Witajcie wieczorkiem:-)
AgaAj witaj:-)
Emilianon witaj ,mam nadzieję że dzisiejsze badanie pokaże że dzieciątko zdrowo się rozwija,tego ci życzę:-)
Pyzuniagaj no tak to już teraz z nami jest dołki i wygrzebywanie się z nich,dobrze że twój dołek już sobie poszedł
Słodziutka twój domek już pewnie błyszczy,a ile radości jak juz skonczycie remont,wszystko lściące:-)
Pixella przytulam:-)
Also wiem jak ci ciężko,mam nadzieję że mama poczuje się lepiej,twoja siostra jest jeszcze mała,modlę się o zdrowie dla twojej mamy.
Pati.b nie sugeruj się tym że cycki cię nie bolą,do ciąży bolące piersi były u mnie pierwszym objawem że @ się zbliża ale po poronieniu jeszcze ani razu nie bolały a @ przyłaziła.Minie troszkę czasu zanim wszystko znowu wróci do normy.
Mirka och jak ja ci zazdroszczę takich fajnych zakupów ale cieszę się że możesz jej robić,jesteś dla nas przykładem że mamy szansę jeszcze być mamusiami:-)
Wróbelek,Anesto,Alla,Alutka,Sonita,Alicja1985,Enka1,Bliska...i niewymienione dziewczynki pozdrawiam:-)
Kinguś trzymam kciuki żeby ten monitoring zakończył się fasolką:-):-)
AgaIrl męczące te spotkania z kibelkiem ale na pewno cię cieszą,bo wiesz że z groszkiem okey:-):-)
Syla mocno przytulam,będzie dobrze,ten strach to nas chyba nigdy nie opuści.
Kasiek a co u ciebie?wszystko w porządku?