reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

oj ja to sie tylko boje ile pienidzy na to pojdzie az sie boje myslec a pracy jak nie ma tak nie ma i widokow na nia tez szlak mnie juz trafia pokaze wam moje nowe aniołki caly czas sie zastanawiam czy je wystawic na allegro zawsze jakis groszby byl

reklama
Wróciłam z USG. Dokładnie Juleczkę sprawdził, chyba ją tym złościł, bo mu sprzedała kopniaka co widziałam i poczułam. Wiem już przynajmniej ,że to ona puka. Dokładnie obejrzeliśmy każdą kosteczkę, nawet paluszków u stópek. Pomachała mi rączkami. Serduszko ładnie biło. Waży "aż" 235 g. I jest duża, bo według usg o tydzień starsza. Ale u Mnie nikt nie jest niski, więc Mnie to nie dziwi. Wstawiam wam zdjęcie. Tak wyglądam dziś.
Pozdrawiam i zmykam robić sałatkę.

Przepraszam za jakość, ale robione komórką i ręce mi drżały ze strachu, bo przed wizytą.

Selena piekne wiadomosci nam przynosisz Juleczka widze ze rosnie jak na drozdzach :tak:Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niusia ty masz talent:tak: No i zycze zdrówka .... lecz sie kochana i uwazaj na siebie:-(A co do lekarza tez bym chciała by i u nas tacy sie znalezli , ktorzy lecza z powołania:-)

Pixelko piekny plan by przytyc 12 kg :-) Oj to dzidzia sie naje i bedzie silny jak Pudzian:-)

Selenko gratuluje córeczki, bardzo się ciesze:tak:
Pozdrawiam Was wszystkie

Patusia ty moja jakbym wiedziała że się nie połamią w takiej drodze do mnie to sama bym sobie ze 2 aniołki zamówiła są śliczne

reklama
Andzi ależ ty laseczka jesteś:tak::tak::tak:.... wspaniale że Juleczka nam pięknie rośnie..... oj dziewczyny ależ wy kusicie tymi brzuszkami:sorry2::sorry2::sorry2:

Niusi no to rzeczywiście zdechlaczek z ciebie.... dobrze że trafiłaś na właściwego lekarza, ostro do leczenia bo nie możesz tego zaniedbać.... jak to mówią jak nie urok to .......

Agusia widocznie syneczek za słodkim nie przepada.... trudno teraz on jest ważniejszy więc jadłospis do wymiany:-)

Magdalenko cóż czasami niestety sprzeczek się nie uniknie, ależ jakie godzenie bywa piękne..... trzymam kciuki za dobre wyniki...

Pixella no to faktycznie cel masz niezły bo widzę że raczej z tyciem będziesz miała problem chudzinko......

idę prasować..... to przynajmniej lubię robić:happy:

Do góry