reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Słodziutka mi tez ginek powiedzial ze musze miec 1 zeby sie starac o dzidzie za 2 tyg ide na badanie i mam nadzieje ze mi spadala bo mam 5.25 :crazy:
Mircia juz wszystko kupione dla Adrianka :confused::confused: bo jak czytam to juz chyba wszytsko macie :rofl2:
Agunia Aj 3 mam mocno kciuki :tak:;-)
Selenka slicznie wygladasz naprawde :tak:
ja dzisiaj jestem wykonczona po pracy cale szczescie ze wreszcie weekend wolny wiec troche sem odpoczne :rofl2:
jutro zakupy sprzatanie pranie nauka :baffled:
buziam wszystkie girl :*

reklama
Wróci ,wróci kochane. A Mnie coś niestety bierze, idę więc do łóżeczka się wygrzać a mąż zrobi blee "mleczko z miodzikiem". Poszedł po nie do sklepiku specjalnie. Chyba Mnie lubi.
Spokojnego wieczorku i do napisania.
Gwoli diety, walczyłam pół roku aby zbić 23 kg. A później tylko uważałam co i ile jem. I tak do końca życia. Niestety. I nie było to aż tak dawno. W kwietniu minie 5 lat. Po porodzie chcę się zmieścić w swoje ubranka, taki mam cel.

TSH czym bliżej 0,5 tym lepiej. Ja zaszłam w ciążę przy 1,35 i skakało mi aż do 3,85. Ale dobry endokrynolog potrafi zdziałać cuda i dobrać dawkę.Jak poroniłam , miałam 7,6! Wtedy też wykryto mi tę niedoczynnośc, ale to juz inna historia.

Ostatnia edycja:
papa Aguś AJ..

mi właśnie wcięło bloga ... o ostatatnim poronieniu :wściekła/y::no::angry: jak już mi sie nie skasuje.. to komp mi się zawsiesił :angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Andzi kuruj się kochana. A na tlenie Cię nie ma :no::-(

Witam Was:-)

Słodziutka gratuluję zakupu auta:tak:co cię pobolewa?połóż sie,odpocznij:tak:
Odnośnie moich plamień gin powiedział,że to przez zaburzenia hormonalne,powiedział że wystarczy mu tylko badanie prolaktyny żeby ustawić leczenie a ja jestem przerażona bo plamienia nie ustają,wręcz się nasilają:-(załamałam sie bo oddalają mnie od staranek i nadziei.

Muffy przeczytałam o twoim poronieniu,nie potrafię ci powiedzieć nic mądrego tylko wirtualnie przytulam bo to co nas spotyka ciężko zrozumieć i ogarnąć:tak:

Selena pięknie ci z tym zaokrąglonym brzuszkiem,tak się cieszę,że Julka zdrowa:-)

Syla28 widzę że u ciebie też pięknie,cieszę się:-)

Kasiek zaczynam się martwić,odezwij sie co u ciebie:tak:

A mnie faktycznie ostatnio mało,ciężko mi że jakoś sie nie układa ale jestem i czytam na bieżąco:tak:

wlasnie kasiek odezwij sie bo wczoraj zamiast do Ciebie to na NK napisala do innej kolezanki kierwa masakara normalnie oczywiscie nic jej nie napisalamze to nie onia chodzi :DDD

reklama
cześć misiaczki wieczorne.....
Edytko fakt że sprzątanie nie jest dla mnie fajne ale już gotowanie to zupełnie inna bajka.... kucharka ze mnie żadna.... gotuję bo lubię jeść:baffled: ale poprasowane mam na glancuś...

Agnieszka_AJ ja mimo że rzeczywiście chyba przekształciłam smutki w złość na życie też w tajemnicy czasmi płaczę w poduchę... ale chyba bez BB całkowicie bym chciała wszystko wymazać... a nie chcę bo ciągle mam nadzieję.....

Marzenko:-).... fakt że rzadko teraz zaglądasz.....

Karolka i ciągle pod górkę.... zrób badanka, może rzeczywiście pomoże króciutkie leczenie i będzie z górki.....

całuję was wszystkie na dobranoc....

jutro do pracy więc pewnie poczytam ale czasu braknie na pisanie

Do góry