aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
uciekam po dziewczyny...
bede pozniej
moze bedzie wiecej dziewczyn do pisania
bede pozniej
moze bedzie wiecej dziewczyn do pisania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale mieszankazjadlam 5 kiwi az mnie jezyk szczypal od tego kwasu hehehehe.......i zagryzlam kanapkami z pasztetem i cebula
Dokładnie ale cóż pozostaje tylko wierzyć. U mnie bez monitoringu by się nie obeszło, bez leków nie ma owulacji z lekami na szczęście jest ale muszę sprawdzać kiedy.Beatko wiesz wydaje mi się że z każdym cyklem starankowym naszego zapału ubywa.
Mi się kiedyś śniło, że rozmawiam z kotemMarzenko jeśli ostatnio śpię to sny mam bardzo pokręcone A dzisiaj jak mąż opowiedział mi swój to śmiałam się i błagałam by ON nie był proroczy mówię Wam okropieństwo.
Biedaczku kuruj się.Głosu nie mam,z nosa jak z kranu,płuca sobie zaraz wypluję, brzuch mnie od kaszlu boli.
No sobie wypoczniecie, super..jeszcze cztery dni i tydzień wolnego i wyjazd w góry z wiki :-) na ferie...juz sie nie mogę doczekać...oby tylko z maluszkiem wszystko było dobrze
Trzymaj się. Pomodlę się dziś za Twoją mamę.Dziewczynki nadal nie wiem co u Was, bo nie mam czasu na czytanie zaległości.
Super:-)Ja byłam na usg połówkowym w piątek, mój mały rośnie zdrowo i oby tak dalej.... Kopniaki czuje już regularnie:-), cudowne uczucie.
Gratulację dla koleżanki.wlasnie jedzie do mnie kumepla ktora 2 kresiory na tescie zobaczyla )))) tak sie ciesze z jej malutkiego szczescia
az mi łzy w oczach sdtanelyu jak zadzwonila
Ja dzisiaj rano znowu pojechałam na zakupy i dokupiłam kilka drobiazgów dla maluszka, jejku, jak kompletowanie wyprawki cieszy:-)