reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Niusi@, Ja biorę tego na końcu. W ciemno niebieskim ubranku. Poproszę o szczegóły transakcji.

Alutka17, dziękuję za komplement.
Dilajla, jesteś nareszcie! Co u Ciebie kochana?
Carii, dziękuje również.

witam

selenko ale zgrabna mamusia slicznie wygladasz ...
pozdrawiam Wszystkie dziewczynki buzka ....

kingus jeszcze nic nie wiadomo trzymam kciuki za 2 krechy

pati ja tez chetnie kupie tylko wystawiaj te cudenka na alegro ...zdrowka zycze

edytko wiec i ja dzisiaj opije Wasze autko ...buziaczek

no to chyba rzeczywiście wystawie tylko musze podejsc do marka brata żeby zdjęcia porobil i wystawił aukcje
a wiecie co sie dzis dowiedziałam szok przeżyłam normalnie teściowa dzwoniła ze kot dostał udar mózgu :szok::szok::szok: fakt ma juz 17 lat i lekarka była w szoku jej zywotności tera dostała jakieś sterydy i nawet zaczeła chodzić ale była ponoć sztywna jak trup szok

Selenka...ja powiem Ci jedno...nie wiem czemu i nie wiem skąd ale od początku twojej ciązy miałam i mam przeczucie ze wszystko dobrze sie zakończy....więc....!
Eh...ciesze się ze moje przeczucia sie sprawdzają.......
a u mnie dziś...byle jako...ale nie chce narzekac....bo i po coz to komu....
przytulam...
Niusia....niezle z tym kociakiem....mój psiak w zeszłym roku miał zapalenie oskrzeli.....a to właściwie domowy pies,.....
Marlenko....fajnie ze jestes.......co u Ciebie?

Aguś nie narzekasz, każdy może mieć złe chwile. Rozumiem.
Mój pies ma chore korzonki. Taki delikatny, nie wolno mu spać blisko drzwi wejściowych i raczej pod grzejnikiem powinien. A przecież to pies! I to duży pies, wilkowaty.
Marlenko, staram się nie utyć bardzo, bo walczę z nadwagą większość część zycia. Ale oczywiście bez przesady, dla Juleczki wiele zniosę.
Kiedys było łatwiej a teraz.. w marcu skończę 36 lat:szok:

Andzi.....masz rację....ale ja ciagle mam dołka....zastanawiam się czy wogóle kiedys z niego wyjde.....ale to inna bajka...dziękuje za zrozumienie.....
Co do figury....popieram...kobieta jest w stanie wiele znieśc dla swojego Maluszka...resztą bedziesz przejmowała sie pózniej....a moze nie bedzie czym....
A z tymi psiakami to fajnie bo mój to tez wilk...a taki mięczak...hihi

reklama
Ja w poniedziałek robię progesteron - zobaczymy co pokaże:szok: Aż się boję...
Na pewno będzie w normie :tak:

kingus jeszcze nic nie wiadomo trzymam kciuki za 2 krechy
;-)

a wiecie co sie dzis dowiedziałam szok przeżyłam normalnie teściowa dzwoniła ze kot dostał udar mózgu :szok::szok::szok: fakt ma juz 17 lat i lekarka była w szoku jej zywotności tera dostała jakieś sterydy i nawet zaczeła chodzić ale była ponoć sztywna jak trup szok
O rany:baffled: Ja mam kotkę która ma ze 13 lat

Do góry