reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Niusi@, Ja biorę tego na końcu. W ciemno niebieskim ubranku. Poproszę o szczegóły transakcji.

Alutka17, dziękuję za komplement.
Dilajla, jesteś nareszcie! Co u Ciebie kochana?
Carii, dziękuje również.

witam

selenko ale zgrabna mamusia slicznie wygladasz ...
pozdrawiam Wszystkie dziewczynki buzka ....

kingus jeszcze nic nie wiadomo trzymam kciuki za 2 krechy

pati ja tez chetnie kupie tylko wystawiaj te cudenka na alegro ...zdrowka zycze

edytko wiec i ja dzisiaj opije Wasze autko ...buziaczek

no to chyba rzeczywiście wystawie tylko musze podejsc do marka brata żeby zdjęcia porobil i wystawił aukcje
a wiecie co sie dzis dowiedziałam szok przeżyłam normalnie teściowa dzwoniła ze kot dostał udar mózgu :szok::szok::szok: fakt ma juz 17 lat i lekarka była w szoku jej zywotności tera dostała jakieś sterydy i nawet zaczeła chodzić ale była ponoć sztywna jak trup szok

Selenka...ja powiem Ci jedno...nie wiem czemu i nie wiem skąd ale od początku twojej ciązy miałam i mam przeczucie ze wszystko dobrze sie zakończy....więc....!
Eh...ciesze się ze moje przeczucia sie sprawdzają.......
a u mnie dziś...byle jako...ale nie chce narzekac....bo i po coz to komu....
przytulam...
Niusia....niezle z tym kociakiem....mój psiak w zeszłym roku miał zapalenie oskrzeli.....a to właściwie domowy pies,.....
Marlenko....fajnie ze jestes.......co u Ciebie?

Aguś nie narzekasz, każdy może mieć złe chwile. Rozumiem.
Mój pies ma chore korzonki. Taki delikatny, nie wolno mu spać blisko drzwi wejściowych i raczej pod grzejnikiem powinien. A przecież to pies! I to duży pies, wilkowaty.
Marlenko, staram się nie utyć bardzo, bo walczę z nadwagą większość część zycia. Ale oczywiście bez przesady, dla Juleczki wiele zniosę.
Kiedys było łatwiej a teraz.. w marcu skończę 36 lat:szok:

Andzi.....masz rację....ale ja ciagle mam dołka....zastanawiam się czy wogóle kiedys z niego wyjde.....ale to inna bajka...dziękuje za zrozumienie.....
Co do figury....popieram...kobieta jest w stanie wiele znieśc dla swojego Maluszka...resztą bedziesz przejmowała sie pózniej....a moze nie bedzie czym....
A z tymi psiakami to fajnie bo mój to tez wilk...a taki mięczak...hihi

reklama
Ja w poniedziałek robię progesteron - zobaczymy co pokaże:szok: Aż się boję...
Na pewno będzie w normie :tak:

kingus jeszcze nic nie wiadomo trzymam kciuki za 2 krechy
;-)

a wiecie co sie dzis dowiedziałam szok przeżyłam normalnie teściowa dzwoniła ze kot dostał udar mózgu :szok::szok::szok: fakt ma juz 17 lat i lekarka była w szoku jej zywotności tera dostała jakieś sterydy i nawet zaczeła chodzić ale była ponoć sztywna jak trup szok
O rany:baffled: Ja mam kotkę która ma ze 13 lat

Do góry