reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej a ja szaleje w kuchni
zadowolona jestem bo udało mi sie kupic kozaki ze skorki przecenione za 110 zł ,taki typ krotkie kowbojki i bede miala do latania bo od obcasow nogi mnie bola:-)

reklama
juz wiem ze do Agi na sok z marchewki sie wprosze;-)mniami:tak:

ja tez dzisiaj nalesniki mam na obiad hehe ale z mieskiem
Katrin a Tobie jak cos z tym szpinakiem zostalo to ja tez chetnie;-)
uwielbiam szpinak:tak::tak::tak:

Wonka ..... trzeba było mówic ...... pochłonęłam na kolacje ostatniego naleśnika .....

ehhhh ....... ale jak bedziesz chciała ... to jutro zrobie i wyśle Ci przesyłke ;-)

Ola ja też musze pomyślec cos na temat niższych obcasów ... bo na tych wysokich ... no człowiek szczuplej wygląda , ale i na tylku może łatwo pojechać ........... :-)

zakupy fajna rzecz ... ale jak mam marznąc tak jak dzis .... to może jeszcze troche poczekam ...

no właśnie ja szczupła nie jestem i chodze na obcasach ale postanowiłam troche pochodzic na zmianę
ja tez robilam nalesniki z dzemem,tak mi smaka narobiłyscie a teraz gotuje karkowke w sosie i zoladki( miały byc dla psinki ale takie dobre,ze beda wspolne )

reklama
hehehe pamietam jak moj tata gotowal dla psa;-);-)a potem sobie razem podjadali.
oczywiscie nie z jednej miski,przynajmniej nie oficjalnie:-D:-D

Do góry