reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

wiem iławianka że cięzko ci w takich chwilach. myślę że rodzina powinna zrozumieć twój smutny nastrój w ten dzień. kazdy ma takie dni w życiu które mu się źle kojarzą

reklama
czesć dziewczyny....
ja z pracy więc tylko się witam i spadam.....
a co co czerwca to rzeczywiście był pechowy ...... ja 9 czerwca..... moje trzecie maleństwo:-(
pa pa

Dziewczynki....serdecznie dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa..az mi sie "głupio"zrobiło......kochane jesteście....
Macie rację....jak patrzę na Gosiaka to jestem pełna podziwu jak z 605g urosła taka słodka i pyskata dziewuszka....
Kasiek....ale się cieszę ze jesteście juz w domku i wszystko jest ok,odpoczywaj ile się da......będzie dobrze...
Alutka....szkoda,ze nie możesz z nami "posiedzieć".....
Wszystkie Was ściskam...............

co do pecha to u mnie 5 dzień każdego miesiąca !!!!!!!!!!! Naprawde!!!!!!! Zawsze jest wszystko nie tak !!!!!!!!!!!!
Witam również Ciebie Iławianka Miło, że i Ty się odezwałaś i wiadomo szkoda, że i Ciebie musiało to spotkać

Slodziutka co tam???????????????????
Alutka o tej porze w pracy ?????? Wracaj do domku!!!!!!!!!!!

witam nowe koleżanki i znowu uciekam......
jutro mam wolne to posiedzę z wami..... ale wieczorem mój M zabirea mnie do kina.... raczej to ja jego bo w sobotę ma urodziny a ja w pracy 13 h:-(.....

a co tutaj tak cicho??????
to ja już z pracy wróciłam, pojadłam i wykąpałam się a tu nadal mój post jako ostatni!!!!!
no cóż to i ja mówię dobranoc......

reklama
Do góry