reklama
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Angeliko....gratuluję.....a nie mówiłam,...slicznie wyglądasz......
Niusia...piękne aniołki...zdolna babka....duzo zdrówka.....
Cari,Alutka,Aga Ir......miłego wieczoru....
Niusia...piękne aniołki...zdolna babka....duzo zdrówka.....
Cari,Alutka,Aga Ir......miłego wieczoru....
witam
selenko ale zgrabna mamusia slicznie wygladasz ...
pozdrawiam Wszystkie dziewczynki buzka ....
kingus jeszcze nic nie wiadomo trzymam kciuki za 2 krechy
pati ja tez chetnie kupie tylko wystawiaj te cudenka na alegro ...zdrowka zycze
edytko wiec i ja dzisiaj opije Wasze autko ...buziaczek
selenko ale zgrabna mamusia slicznie wygladasz ...
pozdrawiam Wszystkie dziewczynki buzka ....
kingus jeszcze nic nie wiadomo trzymam kciuki za 2 krechy
pati ja tez chetnie kupie tylko wystawiaj te cudenka na alegro ...zdrowka zycze
edytko wiec i ja dzisiaj opije Wasze autko ...buziaczek
no to chyba rzeczywiście wystawie tylko musze podejsc do marka brata żeby zdjęcia porobil i wystawił aukcje
a wiecie co sie dzis dowiedziałam szok przeżyłam normalnie teściowa dzwoniła ze kot dostał udar mózgu fakt ma juz 17 lat i lekarka była w szoku jej zywotności tera dostała jakieś sterydy i nawet zaczeła chodzić ale była ponoć sztywna jak trup szok
a wiecie co sie dzis dowiedziałam szok przeżyłam normalnie teściowa dzwoniła ze kot dostał udar mózgu fakt ma juz 17 lat i lekarka była w szoku jej zywotności tera dostała jakieś sterydy i nawet zaczeła chodzić ale była ponoć sztywna jak trup szok
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Selenka...ja powiem Ci jedno...nie wiem czemu i nie wiem skąd ale od początku twojej ciązy miałam i mam przeczucie ze wszystko dobrze sie zakończy....więc....!
Eh...ciesze się ze moje przeczucia sie sprawdzają.......
a u mnie dziś...byle jako...ale nie chce narzekac....bo i po coz to komu....
przytulam...
Niusia....niezle z tym kociakiem....mój psiak w zeszłym roku miał zapalenie oskrzeli.....a to właściwie domowy pies,.....
Marlenko....fajnie ze jestes.......co u Ciebie?
Eh...ciesze się ze moje przeczucia sie sprawdzają.......
a u mnie dziś...byle jako...ale nie chce narzekac....bo i po coz to komu....
przytulam...
Niusia....niezle z tym kociakiem....mój psiak w zeszłym roku miał zapalenie oskrzeli.....a to właściwie domowy pies,.....
Marlenko....fajnie ze jestes.......co u Ciebie?
Aguś nie narzekasz, każdy może mieć złe chwile. Rozumiem.
Mój pies ma chore korzonki. Taki delikatny, nie wolno mu spać blisko drzwi wejściowych i raczej pod grzejnikiem powinien. A przecież to pies! I to duży pies, wilkowaty.
Marlenko, staram się nie utyć bardzo, bo walczę z nadwagą większość część zycia. Ale oczywiście bez przesady, dla Juleczki wiele zniosę.
Kiedys było łatwiej a teraz.. w marcu skończę 36 lat
Mój pies ma chore korzonki. Taki delikatny, nie wolno mu spać blisko drzwi wejściowych i raczej pod grzejnikiem powinien. A przecież to pies! I to duży pies, wilkowaty.
Marlenko, staram się nie utyć bardzo, bo walczę z nadwagą większość część zycia. Ale oczywiście bez przesady, dla Juleczki wiele zniosę.
Kiedys było łatwiej a teraz.. w marcu skończę 36 lat
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Andzi.....masz rację....ale ja ciagle mam dołka....zastanawiam się czy wogóle kiedys z niego wyjde.....ale to inna bajka...dziękuje za zrozumienie.....
Co do figury....popieram...kobieta jest w stanie wiele znieśc dla swojego Maluszka...resztą bedziesz przejmowała sie pózniej....a moze nie bedzie czym....
A z tymi psiakami to fajnie bo mój to tez wilk...a taki mięczak...hihi
Co do figury....popieram...kobieta jest w stanie wiele znieśc dla swojego Maluszka...resztą bedziesz przejmowała sie pózniej....a moze nie bedzie czym....
A z tymi psiakami to fajnie bo mój to tez wilk...a taki mięczak...hihi
reklama
kinguś
Nie poddam się
Na pewno będzie w normieJa w poniedziałek robię progesteron - zobaczymy co pokaże Aż się boję...
;-)kingus jeszcze nic nie wiadomo trzymam kciuki za 2 krechy
O rany Ja mam kotkę która ma ze 13 lata wiecie co sie dzis dowiedziałam szok przeżyłam normalnie teściowa dzwoniła ze kot dostał udar mózgu fakt ma juz 17 lat i lekarka była w szoku jej zywotności tera dostała jakieś sterydy i nawet zaczeła chodzić ale była ponoć sztywna jak trup szok