reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czesc dziewczyny
Ja Cię Gabi doskonale rozumiem Mam dziś to samo, a gin bedzie dopiero w srode, bo na pogrzeb jechal w rodzinne strony. Do rodzinnego nie ide bo mu nie ufam (czekam, aż pani dr ,z którą pracowałam w szpitalu otworzy swój gab.) W nocy praktycznie nie spałam bo miałam straszny kaszel, katar i ból gardła. Jakby tego było mało mama musiała iść do pracy na 36h i koniecznie dzisiaj musiałam jej coś w urzędzie załatwić, a mimo, że po mnie już widać to nie dość, że nikt mi nie pozwolił wejść wcześniej, to jeszcze żaden z dzieciaków nie ustąpił mi krzesła i przez 2 godziny stałam Kręgosłu[p mnie tak boli, że zaraz się zapłaczę

Gabi, Słodziutka, Also, Ala, Ola, Kasiek, Carri, Mircia, kinga, Aga Aj, Aga Ir,Pixellko, Selnko i wszystkie niewymienione dziewczyny pozdarawiam was!!!!!

Starającym się wysyłam fluidki~~~~~~~~~~~~~

reklama
Pati to miłej nauki życzę..... ja juz chyba za leniwa jestem na naukę, zresztą nie odczuwam takiej potrzeby....

Mircia to najwspanialsze zajęcie..... kupowanie malutkich ciuszków:tak:..... ja nawet nie mam w rodzinie małych dzieci aby kupować..... a moja córcia to już na 158 więc prawie jak dla mnie....

Alicja koniecznie czekamy na zdjęcia sukienki..... i gratulacje dla koleżanki.... życzę jej spokojnych 9 miesięcy.... i koniecznie załatw sobie internet bo za mało ciebie tutaj:tak:

a ja kończę pić kawusię i idę potulić się do mężusia....

No Wróbelku nie przesadzaj bo dziecię w domciu!!!! ale zawsze przyjemnie będzie..... a o owocnych przytulankach to mogę niestety pomyśleć dopiero za około 3 miesiące......
ale obserwuję inne suwaczki i owszem podobają mi się bardzo.... a na plecki może jakiś dalikatny masaż.... bo wiem co to ten ból oznacza......

alutko a dawno straciłas aniołka? bo ja sie zastanawiam czy nie zaczac staranek wczesniej niz po 6 miesiacach... no ale nie wiem czy to nie za szybko.psychicznie czuje sie super i nie moge doczekac sie staranek a fizycznie wyglada ze wszystko ok, do gina ide po pierwszej @ i zobacze co on powie...

Alicja koniecznie czekamy na zdjęcia sukienki..... i gratulacje dla koleżanki.... życzę jej spokojnych 9 miesięcy.... i koniecznie załatw sobie internet bo za mało ciebie tutaj:tak:
Ja sie całkowicie zgadzam z Alutką pod każdym względem i jeszcze dodam, że jestem pewna tego, że i Ty naprawde niebawem zobaczysz 2 kreseczki i urodzisz sliczna dzidzie

U mnie juz sie zaczyna 17 tydzien Jak ten czas leci

No Wróbelku nie przesadzaj bo dziecię w domciu!!!! ale zawsze przyjemnie będzie..... a o owocnych przytulankach to mogę niestety pomyśleć dopiero za około 3 miesiące......
ale obserwuję inne suwaczki i owszem podobają mi się bardzo.... a na plecki może jakiś dalikatny masaż.... bo wiem co to ten ból oznacza......

Mimo wszystko miłego wieczorku!!!!!!!!!! Jeśli chodzi o moje plecki to o masażu mogę pomarzyć bo M jeszcze ok 10 tyg będzie w Holandii :wściekła/y::wściekła/y: A w domciu siedze sama, a kochanek [ ;) piesek] sie obraził bo wczoraj wbiegl na zamarznieta warte wiec na niego nakrzyczalam, a on za to wytarzal sie w blocie wiec musialam go wykapac, ale on tego nie lublu :-D:-D:-D Buzia

reklama
witajcie ja sie czuje baaardzo bleeee
nic nie jem
schudlam w ciagu 2 tygodni 4 kg

jeny Aga jak czytam co jesz to mdli mnie jeszcze bardziej...heh ty to masz apetyt

nic ide dalej lezec i lezec
jak leze to mniej mdli

dzis rano mialam takie brązowe plamienie, zadzwonilam do ginki i powiedziala ze mcica po krwawieniu moze sie oczyszczac, i ze to dobrze, i ze póki mdlosci są to znaczy ze zyje, a jak nagle by przeszly to jechac do niej:szok:
więc niech męczą i męczą~!!

Do góry