaż to poniedziałek):-):-)

reklama
Ja tylko na chwilkę...

Magdalenka niestety nie umiem Ci pomóc :wściekła/y::angry: nie wiem skąd u Ciebie w 22dc przy braniu duphastonu @??? Może lepiej jak pójdziesz do ginka i choć z nim porozmwiasz? Dziwne. Naprawdę nie umiem pomóc.

Agatko - tak pytam o tą betę bo ja robiłam po tygodniu i ładnie rosła więc wtedy własnie się uspokoiłam i tym bardziej wierzyłam że się uda.
Ale.. każda z nas ma swój sposob na uspokojenie się. Kiedy wizyta dokładnie? Mówiłaś ale mi umknęło - wybacz :-:)zawstydzona/y: 4 luty? Buziaczki dla Was.

wróbelek piękny brzunio!!! Zawsze o takim marzyłam choć wiem że u mnie predyspozyjce będą znacznie inne... ale brzunio śliczny :tak: a w nim piękny skarb.

Pixelko (Aniu) chyba brzuszek delikatnie zaczyna się zaokrągląc....

Wszystkie dziewczynki pozdrawiam.
Zmykam do pracy

paaaaa

Witam Was,

chyba jednak to @, ciągle jest brązowo ale ze skrzepami:zawstydzona/y:. Byłam dzisiaj zrobić progesteron i beta HCG:baffled: sama nie wim po co... Do gina zadzwonię jak będą wyniki... a wyniki nie wiem czy będą dzisiaj a jak bedą to po 17:-(
Siedzę w pracy i się zamartwiam...

Magdalenko ja brałam duphaston podczas wywoływania jajeczkowania od 18dc i brałam do dostania @..... jeśli nie było ciąży to dostawałam @ ok 32dc czyli dla mnie w terminie.

Ja w końcu po weekendzie w pracy mam wolne więc parę rzeczy do zrobienia w domku i leniuchowanie:tak:

Wróbelku masz śliczny brzusio.... aż mi się łzy w oczkach zakręciły na jego widok..... cudeńko i naprawdę spory na ten etap ciąży..... może schowało się tam jeszcze jedno maleństwo????

Aniu widzę postępy w rośnięciu twojego brzuszka.... oj niedługo się rozkręci bo w końcu w środku braknie miejsca:-)

Agi musi być dobrze.... kciuki mocno zaciśnięte....

Aga Irl ostatnio jakoś malutko ciebie tutaj..... i jakaś zmęczona mi się wydajesz.... może te rozmowy z tajemniczym panem tak cię wykończyły..... a ja odliczam czas do następnego usg abym mogła zobaczyć twojego pięknego dzidziusia.... to w następną środę?????

Ogromne buziole dla wszystkich

To i ja się witam poniedziałakowo.....
Magdalenka....ja tez biorę duphaston....mam krótkie cykle 23-25 dniowe....powinnam go brac od 16 do 25 dc...ale często bywa ze @ przychodzi w 23 d od tak...jakby duphaston nie miał wpływu....(a miał wydłuzyc cykl)....
Alutka...miłego wypoczynku.....
Wróbelek....normalnie brak słów...brzusio cudny...tylko pozazdrościć...
Pixelka...mi tez sie wydaje,ze ciut sie Malenstwo "uwypukliło".....
Selenko...trzymaj się dzielnie....i odezwij sie czasem.....
Edytko...miłej pracy....zdrówka....pozdro dla Wiesia.....
Ola...ale dobre z tym indeksem...niezle..można sie "wkurzyc"....
Also....przytulam i zyczę wiele sił....
Gabi...fajnie ze się odezwałaś....będzie Ci zapewne łatwiej u teściów...a M przynajmiej poszaleje.....

Wczoraj zmarł mi "przyszywany"dziadek.....eh jakie zycie jest kruche.....
Dobra znajoma urodziła wczesniaczka....nie wiem dokładnie ale 800-pare gram,córeczka....jest od tygodnia pod respiratorem...mam nadzieję,że wyjdzie z tego tak jak moja Niunia.....eh ten weekend nie nalezał do udanych...smutno jakoś....
chyba nie powinnam się tak mocno wszystkim przejmować.....
Trzymajcie się cieplutko...i optymistycznie....
Pozdrawiam Was Wszystkie i zyczę miłego dnia.....

Ostatnia edycja:
Alutka i Agnieszka dzięki za info...
Zawsze miałam długie cykle... Może poprzestawiało się od tych wszystkich lekarstw, które zaczęłaam brać w tym cyklu - bromergon i siofor - i jeden i drugi pośrednio wpływa na owulację:baffled: Do tego duphaston... Brałam też clo - pierwszy raz... reszta to witamiki (wit B6, omega3,kawas foliowy) więc nie powinny wpływac na cykl... aaa i jeszcze acard... Duzo tego...

Agnieszka a jak już dostałaś @ to przerywałaś branie duphastonu?? Czy jadłaś do 25dnia??

jestem
alutka ano jakos tak mnie malo bo obowiazki sa....i pewnie bedzie mnie mniej jeszcze bardziej jak dostane licencje.....samochod juz bedzie i trzeba bedzie pracowac:)
ja ostatnio to z ta moja glowa nie wyrabiam no.....wczoraj znow mnie bolala i tak cala noc az do rana...spac nie moglam....apap nawet nie pomogl.....a cisnienie? masakra....98/50....sama nawet nie wiem skad takie....a dzis......150/60......kurcze....ale juz mi lepiej jak na rzie ...wzielam rano apap i jakos idzie .....troche sie boje zeby mnie znow po poludniu nie zaczela bolec....jak tak bedzie to pojde do lekarza bo to normalne nie jest....ja jestem niskocisnieniowiec ale wydaje mi sie ze chyba po aspirynie to moze byc wieksze chyba nie? sama nie wiem....aaaa i puls wczoraj mialam 89 a dzis 91.....
zaraz sprawdze ile terz mam

reklama
Do góry