reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A mnie nie było dane w ciąży poznać owego pana..... ale po większych imprezkach owszem więc niestety dołączam do grona opętanych przez "pana kibelka":-D:-D:-D

Ja jeśli jestem w domku to obiadek jest na ok 15..... jeśli jestem w pracy to niestety gotowanie spada na teściową i mojego M...... ale małżonek kończy pracę o 16 więc zazwyczaj serwuje frytki, jajecznicę lub parówki:-)

teraz mam w planie leżenie a póxniej kawusię......

pa pa

wlasnie wyszla moja kumeplka ciezarowka
no sie rozpłakałam naprawde bardzo sie ciesze z jej fasolki
ale ja tez bym chciala juz miec fasolinke ehhh a tu jeszcze chyba daleka droga przedmna :-(

juz mniej wiecej wiem jaka chce sukienke nie stety nie mam zandego zdjecia ale 16 lutego przyjezdzamna 1 miare wiec pstrykne fotke :tak: chyba bedzie oki mam nadzieje :sorry:

Wpadłam na chwilkę przywitać się. Później odezwę się jeszcze po lekarzu.

zjadlam 5 kiwi az mnie jezyk szczypal od tego kwasu hehehehe.......i zagryzlam kanapkami z pasztetem i cebula:)
Ale mieszanka :-D:-D

Beatko wiesz wydaje mi się że z każdym cyklem starankowym naszego zapału ubywa.
Dokładnie ale cóż pozostaje tylko wierzyć. U mnie bez monitoringu by się nie obeszło, bez leków nie ma owulacji z lekami na szczęście jest ale muszę sprawdzać kiedy.
A kot ma już ze 13 lat mój M go przygarną jak był mały.

Marzenko jeśli ostatnio śpię to sny mam bardzo pokręcone :zawstydzona/y: A dzisiaj jak mąż opowiedział mi swój to śmiałam się i błagałam by ON nie był proroczy :errr: mówię Wam okropieństwo.
Mi się kiedyś śniło, że rozmawiam z kotem :sorry2:

Głosu nie mam,z nosa jak z kranu,płuca sobie zaraz wypluję, brzuch mnie od kaszlu boli.
Biedaczku kuruj się.

Emilianon trzeba być dobrej myśli

.jeszcze cztery dni i tydzień wolnego i wyjazd w góry z wiki :-) na ferie...juz sie nie mogę doczekać...oby tylko z maluszkiem wszystko było dobrze
No sobie wypoczniecie, super.

Dziewczynki nadal nie wiem co u Was, bo nie mam czasu na czytanie zaległości.
Trzymaj się. Pomodlę się dziś za Twoją mamę.

Ja byłam na usg połówkowym w piątek, mój mały rośnie zdrowo i oby tak dalej.... Kopniaki czuje już regularnie:-), cudowne uczucie.
Super:-)

wlasnie jedzie do mnie kumepla ktora 2 kresiory na tescie zobaczyla :))))) tak sie ciesze z jej malutkiego szczescia :-D:-D:-D
az mi łzy w oczach sdtanelyu jak zadzwonila :)
Gratulację dla koleżanki.

Agi 28 a gdzie Ty sie podziewasz ??jeszcze raz musze Ci podziekaowac za te tabletki :***
Kasiek???????? a Ciebie tez nie widac :(
ja tylko dzisiaj moge do Was po zagladac bo pozniej znowu wawa a tam net tylko w pracy bo sie nie mozmey zdecydowac jak wziac bezprzewodowy :/

witam się popołudniem :) niestety zaraz zmykam bo knigi czekaja na mnie :/ kawke sobie zaraz zrobiem i do nauki.
Mialam tyle do napisania a juz nie pamiętam co chciałam napisac:dry:
ktos tu pisał że ma kota/kotki hihi ja też mam tzn są u moje mamci, bo teście nie zgodza sie na kolejnego zwierzaka w domu.... moje kotki maja juz sporo latek starsza kotka ma 10 lat a młodsza to jeszcze urwis (dzidzi tej starszej) ale ma juz 4 latka i w tej chwili ma ogromna chcice na kocurki- chodzi z wypietym tylkiem i dziwnie mruczy a moja siostra nie ma czasu jechac po zastrzyk antykoncepcyjny wiec kicia siedzi w domu i mialczy niemilosiernie-kocie serenady chyba znacie :-D:-D:-D. Starsza kicia niestety jest bardzo chora ma białaczke kocia, ja niestety nie wiedzialam ze koty sie na takie cos szczepi-mieszkalam na wsi gdzie kot byl od lapania myszy a jak zdechl to byl nastepny i tyle... teraz biedaczka jest coraz slabsza ale jeszcze bryka i myszki lapie a uspic ja nie mam serca-nie potrafie podjac takiej decyzji i mam nadzieje ze sama sobie kiedys zasnie bez meczarni :-:)-:)-(.
noo to tyle na temat moich kotków
dzisiaj odebralam wyniki moich badan, morfologia ok ale limfocyty troche podwyzszone i tak mam chyba od sierpnia bo juz 3 raz wyszly podwyzszone, mocz chyba ok, tsh ok, cytomegalia oba ujemne toxoplazmoza tez oba ujemne.. tak wiec nadal nie wiem co bylo przyczyna poronienia... :-:)-( niedlugo moja @ powinna przyjsc ale cyce nadal nie bola wiec jakos mi nie wyglada ze @ przyjdzie o czasie... zaczynam sie stresowac ze te nasze kudlactwa z M bez gumek cos zdzialaly chociaz żołnieżyki nie trafialy do srodka..... mam jeszcze dwa testy ale nie robie bo jeszcze bardziej sie zestresuje jakby wyszly pozytywne:szok: czekam na @ jeszcze ze 3 tygodnie i zobaczymy...
no to papa mykam do ksiazek angielski i niemiecki przedemna do wkucia... niecierpie sie uczyc czegos co juz sie uczylam bezsens totalny tak powtarzac w koloko to samo... no ale moze bede perfekcjonistka przez to powtarzanie :-) papatki

Cześć dziewczynki:-)

Aga Irl, no wiesz, ja to przez całą ciążę tylko 4 razy zdradziłam męża z panem kibelkiem, a Ty to potrafisz 4 razy dziennie, ej nieładnie!!!:-D

Alicja, jak ja Ci zazdroszczę przygotowań do ślubu...:-)

Edytko, jak ten fiskus i ZUS moga z nas tak kożyści czerpać, powinni się wstydzić!!!:wściekła/y::-D

Kinguś, tak pięknie wszystkim odpisujesz, a co u Ciebie słychać??

Pixelko, tydzień wakacji...jak ja dawno nigdzie nie byłam....

Gabi, Kasiek, Syla, a jak Wy się czujecie????

Alutka, ja też uwielbiam dziewczyny z BB, bez nich pewnie bym zwariowała:tak:

Anesto, a dzisiaj jak się czujesz, mam nadzieję, że humorek już lepszy;-)

Ja dzisiaj rano znowu pojechałam na zakupy i dokupiłam kilka drobiazgów dla maluszka, jejku, jak kompletowanie wyprawki cieszy:-)

reklama
Pati, jeszcze trochę i Ty napewno wybierzesz się na takie zakupy:tak:

Wiecie byłam dzisiaj w Kartuzach i tam w centrum miasta jest wielkie rondo i dzisiaj maturzyści tańczyli tam poloneza, jak to pięknie wyglądało:szok::-) A muzykę to z daleka było słychać:-)

Do góry