reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czesc kochane
Aga masz troszkę tego szczęscia, ha, ha
Also to super że siostrzyczka tak o ciebie dba. Zycie powoduje że doroślejemy, ale ona taka mała... I naprawdę kochaniutka. Dobrze że twoja mama nie będzie tak cierpiec po tym zabiegu. Wierze że będzie dobrze. Tulę cię i twój brzusio
Obiadki o 12? :szok: :szok: :errr: :errr: Czy wy wogóle strawicie śniadanka? To kolacja chyba o 16 a potem to chyba jescze druga i dla niektórych to może i trzecia? :-D Wiem, wiem przy cukrzycy to trzeba częściej jeśc ale chyba nie wszyscy mają? :-)
Słodziutka ja mam 28 (rocznikowo 29 ale jestem z grudnia to se nie będę dodawac, no nie?) a mój m 33 i też już wiem że najlepsze lata na ciążę to już za mną. A czas goni i nie ma co się zastanawiac, a tu nasze problemy... A ich się nie przeskoczy. Ale będzie dobrze. Musimy cieszyc się z tego co mamy a nie życ tym co nie mamy. Cieszyc każdą małą rzeczą i każdym drobiazgiem. Są osoby co nie mają takich kochanych mężulków jak my. My równiez znamy sie już ponad 10 lat ale w każdej sytuacji życiowej są jakieś plusy. Moze jak Carri trzeba to wykorzystywac bo potem się nie da ? ;-) ;-) ;-) ;-)
A tak wogóle to troche się pomolestowaliśmy
, i tak jak pisałaś to nie to co kiedyś ( za pierwszym razem) ale staramy się żeby jak najmniej tak było ;-)
Sonitka to dobry pomysł taki album, ogladałam go. Może go schowaj na razie i wyciągniesz już niedługo.Tez myślę że czas stoi w miejscu. Próbuję przetrwac do wiosny a potem będzie pięknie... Bo nasze ciężaróweczki się rozpakują a na nas słonko spojrzy inaczej :-) :-) :-)

Aga irl, no w ciąży i kocha się z obcym dziadem no wstydź się :no2: Chyba pojadę do tej Irlandi bo aż żal mi chłopa, a tyle się przy tym pięknym patio narobił.......
Emilianon będzie dobrze, martwisz sie ale odpoczywaj i zajmij myśli. Ja to sobie wmawiam że będzie ok. aż w to uwierzę. Przytulam Cię i trzymam kciuki za wizytkę. Napisz co i jak

reklama
Cześć dziewczynki:-) Ja już od samego rana krzątam się po domu. Posprzątałam, umyłam okna i zmieniłam firanki. Założyłam moją nową zdobycz z Ikei firanki w delikatne czerwone maki, są śliczne :-) od razy mam dobry humor. Nie wiem jak wy, ale ja kiedy mam porządek w domu mam lepsze samopoczucie:-) Co do paracetamolu potwierdzam jest bezpieczny, stosowałam go w czasie ciąży i nie było żadnych komplikacji.

Rzeczywiscie opętał cie. On woli te zapylone. Do mnie to się czasem po imprezie uśmiechnie ale nie pamiętam kiedy to było. Ale wczoraj to tak mu dałam czadu że się zapchał, ha, ha

reklama
no nic....zjadlam ziemniaki ze smietana i koperkiem i 2 mleczne buleczki i na razie jest ok.....mam nadzieje ze tak pozostanie bo mam pyszna pomidorowke od wczoraj i chcialabym aby pozostala w moim zoladku......

Do góry