reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ale mi dobrze zrobil ten spacer ...czuje sie lepiej ...mawet pogadalam z psiakiem hehehe...
edytko dzieki ....za mily spacer chyba pomoglo ...
selenko jak mozesz to zdradz swoja tajemnice odchudzania ...ja tez 2 latemu schudlam i po jakims roku znowu przytylam ...

aga irl ...mi tez ciagle blee mimo ta ze w ciazy nie jestem ale jak tylko pomysle o czyms lub zobacze to na talerzu to kibelek mnie wita ...ale fajnie ze jeszcze Cie wola ...trzymaj sie kochana

alutka milej pracy ...j tez chcem czytac Wasw pracy ale to nie zawsze mozliwe ....buziaczek

gosc dalej siedzi wiec i ja ide mam nadzieje ze na chwilunie
milego wieczorku i spokojnej ?szalonej? nocy

((((Agnieszka_AJ ja mimo że rzeczywiście chyba przekształciłam smutki w złość na życie też w tajemnicy czasmi płaczę w poduchę... ale chyba bez BB całkowicie bym chciała wszystko wymazać... a nie chcę bo ciągle mam nadzieję.....)))

ALUTKA
dawno bym sie poddala ale dzieki dziewczynkom z BBB DALEJ MAM SILEI WIARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja tylko na chwile!!!!!!!!!!!!!
U mnie remont się oczywiście przedłuży!!!!!!!!!!!!!!!! Niestety, ale cos za cos Fotki wrzuce jak zbiore ekipę sprzątającą Czyli gdzieś za tydzień, albo 2. oczywiście skończyła mi się kasa więc wykończeniówke zrobie jak M wróci (np. listwy podłogowe) Na szczęście za remont nie muszę płacić bo ekipę mam "w domu" (brat i ojciec)
Aguś Aj i pozostałe dziewczyny nie martwcie się staram się nie przemęczać Dziś na ten przykład cały czas zastanawiałam się po co ja w ogóle jechałam prawie cały czas siedziałam, albo leżałam na kanapie hehehe

Niusi@ przepiękne aniołki, ja też bym wzięła dwa, jeżeli to możliwe to pisz na priva szczegóły. Selenko super zdjęcie, ja też mam Juleczkę - one są silne i przetrwają wszystko (a urodziłam ją w wieku 34). Pixelko planujesz tylko 12 kg ja nie planowałam i było 18 a teraz staram się je intensywnie zrzucić. A ja wracam do pracy od poniedziałku więc skończą się dobre czasy w domku z córcią, która trafia pod opiekę babci. Mieliśmy ją do niej zawozić ale autko skasowane więc będę miała teściową w domku na co dzień. Pracuję w przedszkolu i chyba dlatego też po poronieniu szybciej powróciłam do możliwej formy psychicznej bo codziennie mam kontakt z dziećmi a one potrzebują zrozumienia, pomocy i zainteresowania, więc nie mogłam mieć żalu, że ktoś te dzieci ma a ja nie bo moje życie praktycznie wypełniają dzieci. Pozdrawiam wszystkie kobitki. Niedługo zaświeci słońce, idzie ku wiośnie, mimo śniegu za oknem, a na wiosnę wszystko odżywa rodzi się życie i mam nadzieję że to życie zagości również w waszych brzuszkach. Jeszcze raz pozdrawiam i przesyłam uściski.

dziewczynki właśnie sie dowiedziałam, że moja mami zabawiła sie w sponsora i lece 4 lutego do anglii do mojej przyjaciółki wesprzeć ja przy małym krzykaczu Kaceprku bedzie trzeba niemowlaczka uspokoic biedak ciagle płacze także nie bedzie mnie do 24 lutego strasznie sie ciesze z tego wyjazdu jutro jade kupic bilet szkoda tylko, że nie może ze man m jechac bedzie mi smutno bez niego a jeśli chodzi o aniołki to postaram sie reszte jutro skonczyc i wystawic w niedziele albo poniedzialek na aukcji i wstawie linka na BB dla zainteresowanych tylko jeszcze nie wiem jaka cena zarzadac moze macie propozycje ja myslalm ze 5zl to chyba ok chociaz na allegro widzialam droższe albo napisze co łaska ;-) jutro sie odezwe mam troszke sprawd do załatwienia dziś chyba nie zasne z wrazenia buziolki moje kochane dziewczynki

reklama
Do góry