reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

anesto naprawde nie wiedzialas? ze ja w ciazy? to tylko oznacza ze maloc cie tu
sylwia mdli cie jak czytasz co ja jem? to i dobrze:) ja nie narzekam.....ale dzis znow prawie caly czas glodna jestem....zostawialam sobie pomidorowke i co? pan kibelek tez ja dostal wrrrr

reklama
Pati.b ja straciłam moją ostatnią fasolkę w czerwcu tamtego roku czyli 7 miesięcy temu.... niestety muszę jeszcze poczekać bo zmieniłam pracę.... a praca warta poczekania paru miesięcy dłużej..... gdybym nie zmieniła pracy to pewnie bym zaczęła staranka po czwartej @ bo wtedy miałam zrobione wszystkie badania....

Agnieszka_AJ, Selenka no wiecie co??? tak na momencik i już???? ale całuję was mocno i czekam na dłuższą pogawędkę......

Kinguś daj znać co z twoimi jajeczkami:tak:

Gabi niestety chora i pewnie nie ma sił na BB.... zdrowiej nam kochaniutka jak najszybciej.....

Pati.b ja straciłam moją ostatnią fasolkę w czerwcu tamtego roku czyli 7 miesięcy temu.... niestety muszę jeszcze poczekać bo zmieniłam pracę.... a praca warta poczekania paru miesięcy dłużej..... gdybym nie zmieniła pracy to pewnie bym zaczęła staranka po czwartej @ bo wtedy miałam zrobione wszystkie badania...

ja prace ledwo co dostałam, ale jak pomyśle że moge czekac na umowe 6 miesięcy to chyba to oleje i będą staranka wcześniej jak oczywiście nie będzie przeciwskazań, bo 6 miesięcy nie wytrzymie a moim zdaniem jak pracodawca kombinuje zeby kase dostac od urzedu to nie do końca mu zależy na nowym pracowniku :wściekła/y: wiec ja tez mam go gdzies, płacic ma mi tysiac zł wiec majatek to nie jest... narazie to pracuje tylko dlatego żeby z domu sie wyrwac bo juz od 1,5 roku siedze na moich 4 literach i tylek sie mi zrobil plackaty :wściekła/y::wściekła/y: a ja tak nie kcem:no::no: wkońcu do ludzi trzebabylo wyjsc bo juz z moimi koszatniczkami zaczynałam gadac :szok: :-D :-D

wracam do nauki teraz niemiecki, a jutro od nowa :wściekła/y: :dry:

Pati.b nie sugeruj się tym że cycki cię nie bolą,do ciąży bolące piersi były u mnie pierwszym objawem że @ się zbliża ale po poronieniu jeszcze ani razu nie bolały a @ przyłaziła.Minie troszkę czasu zanim wszystko znowu wróci do normy.:tak:

dobrze że mnie uprzedziłas :) bo ja nawet podpasek ze soba nie zabieram do pracy :sorry2: zapomniało mi sie że sa mi potrzebne :sorry:

:( chyba mnie nikt nie lubi, bo wszyscy pouciekali :( idem am i nyny a moze kudlatki jak M nie bedzie zmecony bo mnie to tylko chcica meczy...

reklama
Do góry