reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Agusia napewno z tego dołka wyjdziesz - jak nie ......to przyjade wrzuce line do dołka i Cie wyciagne;-)

Od moich tesciów kicia ma juz ponad 11 lat :-) I ciagle psoci :-)

Szafirku miło ze jestes:-)

andzi naprawde swietnie swietnie chyba ze ciaza Ci tak sluzy?...cos wiem ze walczylas z nadwaga ale az nie mozna sobie tego wyobrazic ...moze zdradzisz jak doszl;as do tak swietnej figury????

agunia wlasnie te dolki mnie tez zlapaly i ciagle jestem nerwowa wszystko mnie wkurza ...praca dom itd mam nadzieje ze szybko to wszystko minie

dilajala kasiu mala gdzie sie podziewacie???dajcie znak co u Was

Andzi no no no ależ z Was damulki... jaka matka taka córcia będzie.. ehhh ta noga. Niejednemu meżczyźnie ślinka poszła :tak: a lekarz już wiem czmu chce Was zobaczyć za pare dni :-D
Super wieści..

Pati widzisz.. dobrze że poszłaś do kontroli. Teraz tylko wylecz się do końca. Niech już będziesz zdrowa jak rybka. Kuruj się kochana. Dacie sobie radę i nie smutaj się prosze.
Aniołki śliczne. Też chętnie kupię..

Aguś AJ podpisuję się pod słowami Carri.. wiesz ja jestem zdolna przyjechac do Ciebie tak daleko.. wiec.. jak sama sobie nie poradzisz. To zrzucę Ci się na głowę... z meżem :-D:tak:;-):-) odrazu będzie Ci lepiej.

Pixelko(Aniu) apetyt Ty faktycznie masz za dwoje. Ale gdzie ta chudzinka to wszystko mieścisz? Pewnie masz wspaniałą przemianę materi i możesz jeść ile chcesz. Pogratulować.

Beatko już tak niedługo i dowiemy się jak sprawiliście się w tym miesiącu.

Muffy kochana. Dziękuje że opisałaś nam swoją historię. Powiedz mi własnie jakie leczenie będzie miał M? Zapewne pomoc Twoja teraz i bycie przy M jest potrzebne. Trudno jest facetowi .... ehhh
Trzymaj się kochana i pisz do nas często.

Marzenko tylko nie pij tak jak ja.. że później mi niedobrze było :sorry2:
Co tam u Was słychać ?

Carri goście już poszli sobie?

Dilajla kochana jak miło że się odezwałaś. Ale widzę póki co że był to tylko wpad na chwileczkę. Co u Was słychować?Jak wyprawka?
Całuje i pozdrawiam.

Magdalenko - kłótnie są po to by się po nich pogodzić. Jak pisała Alutka czasem godzenie może być całkiem przyjemne :zawstydzona/y: i takiego godzenia Wam życzę.
Czekamy na wynik progesteronu.

Iza badania plemników różnie kosztuje. Musisz się zapytać własnie u siebie w analityce najlpiej ile. Bo takie podsawtowe to chyba ok 60zł. Jejku już nie pamiętam... jak ten czas leci. Albo skleroza :confused::dry:

Kasiu(szafirek) :tak::-)

Kasiu(Kasiek) a Ty gdzież nam uciekła??

Alutka prasować lubisz :szok::szok::szok::szok: Jejku to zapraszam do siebie. Ja już Ci posprzątam i ugotuję :-D:tak:;-):-) i ten dywan odkurzę... :-D

Faktycznie Mikuś masz rację.. jakoś tak pustawo się zrobiło na BB. Dziewczynki nie chcą do nas zaglądać. "stara" ekipa jakoś się nie udziela. Przykro.. bo pamiętam jak było nam tutaj dobrze..(dalej jest) ale to już niestety nie to samo...

edytko dziesiaj mam gosci wiec i pije ale juz mnie na spanie bierze ...wypilam jedno piwo i mam dosc ...czekam kiedy sobie pojda ...wiem ze to nie ladnie ale tak jak pisalam nie mam humora

uciekam z psem na spacerek nie bede WAm smucic buziaczek

Ostatnia edycja:
Czytałam Marzenko ze nie masz humorku.:-( Kurcze często ostatnio łapią nas dołki. Ehhh jak się przed nimi ustrzec?
A mnie coś połamało. Byłam u rodziców i usiedzieć nie mogę od kilku godzin. Tak mnie boli.. jak pokazałam mamie. Mama mówi że chyba przepona bo boli z tyłu i z przodu.. jednakowo w tym samym miejscu. A ja zwijam się z bólu :baffled: i nie wiem co robic?

Marzenko pamiętaj że nie SMUCISZ!!! Po to własnie jest to forum by wylać swoje żale i czasem łzy. Nie zawsze łzy szczęścia.
Miłego spacerku Ci życzę i poprawy nastroju.

Buziale

reklama
Edzia....to zdrówka.....i dobrego nastroju.....dziękuję ze jestescie takie milutkie i chętne do wyciągania z dołków........
Masz racje Edzia....nie jest juz tak jak dawniej...gdzie te "imprezy"i spiewy....i wogóle......tęskno za tymi czasami...ale myslę ,ze to przez zimę i te pogody...nikt nie ma za dobrego nastroju ale jak przyjdzie wiosna i słonko zaswieci to i na sercu zrobi sie lżej.....i weselej....

Do góry