reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Słodziutka mi tez ginek powiedzial ze musze miec 1 zeby sie starac o dzidzie za 2 tyg ide na badanie i mam nadzieje ze mi spadala bo mam 5.25 :crazy:
Mircia juz wszystko kupione dla Adrianka :confused::confused: bo jak czytam to juz chyba wszytsko macie :rofl2:
Agunia Aj 3 mam mocno kciuki :tak:;-)
Selenka slicznie wygladasz naprawde :tak:
ja dzisiaj jestem wykonczona po pracy cale szczescie ze wreszcie weekend wolny wiec troche sem odpoczne :rofl2:
jutro zakupy sprzatanie pranie nauka :baffled:
buziam wszystkie girl :*

reklama
Wróci ,wróci kochane. A Mnie coś niestety bierze, idę więc do łóżeczka się wygrzać a mąż zrobi blee "mleczko z miodzikiem". Poszedł po nie do sklepiku specjalnie. Chyba Mnie lubi.
Spokojnego wieczorku i do napisania.
Gwoli diety, walczyłam pół roku aby zbić 23 kg. A później tylko uważałam co i ile jem. I tak do końca życia. Niestety. I nie było to aż tak dawno. W kwietniu minie 5 lat. Po porodzie chcę się zmieścić w swoje ubranka, taki mam cel.

TSH czym bliżej 0,5 tym lepiej. Ja zaszłam w ciążę przy 1,35 i skakało mi aż do 3,85. Ale dobry endokrynolog potrafi zdziałać cuda i dobrać dawkę.Jak poroniłam , miałam 7,6! Wtedy też wykryto mi tę niedoczynnośc, ale to juz inna historia.

Ostatnia edycja:
papa Aguś AJ..

mi właśnie wcięło bloga ... o ostatatnim poronieniu :wściekła/y::no::angry: jak już mi sie nie skasuje.. to komp mi się zawsiesił :angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Andzi kuruj się kochana. A na tlenie Cię nie ma :no::-(

Witam Was:-)

Słodziutka gratuluję zakupu auta:tak:co cię pobolewa?połóż sie,odpocznij:tak:
Odnośnie moich plamień gin powiedział,że to przez zaburzenia hormonalne,powiedział że wystarczy mu tylko badanie prolaktyny żeby ustawić leczenie a ja jestem przerażona bo plamienia nie ustają,wręcz się nasilają:-(załamałam sie bo oddalają mnie od staranek i nadziei.

Muffy przeczytałam o twoim poronieniu,nie potrafię ci powiedzieć nic mądrego tylko wirtualnie przytulam bo to co nas spotyka ciężko zrozumieć i ogarnąć:tak:

Selena pięknie ci z tym zaokrąglonym brzuszkiem,tak się cieszę,że Julka zdrowa:-)

Syla28 widzę że u ciebie też pięknie,cieszę się:-)

Kasiek zaczynam się martwić,odezwij sie co u ciebie:tak:

A mnie faktycznie ostatnio mało,ciężko mi że jakoś sie nie układa ale jestem i czytam na bieżąco:tak:

wlasnie kasiek odezwij sie bo wczoraj zamiast do Ciebie to na NK napisala do innej kolezanki kierwa masakara normalnie oczywiscie nic jej nie napisalamze to nie onia chodzi :DDD

reklama
cześć misiaczki wieczorne.....
Edytko fakt że sprzątanie nie jest dla mnie fajne ale już gotowanie to zupełnie inna bajka.... kucharka ze mnie żadna.... gotuję bo lubię jeść:baffled: ale poprasowane mam na glancuś...

Agnieszka_AJ ja mimo że rzeczywiście chyba przekształciłam smutki w złość na życie też w tajemnicy czasmi płaczę w poduchę... ale chyba bez BB całkowicie bym chciała wszystko wymazać... a nie chcę bo ciągle mam nadzieję.....

Marzenko:-).... fakt że rzadko teraz zaglądasz.....

Karolka i ciągle pod górkę.... zrób badanka, może rzeczywiście pomoże króciutkie leczenie i będzie z górki.....

całuję was wszystkie na dobranoc....

jutro do pracy więc pewnie poczytam ale czasu braknie na pisanie

Do góry