Andzi no no no ależ z Was damulki... jaka matka taka córcia będzie.. ehhh ta noga. Niejednemu meżczyźnie ślinka poszła
a lekarz już wiem czmu chce Was zobaczyć za pare dni
Super wieści..
Pati widzisz.. dobrze że poszłaś do kontroli. Teraz tylko wylecz się do końca. Niech już będziesz zdrowa jak rybka. Kuruj się kochana. Dacie sobie radę i nie smutaj się prosze.
Aniołki śliczne. Też chętnie kupię..
Aguś AJ podpisuję się pod słowami Carri.. wiesz ja jestem zdolna przyjechac do Ciebie tak daleko.. wiec.. jak sama sobie nie poradzisz. To zrzucę Ci się na głowę... z meżem
;-):-) odrazu będzie Ci lepiej.
Pixelko(Aniu) apetyt Ty faktycznie masz za dwoje. Ale gdzie ta chudzinka to wszystko mieścisz? Pewnie masz wspaniałą przemianę materi i możesz jeść ile chcesz. Pogratulować.
Beatko już tak niedługo i dowiemy się jak sprawiliście się w tym miesiącu.
Muffy kochana. Dziękuje że opisałaś nam swoją historię. Powiedz mi własnie jakie leczenie będzie miał M? Zapewne pomoc Twoja teraz i bycie przy M jest potrzebne. Trudno jest facetowi .... ehhh
Trzymaj się kochana i pisz do nas często.
Marzenko tylko nie pij tak jak ja.. że później mi niedobrze było
Co tam u Was słychać ?
Carri goście już poszli sobie?
Dilajla kochana jak miło że się odezwałaś. Ale widzę póki co że był to tylko wpad na chwileczkę. Co u Was słychować?Jak wyprawka?
Całuje i pozdrawiam.
Magdalenko - kłótnie są po to by się po nich pogodzić. Jak pisała Alutka czasem godzenie może być całkiem przyjemne
i takiego godzenia Wam życzę.
Czekamy na wynik progesteronu.
Iza badania plemników różnie kosztuje. Musisz się zapytać własnie u siebie w analityce najlpiej ile. Bo takie podsawtowe to chyba ok 60zł. Jejku już nie pamiętam... jak ten czas leci. Albo skleroza
Kasiu(szafirek)
:-)
Kasiu(Kasiek) a Ty gdzież nam uciekła??